۴۲ تکنیک طلایی آشپزی و خانه داری که حتما به کارتان می آید

آشپزی از مهارت های لازم برای هر فردی در زندگی است که می تواند برای برخی بسیار راحت و سرگرم کننده باشد و از طرفی می تواند برای برخی بسیار پیچیده باشد.اما جای نگرانی نیست زیرا در این بخش می خواهیم ترفندهایی از آشپزی و خانه داری با هم را به شما معرفی کنیم که […]

آشپزی از مهارت های لازم برای هر فردی در زندگی است که می تواند برای برخی بسیار راحت و سرگرم کننده باشد و از طرفی می تواند برای برخی بسیار پیچیده باشد.اما جای نگرانی نیست زیرا در این بخش می خواهیم ترفندهایی از آشپزی و خانه داری با هم را به شما معرفی کنیم که می تواند بسیار کمک کننده باشند.

تکنیک طلایی آشپزی و خانه داری

۱-برای سه برابر کردن عمر پیازهای سبز، آن ها را در یک شیشه آب در کابینت نگهداری کنید.

۲- حتی برای برش های پیاز هم ، از پوست کن سبزیجات استفاده کنید.

۳- برای سه برابر کردن عمر پیازهای سبز، آن ها را در یک شیشه آب در کابینت نگهداری کنید.

۴-برای اینکه بوی زحم مرغ را قبل از پخت از بین ببرید، ابتدا تکه‌های مرغ را داخل یک ظرف مناسب بریزید؛ سپس یک تا دو لیوان آب سرد روی مرغ‌ها بریزید. حالا کمی نمک و یک تا دو قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان حتما مرغ‌ها را بعد از خارج کردن از آب بشویید و بعد آن را بپزید. با این روش بوی زحم مرغ از بین می‌رود.

۵- اضافه کردن کمی شکلات تلخ به فیلتر قهوه، قهوه شما را خوش مزه تر می کند.

۶-برای خلاص شدن از چربی اضافی در غذای خود، چند تکه یخ را در یک دستمال بپوشانید و بر روی غذا بیندازید. چربی منجمد خواهد شد و در دستمال کاغذی جذب می شود.

۷-برای اینکه بوی زحم مرغ را قبل از پخت از بین ببرید، ابتدا تکه‌های مرغ را داخل یک ظرف مناسب بریزید؛ سپس یک تا دو لیوان آب سرد روی مرغ‌ها بریزید. حالا کمی نمک و یک تا دو قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان حتما مرغ‌ها را بعد از خارج کردن از آب بشویید و بعد آن را بپزید. با این روش بوی زحم مرغ از بین می‌رود.

۸-برای تردتر کردن و قهوه ای شدن سیب زمینی، رطوبت اضافی را از سیب زمینی خرد شده قبل از سرخ کردن با فشار دادنش بگیرید.

۹- بوی سیر یا پیاز از دستانتان را با مالش دادن فولاد ضد زنگ و شستن شان از بین ببرید.

۱۰-از قهوه ای شدن سیب، با نگهداشتن آن ها در یک کاسه آب ،همراه با چند قطره روغن لیمو پیشگیری کنید.

۱۱-اگر هنگام شستن یا خرد کردن گوشت و مرغ دستتان بوی بد گرفت و هرقدر با آب و مایع شستید، باز هم بوی بد دست از بین نرفت، به این نکته خوب توجه کنید. کافی است بعد از اینکه گوشت و مرغ را خرد کردید، دستتان را با آب گرم و کمی نمک بشویید.

۱۲-یک روش دیگر برای از بین بردن بوی بد دست بعد از خرد کردن گوشت و مرغ این است که دستتان را با کمی خمیردندان و آب بشویید و مطمئن باشید که با این دو روش بوی بد گوشت و مرغ کاملا از پوست دست شما محو می‌شود.

۱۳-نان خود را از کهنه شدن با گذاشتن کرفس تازه در کیفش نجات دهید.

نان تست

۱۴- اضافه کردن کمی نمک به ماهی تابه قبل از سرخ کردن غذاها از جذب چربی زیاد جلوگیری می کند.

۱۵- گیاهان ساقه دار مانند گشنیز را در یک ظرف سوراخ دار بریزید و خیلی سریع آبکشی کنید.

۱۶-  دیر خراب شدن گوجه فرنگی ها از طریق ذخیره کردن آن ها در فضایی با دمای پایین، امکان پذیر خواهد بود.

۱۷- برای اجتناب از گریه در حین خرد کردن پیاز، آن ها را ۱۵ دقیقه قبل ازبریدن در یخچال نگه دارید.

۱۸- اگر یک دستور العمل برای برخی از انواع روغن و عسل، ملاس و یا هر ماده غلیظ دیگری نیاز دارید، همیشه اول روغن را اندازه گیری کنید، زیرا ماده غلیظ تر از پیمانه اندازه گیری بیرون می لغزد.

۱۹- بوی ناخوشایند غذای سرخ شده را با قرار دادن پوست و یک برش سیب در قابلمه قبل از سرخ کردن، از بین ببرید.

۲۰- برای جلوگیری از له کردن رول دارچین خود، چاقو را فراموش کنید و آنها را با استفاده از نخ دندان بدون ناراحتی و به راحتی ببرید.

۲۱- برای کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگی، آن را از محل اتصال به ساقه به پایین قرار دهید تا هوا به آن وارد نشود.

۲۲- مربای باقی مانده در ته شیشه را با روغن زیتون و سرکه مخلوط کنید و سپس روی سالاد بریزید‎.‎

۲۳- ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و بعد گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید تا گوشت یا ماهی به ته ظرف نچسبد.

۲۴- برای پوست کندن راحت گوجه فرنگی ابتدا برش کوچک و مربع شکل روی پوست گوجه ایجاد نمایید این برش نباید گوجه را نصف کند بلکه فقط باید روی پوست آن باشد سپس گوجه ها را درچند ثانیه آب جوش قرار دهید و بعد در آب سرد قرار دهید تا به آسانی پوست شان گرفته شود‏‎.‎‏ برای پوست کندن پیاز کوچک نیز از آب داغ استفاده کنید.

۲۵- برای اینکه طعم تلخ هر گیاهی را از بین ببرید آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید‎.‎

۲۶- برای اینکه یک تخم مرغ صبحانه متفاوت و جالب بخورید تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهید تا زرده و سفیده مخلوط شوند.‏

۲۷-برای گرم کردن مجدد و سریع ماکارونی آنها را گرد کرده و به شکل دونات در بیاورید ‏‎.‎‏ ‏

۲۸-برای حفظ طعم قوی و تازگی غذا بشقاب را قبل از سرو یک غذای گرم ، گرم کنید و قبل از سرو یک غذای سرد آن را خنک کنید. در فویل پیچیدن سبزیجات سبب نگهداری طولانی تر سبزیجات می شود.

۲۹- یکی از راه های تازه ماندن پیاز خرد شده آن را داخل یک ظرف نمک بزنید. برای تازه ماندن پیاز خرد شده ، آن را به روغن گیاهی آغشته کنید و داخل یک ظرف دربسته نگهداری کنید.‏

پیاز

۳۰- برای درست کردن استیکی نرم گوشت را قبل از پخت در سس ماینوز بخیسانید تا نرم شود.

۳۱- برای اینکه تخته گوشت را ثابت نگه دارید ، زیر آن پارچه خیس بگذارید.

۳۲- برای اینکه هنگام بریدن فلفل تندی و بوی آن جذب پوست نشود‎ قبل از بریدن فلفل تند، دست ها را با کمی روغن چرب کنید .

۳۳- برای حفظ رنگ سبزی ها هنگام پخت به آنها آب لیمو اضافه کنید زیرا اسیدیته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید موثر است اما این روش برای سبزی های سبز رنگ موثر نخواهد بود‏‎.‎

۳۴-برای پوست کندن آسان یک بوته سیر، در یک قابلمه یا ظرف فلزی سیر را قرار دهید و روی آن قابلمه یا ظرف هم اندازه دیگری را برعکس بگذارید سپس آن را تکان دهید تا راحت پوست سیر جدا شود‎.‎

۳۵- برای جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی پوست سیب را به مدت ۳۰ دقیقه در آن بجوشانید‎.‎

۳۶- برای تمیز کردن ظروف مس از کچاپ گوجه فرنگی استفاده کنید.‏

۳۷- برای از بین بردن بوی نامطبوع یخچال به جای استفاده از بوگیر های شیمیایی از بوگیرهای طبیعی استفاده کنید و در قفسه های یخچال یک فنجان سرکه سفید مقطر، سودا، خاک ذغال، یک ظرف قهوه خشک شده و یک کاسه جو خام قرار دهید‎. ‎

۳۸-برای حل معلق ماندن سبزی روی دوغ ابتدا مقداری نعناع یا سبزی خشک معطر را داخل یک کاسه بریزید و یک تا دو قاشق آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نعناع کاملا خیس شود. حالا نعناع خیس خورده را داخل پارچ یا لیوان دوغ بریزید و هم بزنید. می‌بینید که نعناع خشک دیگر روی پارچ و لیوان نمی‌ماند و مثل دوغ‌های بازاری داخل دوغ پخش می‌شود.

۳۹-اگر هنگام آشپزی گوشت غذا سوخت، گوشت را در یک حوله تمیز و خیس که آبش را گرفته اید بپیچید و بگذارید پنج دقیقه در آن حالت بماند سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشید‎.‎

۳۹- پوست تخم مرغ و آب و صابون ولرم را درون بطری ها، شیشه ها یا تنگ هایی که می خواهید تمیز کنید ، بریزید و خوب تکان دهید.

۴۰- برای اینکه آهک کتری یا سماور از آن جدا شود بهتر است پوست‏ سیب زمینی یا هویج را در کتری بجوشانید.‏

۴۱-این که آیا شما یک طرفدار خرد کردن سبزیجات هستید یا خیر و یا فقط یک مبتدی در جهان پخت و پزهستید، این نکته های کوچک قطعا بازی پخت و پز شما را تقویت می کنند، پس حتما از آنها در روتین امور آشپزی خود استفاده کنید.

۴۲-پس از مصرف تخم مرغ، پوست‏ را دور نیاندازید و درون ظرف دهان باریکی که حاوی آب سرد است بیندازید و در ظرف را ببندیدو پس از گذشت یک شبانه روز از آن برای آبیاری گلدان های آپارتمانی استفاده کنید.‏

مطالب مرتبط

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

طرز تهیه چیکن پاپ کورن یک میان وعده جذاب و فوق العاده خوشمزه

دستور تهیه ۴ غذای متفاوت و جذاب با سیب زمینی

نظرات