فلفل یکی از کاربردی ترین و محبوب ترین ادویه ها در سراسر دنیا است که دارای طعم تند و خوشایندی را به غذا می دهد.فلفل در انواع غذا ها مورد استفاده قرار می گیرد و دارای طبع گرم است.روش های متنوعی برای خشک کردن فلفل و پودر کردن آن وجود دارد که در ادامه این مطلب این روش ها را به شما معرفی می کنیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
برای خشک نمودن انواع فلفل روش های زیر را امتحان نمایید.
شما می توانید فلفل را در فر نیز خشک کنید، بدین صورت که:
۲-خشک کردن فلفل در آفتاب
برای خشک کردن فلفل در هوای آزاد و آفتاب:
۳-روش خشک نمودن فلفل به کمک نخ
برای این کار مثل روش های قبل فلفل های سالم و بدون سوراخ و خرابی را انتخاب کنید.فلفل ها را کاملا شسته و بر روی پارچه ای تمیز قرار داده و خشک کنید. در این روش بهتر است تا فلفل ها کمی ساقه داشته باشند. حال با استفاده از یک نخ و سوزن پاکیزه و بلند فلفل ها را یک به یک به نخ بزنید. این کار را با آرامش و دقت انجام دهید تا به فلفل ها صدمه نرسد. بین فلفل ها کمی فاصله بگذارید تا هوا جا به جا شده و به تمام قسمت های فلفل برسد. فلفل های آماده شده را در مکانی سایه، خنک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید آویزان کرده و چند روز صبور کنید تا کاملا خشک شوند. آویز فلفل ها را در محیط آشپز خانه هم می توان قرار داد. حدود سه هفته طول می کشد تا کاملا خشک شوند. در زمان جمع آوری فلفل های خشک شده از خشک بودن مغز آن مطمئن شوید
سایر روش های خشک کردن فلفل
برای خشک کردن فلفل می توانید از بخاری و شوفاژ نیز کمک بگیرید. در این روش برش های فلفل با فاصله روی حرارت کم شوفاژ و بخاری بگذارید تا کاملا خشک شوند.
برای خشک کردن فلفل می توانید از مایکروفر کمک بگیرید، برای این کار از گزینه گریل مایکروفر استفاده کنید.
آسیاب نمودن فلفل خشک شده
آسیاب کردن فلفل را در هوای باز انجام دهید و قبل از آن حتما جلوی دهان خود را با ماسک یا دستمال ببندید. بعد از اسیاب کردت فلفل ها بلافاصله درب آسیاب کن را باز نکنید و اجازه دهید تا ذرات فلفل ته نشین شود. فلفل های اسیاب شده را برای طولانی مدت می توان در ظرف در بسته نگهداری و استفاده نمود.
نکات خرید فلفل
نظرات خود را برای ما ارسال کنید