خانواده

۴ ترفند معجزه آسا که شما را در مواقع استرس زا به سرعت آرام میکند

برخی مواقع ممکن است در زندگی احساس گمشدگی و غرق شدگی بکنیم تا جایی که ممکن است احساس کنید زدگیتان روی اتیش است.لحظه ای وقت گذاشتن برای کنترل خود از نظر احساسی و ذهنی می‌تواند یک تجربه متحول‌کننده باشد.در این مقاله با چهار ترفندی که می تواند شما را در بدترین لحظات را آرام کند، آشنا شوید.

ترفندهایی برای آرامش در مواقع استرس زا

دلایل بروز استرس و ضطراب:
عوامل ایجاد استرس و اضطراب را می‌توان در چند مورد بیان کرد که شامل:

  • از دست دادن شغل (شروع یک کار جدید)
  • مرگ همسر
  • طلاق یا ازدواج
  • بیماری یا آسیب برای شما و یا عضو نزدیک خانواده
  • مشکلات مالی
  • جابه‌جایی
  • بچه‌دار شدن و یا پذیرفتن یک کودک
  • مسیر بهبود رفاهی

علائم و نشانه‌های استرس و ضطراب:
پیش از درمان و مقابله با استرس حتماً باید نشانه‌های آن را بشناسید، نشانه‌هایی که شامل:

نشانه‌های فکری: این نشانه‌ها با اشکال در تمرکز، ضعف در حافظه، ایجاد تنش، اشکال در تصمیم‌گیری، افکار مغشوش، به تعویق انداختن دائمی کارها، پیش‌بینی بدترین‌ها، بیشتر از حل مسئله نگران مسئله بودن و به آن فکر کردن خود را نشان می‌دهد.

نشانه‌های جسمی: شامل دردهای بدنی، سردردها، گرفتگی عضلات بخصوص در ناحیه گردن و شانه‌ها، کمردرد، خستگی مفرط، حالت تهوع، احساس خفگی، پرش ناگهانی چشم یا لب، احساس لرزش، افزایش وزن و یا از دست دادن وزن، دندان‌قروچه کردن، افزایش ضربان قلب، بی‌خوابی و مشکل در

خواب، سرگیجه، اسهال یا یبوست، عرق کردن کف دست و یخ کردن انگشتان می‌شود.
نشانه‌های احساسی و هیجانی: این نشانه‌ها که بیشترین ضربه را به فرد وارد می‌کند عبارت‌اند از: تحریک‌پذیری و پرخاشگری، کناره‌گیری، ناتوانی در برقراری ارتباط، بدخلقی، گریه کردن، بدگمانی و غرغر کردن، افسردگی و اضطراب، حساسیت بیش‌ازحد به انتقاد، احساس ناامیدی، احساس گناه و ترس غیرمنطقی.

نشانه‌های رفتاری : اشکال در مدیریت زمان، اشکال در سازمان‌دهی، پراکنده‌کاری و هیچ کاری از پیش نبردن، تغییر در الگوهای خواب و غذا، انجام دادن کارها باعجله، استفاده از الکل و مواد مخدر و سیگار، غیبت از محل کار، بی‌قراری و ناخن جویدن، سرزنش کردن دیگران به خاطر مشکلات، انداختن مسئولیت به گردن دیگران و قطع ارتباط با دوستان

ترفندهایی که در لحظه‌های استرس‌زا شما را به‌سرعت آرام می‌کند

ترفندهایی که در لحظه‌های استرس‌زا شما را به‌سرعت آرام می‌کند:

۱- آینده خود را تصور کنید

آینده خود را تصور کنید، نسخه پخته‌تر و با تجربه تر از آنچه امروز هستید. آنها را تصور کنید که آغوشی آرامش بخش را برای اکنون شما باز می‌کنند و ارتباطی را ایجاد می کنند که فراتر از زمان است. این تصویر ذهنی به عنوان یادآوری تکان دهنده ای عمل می کند که سفر شما مستمر است و آینده دارای فصل های نانوشته ای از رشد و انعطاف پذیری است.

این به ما یادآوری می کند که نسخه آینده خودمان برای حمایت و تشویق خود فعلی ما وجود دارد. این اعتماد به نفس مانند یک لنگر قوی عمل می کند، ما را در زمان حال ثابت نگه می دارد و بار استرس و عدم اطمینان را کاهش می دهد.

۲- نفس بکشید

عمیق نفس بکشید و اجازه دهید هوای تازه ریه های شما را پر کند. در حین نفس کشیدن، تنش‌ها و نگرانی هایی که ممکن است انباشته شده اند را رها کنید. هر نفس لحظه ای از تجدید است که وضوح و آرامش را به ذهن شما می آورد. در این عمل ساده، کنترل احساسات خود را به دست می آورید و خود را در زمان حال متمرکز می کنید.

۳- یک لحظه توقف کنید

در شلوغی زندگی، ضروری است که یک لحظه مکث کنید. به عقب برگردید و به خودتان فضایی برای نفس کشیدن بدهید. فقط نفس بکشید. در این مکث لحظه ای، شما یک استراحت ضروری از هرج و مرج ایجاد می کنید و پایه ای برای گام های بعدی در یافتن آرامش ایجاد می کنید.

۴-چشمان خود را باز کنید

با ارتباط برقرار کردن با گذشته و آینده خود، چشمانتان را به دنیای اطراف باز کنید. لحظاتی که زمانی طاقت فرسا بود، اکنون ممکن است قابل کنترل تر به نظر برسند. حال را با دیدگاهی جدید در آغوش بگیرید و قدرت حاصل از این تکنیک تجسم را به زندگی روزمره خود بیاورید.

عمل باز کردن چشمان نمادی از یک چشم‌انداز تازه است، آماده برای رویارویی با چالش های زندگی با انعطاف پذیری و آرامش. یافتن آرامش درونی تأثیر مثبتی بر همه چیز در اطراف ما دارد – روابط، کار و رفاه کلی ما. هنگامی که ما یک ارتباط دلسوزانه با گذشته، حال و آینده خود ایجاد می کنیم، این یک اثر موجی ایجاد می کند که نحوه برخورد ما با چالش های زندگی را شکل می دهد.

عمل به تصویر کشیدن آینده‌مان و فراهم کردن آرامش برای خود کنونی‌مان، می‌تواند منبع امید باشد.این تکنیک‌ها لحظه ای آرامش و ارتباط با خود را فراهم می کند. در دنیایی پر از عدم قطعیت، این تجسم‌ها به ابزاری مفید تبدیل می‌شود که ما را در لحظات سخت زندگی به سوی زندگی آرام‌تر و اصولی‌تر راهنمایی می‌کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا