![روش پخت بامیه خانگی بسیار خوشمزه به همراه نکات تکمیلی روش پخت بامیه خانگی بسیار خوشمزه به همراه نکات تکمیلی](https://avalfars.ir/wp-content/uploads/2024/03/13245666-261x140.jpg)
یکی از صیفی جات محبوب و خوشمزه در فصل گرما بامیه است که در بسیاری از غذاها و خورشت ها به کار می رود.برای استفاده از خانم ها آن را تهیه و معمولا فریز می کنند تا بتوانند در زمان های گوناگون از آن در غذاهای خود بهره ببرند.
۱-مراحل فریز کردن بامیه به روش بلانچ کردن
بامیه ها را بشویید:
بامیه های تازه و کوچکی را که تهیه نموده اید را یکی دو دقیقه، در محلولی از آب و سرکه سفید قرار دهید. اسید سیتریک موجود در سرکه، سبب کشته شدن باکتری ها و از بین رفتن بقایای به جا مانده از آفت کش ها و یا سموم شیمیایی می شود. سپس بامیه ها را با آب تمیز بشویید.
ساقه بامیه ها را جدا کنید:
ساقه بامیه را ببرید اما ساقه را طوری کوتاه نکنید که آسیبی به غلاف های بذری بامیه وارد شود و دانه ها یا همان بذر های داخل بامیه، دیده شود.
بامیه ها را بلانچ کنید:
مقداری آب در یک قابلمه مناسب، بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید، بامیه ها را داخل آن بریزید و بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه در آن بماند. مقدار ماندن بامیه ها در آب به سایز آنها بستگی دارد، سپس بامیه ها را از قابلمه خارج کنید. این کار، سبب توقف فعالیت آنزیم ها و حفظ رنگ، طعم و عطر بامیه ها برای مدت طولانی تر می شود.
حالا همانطور که در نمناک میخوانید بامیه ها را داخل آب کاملا سرد بریزید و پس از چند دقیقه، آبکش کرده تا آب اضافی آن ها خارج شود. انجام این کار سبب می شود بامیه ها از نظر رنگ و لعاب ظاهری، خوب به نظر آیند.
بامیه ها را فریز کنید:
روی یک سینی فلزی تکه های بامیه را بریزید و داخل فریزر قرار دهید تا بامیه ها یخ بزنند، سپس بامیه های یخ زده را خارج کرده، درون کیسه فریزر ریخته و دوباره به فریزر برگردانید.با این روش می توانید یک سال بامیه ها را درون فریزر نگهداری کنید.
۲-مراحل فریز کردن بامیه به روش سرخ کردن:
۳-فریز کردن بامیه به صورت خام:
چه بامیه ای بخریم؟
ترد و تازه ماندن بامیه بعد از فریز شدن و لیز نشدن آن
این نکات بسیار مهم هستند و در کیفیت بامیه فریز شده تأثیر دارند.
جدا کردن ساقه بامیه
قبل از فریز کردن بامیه حتماً ساقه آن را بهحالت مخروطی شکل ببرید. البته این مسئله را در نظر داشته باشید که در بریدن ساقه افراط نکنید و به هیچعنوان پس از بریدن ساقه، محتوای داخلی بامیه دیده نشود.
هوای کیسهفریزر را خارج کنید
هنگام بستهبندی بامیه در کیسهفریزر و یا حتی زیپ لاک هوای داخل کیسه را خارج کنید بعد داخل فریزر قرار دهید.
بستهبندی بامیه خام
میتوانید بامیه را خام فریز کنید، اما ماندگاری بامیهای که خام فریز شده باشد خیلی کمتر از بامیه جوشیده یا سرخ شده است و باید خیلی سریع مصرف شود.
تاریخ را یادداشت کنید
بعد از بستهبندی کردن و فریز کردن بامیه، بهکمک یک برچسب تاریخ روز را روی بسته بندی بامیه بزنید. در این صورت تاریخ را گم نمیکنید و بامیه را تازهتر مصرف خواهید کرد.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید