تهیه ی این صبحانه کار چندان سختی نیست و به راحتی می توانید آن را به شیوه های متفاوتی آماده کنید.در ادامه به شما ۳ طرز تهیه این صبحانه خوشمزه را آموزش می دهیم پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
روش اول خاگینه ساده با آرد
روشی که میخواهیم برای پخت خاگینه در ادامه به شما بگوییم، سادهترین روش پخت خاگینه است. این خاگینه در عین سادگی طعم بسیار دلچسبی دارد و خیلی زود آماده میشود. برای درست کردنش به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم
آرد : ۳ قاشق غذاخوری
تخممرغ : ۲ عدد
روغن : ۲ قاشق غذاخوری
شیره انگور : به مقدار لازم
زردچوبه : به مقدا لازم
طرز تهیه خاگینه ساده:
در اولین مرحله تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با یک چنگال یا همزن آنها را بهخوبی هم بزنید. آرد سفید و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجدد با چنگال همه مواد را مخلوط نمایید تا بافت آن کاملا یکدست و یکنواخت شود. تابهای مناسب بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. اجازه دهید تا روغن بهطور کامل داغ شود؛ حالا مواد خاگینه را بهطور کامل در تابه بریزید و حرارت را ملایم کنید. اجازه دهید تا یک طرف خاگینه بهخوبی سرخ شود؛ حالا آن را برگردانید تا طرف دیگر خاگینه هم بپزد. پس از آن خاگینه را به قطعات و فرم دلخواه برش بزنید و شیره انگور را روی آن بریزید تا کاملاً جذب خاگینه شود. صبحانه شما آماده سرو است؛ میتوانید آن را در یک ظرف مناسب بچینید و با سلیقه خود تزیین کنید.
روش دوم خاگینه تبریزی
خاگینه تبریزی عطر و طعم متفاوتی دارد و میتوان آن را خیلی ساده با چند قلم از مواد غذایی درست کرد. اما رنگ و بوی آن بسیار دلنشین است؛ ترکیبی از عطر وانیل، زعفران و دارچین یک غذای فوقالعاده خوشمزه میسازد که برای درست کردنش باید مراحل زیر را طی کنید:
مواد لازم
تخم مرغ : ۳ عدد
ماست : ۱ قاشق غذاخوری
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر : نصف قاشق چایخوری
وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری
گردو : ۶ عدد
شکر : ۲ پیمانه
گلاب : نصف پیمانه
زعفران دمکرده : به میزان لازم
پودر هل : ۱ قاشق مرباخوری
پودر دارچین : ۱ قاشق مرباخوری
پودر گلمحمدی : ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه خاگینه تبریزی
ابتدا در یک کاسه مناسب تخممرغها را بشکنید، وانیل را به آن اضافه کنید و با یک چنگال بهخوبی هم بزنید تا تخممرغها از لختگی دربیاید و زرده و سفیده کاملا مخلوط شود. حالا ماست شیرین، آرد و بکینگپودر را به آن اضافه کنید و همه مواد را بهخوبی هم بزنید تا کاملا یکدست شود. اگر مایع به دست آمده بیش از حد رقیق است، بهتر است مقدار دیگری آرد در آن بریزید تا غلظتش تقریبا به اندازه فرنی شود.
سپس یک تابه مناسب بردارید، مقداری روغن در آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. سپس مایع خاگینه را کف تابه پهن کنید و اجازه دهید تا یک طرف آن بهطور کامل سرخ شود. حالا خاگینه را برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر هم در تابه بپزد. پس از آن درب تابه را بگذارید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خاگینه مقداری نرم شود؛ طوریکه بتوان آن را بهراحتی رول کرد.
پودر هل، پودر دارچین و گلمحمدی را بر روی خاگینه بپاشید، گردوهای خردشده هم در وسط آن بریزید و خاگینه را رول کنید؛ برای نگهداشتن رول میتوانید از خلال کمک بگیرید.
در یک قابلمه ۲ پیمانه آب، ۲ پیمانه شکر و یک قاشق غذاخوری زعفران دمکرده را بریزید . گلاب را به آن اضافه کنید. حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر در آن حل شود و کمی به غلظت برسد. حالا زیر آن را خاموش کنید و اجازه دهید تا از حرارت بیفتد. بعد رول خاگینه را با چاقو به چند قسمت مساوی تقسیم کنید و شربت را روی آن بریزید. سپس در یک ظرف مناسب سرو نمایید.
روش سوم خاگینه با ماست
خاگینه با ماست عطر و طعم متفاوتی دارد. اگر طرز تهیه خاگینه مجلسی را میخواهید، میتوانید آن را با ماست درست کنید. چون در نهایت میتوانید خاگینههای کوچکتان را با پودر پسته درون یک ظرف زیبا تزیین و با این دسر خوشمزه از مهمانهایتان پذیرایی نمایید. درست کردنش هم بسیار ساده است و طرز تهیه آن مراحل پیچیدهای ندارد. قبل از هرکاری مواد زیر را آماده کنید:
مواد لازم
تخممرغ : ۲ عدد
ماست شیرین سفت : ۲ قاشق غذاخوری سرپر
آرد : ۳ قاشق غذاخوری سرپر
نمک : به مقدار خیلی کم
بکینگپودر : ۲ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده : به مقدار لازم
هل : به مقدار دلخواه
روغن سرخکردنی : به مقدار لازم
شکر : ۱ پیمانه
آب : ۱ پیمانه
گلاب : به مقدار لازم
طرز تهیه خاگینه با ماست
شکر، آب و گلاب را درون یک ظرف بریزید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاید و دانههای شکر در آن حل شود. حالا زعفران را اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت کمی غلیظ شود. حالا آن را کنار بگذارید تا از حرارت بیفتد.
سپس تخممرغها را به همراه مقدار بسیار کمی نمک با همزن دستی بزنید تا از لختگی دربیاید و کمی کف کند. ماست، بکینگپودر و کمی زعفران بریزید و مواد را مجدد هم بزنید. آرد را الک و به تخممرغها اضافه کنید. اگر غلظت مواد کم است، میتوانید کمی آرد در آن بریزید تا به غلظت فرنی برسد.
یک قاشق از مواد را درون تابهای که از قبل گرم کردهاید، بریزید و وقتی طلایی و برشته شد، طرف دیگرش را هم سرخ کنید. وقتی دو طرف خاگینه قاشقیها سرخ شد، آن را در شربت خنک بگذارید و اجازه دهید تا چند دقیقه در آن بماند. سپس در یک ظرف مناسب سرو کنید.
نظرات