چاپ      کد خبر: 48357
30 اسفند 1399

طرز تهیه ته چین دنده پلو مجلسی و خوشمزه

دنده پلو یکی از غذاهای معروف استان ایلام است که طرفداران بسیاری دارد. “دنده پلو” با ماست محلی و سبزی خوردن بسیار دلچسب است و برای کسانی که چربی خون بالا دارند توصیه نمی شود.

دنده پلو یک نوع برنج ته چین است که ته دیگ آن شامل دنده گوسفند مزه دار شده می باشد. روش تهیه این غذا به دو گونه است که در ادامه بیان شده است. در هر دو روش دنده ها پخته و برشته می شوند. از آن جا که گوشت دنده شامل پرده های چربی است، درته دیگ، با همان چربی سرخ و برشته می شود و علاوه بر طعم خوبی که ایجاد می کند، نرم و پخته می شود.

مواد لازم برای ۴ نفر
دنده گوسفند۱ کیلو
برنج۳ پیمانه
نمکبه مقدار لازم
کره محلیبه مقدار دلخواه
دارچین و زیره و زعفرانبه میزان لازم
پیاز۱ عدد
گوجه و فلفل دلمه ایبرای کباب به مقدار لازم

روش اول

*برای تهیه دنده پلو مجلسی در این روش ابتدا دنده ها را درون یک کاسه می ریزیم. پیاز را خرد کرده و روی آن اضافه می کنیم. ادویه ها هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کرده و چند ساعت درون یخچال استراحت می دهیم.

*سپس یک قابلمه بر می داریم و کف آن را کمی روغن و کره محلی می ریزیم. سپس دنده ها را کف قابلمه می چینیم. برنج را که از قبل خیس کرده و با آب جوش نیم پز کرده ایم، آبکش می کنمی و روی دنده ها می ریزیم و با حرارت ملایم می گذاریم تا بپزد.

روش دوم

*در این روش می توان دنده ها را جدا در یک قابلمه دیگر پخت و سپس زیر برنج قرار داد. اما در روش اول هم دنده ها پخته می شوند. در این حالت وقتی دنده ها پخته شد، کف قابلمه را با مقداری کره محلی و زعفران دم کرده پوشش می دهیم.

*سپس کمی از آب دنده ها را هم می ریزیم و دنده ها را از طرف چربی دار آن،کف قابلمه می چینیم. سپس زیره و دارچین را روی آن می پاشیم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا یکی دو ساعت دم بکشد.

نکات تکمیلی در مورد دنده پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
دنده پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار