در ادامه ۴ ایده عالی برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ به همراه طرز تهیه آنها را آورده ایم.پس با ما همراه باشید.
۱-استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ در سالاد ترکیه ای
یکی دیگر از روشهای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ، درست کردن سالاد مرغ است. این سالاد از نظر تنوع مواد غذایی بسیار مورد توجه است. سالاد ترکیه ای را میتوانید با توجه به حجم مرغ باقی مانده خود تهیه کنید. پس دقت داشته باشید که باید میزان مواد اولیه را با توجه به مرغ خود تنظیم کنید.
مواد لازم
۲۰۰ گرم گوشت مرغ پخته شده
۲ قاشق نخود فرنگی
۱ قاشق هویج پخته شده
۲ عدد خیارشور متوسط
۲ قاشق غذاخوری ذرت کنسروی
۵/۱ قاشق فلفل دلمه ای خرد شده
۱ قاشق مرباخوری شوید خشک
۱ عدد سیب زمینی متوسط
۲ قاشق سس مایونز
۱ قاشق مرباخوری آبلیمو
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
- گفتیم که سالاد مرغ ترکیه ای یکی از انتخابها برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ است. به همین منظور باید مرغ از قبل پخته باشد.
- مرغ پخته شده را به صورت سلیقه ای خرد کنید. تکههای مرغ میتوانند بزرگ یا کوچک باشند.
- سیب زمینی را بپزید و آن را نیز کاملاً خرد کرده و به ترکیب مرغ بیفزایید.
- در ادامه باقی مواد از جمله ذرت، نخود فرنگی، هویج، فلفل دلمه ای و شوید را به ظرف حاوی مرغ و سیب زمینی اضافه کنید.
- به جای ذرت کنسروی یا نخود فرنگی آماده میتوانید خودتان این مواد غذایی را به صورت تازه خریداری کرده و در خانه بپزید.
- در ادامه خیارشورها را خرد کرده و به مخلوط سالاد اضافه کنید.
- در نهایت نیز سس و آب لیموی تازه را به مخلوط اضافه کنید.
- برای خوشمزه تر شدن میتوانید کمی آویشن نیز به ترکیب سالاد مرغ ترکیه ای اضافه کنید که البته آن را در دستور اصلی ذکر نکرده ایم.
۲-ساندویچ مرغ یا گوشت با قارچ
یکی از راههای فوق العاده خوشمزه برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ این است که از آنها ساندویچی خوشمزه تهیه کنید. ترکیب مرغ و گوشت با قارچ میتواند خیلی لذیذ و خوشمزه باشد. خصوصاً اگر به همراه این مواد غذایی یک سس خوشمزه هم سرو شود، نتیجه نهایی واقعاً بی نظیر خواهد شد. برای تهیه این غذا میتوانید طبق دستور زیر پیش بروید.
مواد لازم
۲۰۰ گرم مرغ یا گوشت
۶ عدد قارچ بزرگ
۱ عدد پیاز متوسط
ا قاشق غذاخوری سر خالی رب گوجه
۱ حبه سیر
۱ ساقه پیازچه
۱ قاشق غذاخوری سس مایونز
نمک، فلفل سیاه، آویشن، زردچوبه و پودر پاپریکا به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
- شما باید از باقی مانده گوشت و مرغی که احتمالاً از قبل پخته اید، استفاده کنید. در غیر این صورت اجازه دهید گوشت یا مرغ شما با آب، نمک، زردچوبه، سیر و پیاز بپزد تا نرم شود.
- بعد از پختن مرغ و گوشت آنها را ریش ریش کنید. انتخاب هر نوع ماده پروتئینی به خودتان بستگی دارد و این دستورالعمل برای هر دو ماده غذایی مناسب است.
- در ادامه کمی روغن درون تابه بریزید. پیاز را به صورت ریز خلالی کرده و به تابه اضافه کنید. کمی که پیاز را تفت دادید، زردچوبه را به پیازها اضافه کنید.
- کمی بعد نوبت اضافه کردن گوشت یا مرغ به پیاز است. حرارت را روی متوسط قرار دهید و مخلوط را حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید.
- در مرحله بعد میتوانید قارچها را خرد کرده و به تابه اضافه کنید. اما پیشنهاد ما این است که قارچها را به شکل جداگانه تفت دهید تا آب آنها گرفته شود.
- بعد از آن قارچها را به ترکیب گوشت درون تابه اضافه کنید.
- ترکیب فوق را حدود ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس رب گوجه را اضافه کنید و به تفت دادن مخلوط تا از بین رفتن خامی رب گوجه ادامه دهید.
- در ۵ دقیقه آخر هم دیگر چاشنیها از جمله نمک، فلفل، پودر پاپریکا و پودر آویشن را اضافه کنید.
- برای درست کردن سس ساندویچ هم میتوانید از ترکیب پیازچه، سس مایونز و پودر آویشن استفاده کنید.
۳-سوپ قارچ راهی برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و فوق العاده پرطرفدار برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ، سوپ قارچ است. البته در این دستور تهیه تنها باید از گوشت مرغ استفاده کنید. اما اگر گوشت قرمز شما باقی مانده است، میتوانید از آن برای تهیه یک سوپ جو خوشمزه و لذیذ استفاده کنید. برای تهیه سوپ قارچ با گوشت مرغ باید طبق مراحل زیر پیش بروید.
مواد لازم
۹۰ گرم کره
۲ عدد پیاز متوسط خرد شده
۱ حبه سیر له شده
۲ قاشق غذاخوری آرد ساده
۲۰۰ گرم مرغ ریش ریش شده
۵۰۰ گرم قارچ
۱ لیتر آب مرغ
نمک و فلفل به میزان لازم
۴ قاشق غذاخوری خامه
طرز تهیه
- در گام اول برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ باید کره را در یک ظرف بزرگ گرم کنید.
- بعد از آب شدن کره پیاز خرد شده و سیر له را به آن اضافه کنید. این ترکیب را بین حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه مخلوط کنید.
- دقت کنید که پیاز یا سیر قهوه ای نشوند، پس حرارت را طوری تنظیم کنید که رنگ آنها تغییر نکند و تنها کمی نرم شوند.
- در مرحله بعد قارچها را به همراه مرغ ریز شده به مخلوط اضافه کنید. در این مرحله باید حرارت را زیاد کنید و قارچها را حدوداً ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید.
- حرارت زیاد مانع از آب انداختن قارچها میشود.پس از طی مراحل قبلی نوبت به اضافه کردن آرد و چاشنیها به مخلوط است.
- سپس کمی مخلوط را ترکیب کنید و آب مرغ را روی مواد بریزید.
- کمی صبر کنید تا آب مرغ به جوش بیاید. اکنون میتوانید برای از بین بردن بوی زهم مرغ به سوپ برگ بو اضافه کنید. ترکیب را بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید.
- در مرحله بعد برگ بو را از سوپ خارج کنید و مخلوط را از روی حرارت بردارید.
- سپس به کمک یک گوشتکوب برقی یا مخلوط کن، ترکیب را بزنید تا یکدست شود.
- قابلمه را دوباره روی حرارت قرار دهید. شعله را ملایم کنید و پس از کمی گرم شدن خامه را به آن اضافه کنید.
- در انتها در صورت تمایل میتوانید سوپ قارچ را سرو کرده و با کمی جعفری آن را تزیین کنید.
۴-پیراشکی پیتزایی گوشت
غذاهای فست فودی از جمله خوراکیهای پرطرفداری هستند که افراد با هر رده سنی به آنها علاقه دارند. از دیگر ایدههای خوشمزه برای استفاده از باقیمانده گوشت و مرغ این است که با آنها یک پیراشکی پیتزایی خوشمزه و خوش طعم تهیه کنید. این غذا طرز تهیه ساده ای دارد و باب دل کودکان خواهد بود. در ادامه به معرفی پیراشکی تهیه شده با گوشت گوسفندی برای استفاده از باقی مانده گوشت و مرغ میپردازیم. دقت کنید که این غذا با گوشت مرغ هم ترکیب فوق العاده ای میشود.
مواد لازم
۴۰۰ گرم گوشت گوسفندی پخته شده
۳۵۰ گرم پنیر پیتزا
۱ عدد فلفل دلمه
۱ عدد هویج پخته شده
۱ عدد پیاز
۳۰۰ گرم قارچ
۱ بسته خمیر پیراشکی
نمک، فلفل، زردچوبه، کاری و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه
- برای تهیه این پیراشکی باید گوشت گوسفندی شما پخته باشد. پس اگر گوشت شما پخته نیست آن را با ادویه جات لازم بپزید. سپس گوشت را ریش ریش کنید.
- تابه را گرم کنید و درون آن روغن بریزید. سپس یک عدد پیاز را به صورت ریز خرد کرده و درون تابه بریزید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه پیاز را با شعله ملایم تفت دهید تا خیلی کم تغییر رنگ دهد.
- سپس به مخلوط پیاز زردچوبه بزنید و گوشت را درون آن بریزید. حدود ۲ دقیقه بعد از تفت دادن گوشت کمی کاری، فلفل و نمک به ترکیب اضافه کنید.
- در ادامه قارچهای خرد شده را به ترکیب اضافه کنید و چند دقیقه با حرارت بالا تفت دهید.
- همزمان خمیر پیراشکی را بیرون از فریزر قرار دهید تا نرم شود.
- تفت دادن گوشت و قارچ را حدود ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهید و در این بین فلفل دلمه خرد شده و هویج پخته شده (آن را از قبل خرد کنید) را به ترکیب اضافه کنید.
- بعد از پخت کامل مواد مقداری آویشن روی کل مواد بپاشید و زیر شعله را خاموش کنید.
- در این مرحله باید ترکیب شما خنک شود و روغن اضافی آن را بگیرید. مواد داغ یا روغنی باعث وا رفتن خمیرهای پیراشکی هنگام سرخ شدن میشوند.
- در مرحله بعد خمیرهای پیراشکی را باز کنید و از مواد روی آنها قرار دهید. سپس کمی پنیر پیتزا روی مواد هر خمیر قرار دهید.
- خمیرها را که آماده کردید، به شکل دلخواه بپیچید. در انتها نیز آنها را درون روغن داغ ولی با شعله متوسط سرخ کنید.
نظرات