چاپ کد خبر: 124415
2 آبان 1402

۳۰۰۰ کودک مبتلا به سرطان استان فارس در مسیر درمان

تاکنون بیش از سه هزار کودک مبتلا به سرطان، در استان فارس، تحت حمایت مؤسسه‌ خیریه محک قرار گرفته‌اند که با کمک نیکوکاران این استان هزینه دارو و درمان آنها تأمین می‌شود.

مؤسسه‌ خیریه محک فارس

به گزارش اول فارس ، این خبر را آراسب احمدیان، مدیرعامل مؤسسه‌ خیریه محک، در ارتباط با افتتاح دفتر جلب کمک‌های مردمی این مؤسسه اعلام کرد و گفت: «با افتتاح دفتر شیراز، محک در سومین استان کشور پس از تهران و البرز حضور مستقیم و مستمر دارد.»

احمدیان با بیان آنکه هزینه یک روز درمان کودکان مبتلا به سرطان به طور میانگین ۱۷۵ هزار تومان است افزود: «حمایت‌های جلب شده از سوی نیکوکاران گرامی استان فارس، تماماُ صرف حمایت از کودکان مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنان در استان فارس می‌شود. محک، بیش از سه هزار کودک را در استان فارس حمایت می‌کند و  در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، بیش از ۹ میلیارد و چهارصد میلیون تومان را صرف حمایت از فرزندان محک در این استان کرده است.»

بخوانید:

۶ راه ساده برای تشخیص ماهی سالم از فاسد

تفاوت چسب سیلیکون و چسب آکواریوم و کاربرد آنها که هنگام خرید باید بدانید

محک بیش از سه دهه است که از کودکان مبتلا به سرطان در سراسر کشور حمایت می‌کند و تاکنون ۴۲۰۰۰ کودک سرزمینمان را با حمایت‌های نیکوکاران گرانقدر خود، در مسیر درمان همراهی کرده است. افتتاح دفتر محک در شهر شیراز، گامی مهم در توسعه‌ فعالیت‌ها این مؤسسه‌ خیریه در جای‌جای ایران به شمار می‌رود.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

محمد سه شنبه , ۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶

با این همه پارازیت باید موج وحشتناک سرطان باشیم

فال حافظ