• 05 دی 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 129838

۴ نکته کلیدی خوشرنگ تر شدن خورشت های قرمز

۴ نکته کلیدی خوشرنگ تر شدن خورشت های قرمز

غذاهای خورشتی از اصیل ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب می شوند.بیشتر خورشت های ایرانی قرمز هستند و در تهیه آنها رب به کار می رود.برخی اوقات هنگام پخت این غذاها خورشت رنگ نیره ای به خود میگیرد و آن رنگ قرمز دلخواه را ندارد.در این قسمت ترفندهایی برای حوشرنگ تر شدن خورشت به شما […]

غذاهای خورشتی از اصیل ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی محسوب می شوند.بیشتر خورشت های ایرانی قرمز هستند و در تهیه آنها رب به کار می رود.برخی اوقات هنگام پخت این غذاها خورشت رنگ نیره ای به خود میگیرد و آن رنگ قرمز دلخواه را ندارد.در این قسمت ترفندهایی برای حوشرنگ تر شدن خورشت به شما معرفی می کنیم.

راز خوشرنگ تر شدن خورشت

برای خوشرنگ شدن خورش های قرمز نکات زیر را رعایت کنید:

۱-استفاده از زعفران 
برای خوش رنگ و عطر شدن خورشت های قرمز، یک قاشق غذاخوری گلاب، نوک قاشق چایخوری پودر هل یا یک قاشق غذاخوری عرق هل و یک چهارم استکان زعفران دم کرده را ترکیب و در خورش بریزید تا رنگ خورشتتان معرکه شود.

۲-گوجه فرنگی

انداختن ۲ عدد گوجه‌فرنگی قاچ شده در خورش های قرمز، هم طعم بهتری به غذا می‌دهد هم باعث می‌شود تا خورش رنگ بهتری پیدا کند.

۳-تفت دادن رب
رب گوجه را قبل از افزودن به خورش حتما تفت دهید، افزودن رب گوجه بدون تفت دادن به خورش موجب بد رنگ شدن خورش خواهد شد. می توانید برای بهتر شدن رنگ خورشت، رب را با مقدار کمی شکر تفت دهید و سپس به خورش بیافزایید.

۴-استفاده از پودر دارچین
در خورش های قرمز هیچگاه از پودر دارچین استفاده نکنید زیرا موجب تغییر رنگ خورش وسیاه شدن رنگ آن می شود، به جای پودر دارچین، یک ربع آخر پخت خورش کمی چوب دارچین را به خورشت بیافزایید و در آخر پخت از خورش خارج کنید.

مطالب مرتبط

نظرات