۵ اشتباه رایج در دم کردن چای که طعم آن را خراب می کند

چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود.

در این مطلب،اشتباهات رایج که عطر و طعم چای را تحت الشعاع قرار می‌دهند، بررسی می‌کنیم.

اشتباهات رایج در دم کردن چای:

استفاده از قوری نامناسب:

قوری‌های فلزی طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قوری‌های چینی یا شیشه‌ای بهترین گزینه برای دم کردن چای هستند.

استفاده از آب نامناسب:

آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عدم استفاده از صافی:

تفاله‌های چای طعم و رنگ چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

جوش آمدن بیش از حد آب:

جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.

دم کردن بیش از حد:

دم کردن بیش از حد چای، باعث تلخی و astringency (گس شدن) آن می‌شود.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از طعم دهنده‌های طبیعی مانند هل، دارچین، زنجبیل، گل محمدی و … برای افزایش عطر و طعم چای استفاده کنید.

برای دم کردن چای‌های طعم‌دار مانند چای نعناع یا چای ترش، از آب ولرم استفاده کنید.

ظروف چای را بعد از هر بار استفاده بشویید و خشک کنید.

مطالب مرتبط

۱۱ کاری که افراد بالغ و باهوش هرگز در زندگی خود انجام نمی دهند!

مصرف چای سفید و تقویت سیستم ایمنی بدن

بیماری های ناشی از عوارض خوردن بیش از حد چای سیاه!

نظرات