خانواده

۵ ترفند کاربردی برای جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده

برای طرزتهیه برخی شیرینی و غذاها لازم است زرده و سفیده تخم مرغ را جداسازی کنیم و اگر شیوه مناسب اینکار را ندانیم می تواند یک کار سخت و عذاب آور باشد.

جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده

پس در ادامه با ما باشید تا نحوه صحیح جداسازی زرده از سفیده تخم مرغ را آموزش دهیم.

۱-جدا کردن زرده و سفیده با دست

اگر ابزار خاصی در اختیار ندارید می توانید از این روش استفاده کنید بدین صورت که ابتدا دست های خود را به خوبی بشویید و سپس تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و سپس تخم مرغ را کف دست خود بریزید، می توانید تخم مرغ را مستقیم روی دست خود بشکنید و از بین انگشتان خود سفیده ها را عبور دهید و در آخر زرده تخم مرغ در کف دست شما باقی می ماند.

۲-ا استفاده از پوست تخم مرغ 

ریسک استفاده از این روش را بدانید . بسیاری از مراکز سلامت و بهداشت آمریکا و استرالیا به دلیل وجود باکتری های مضر در پوست تخم مرغ و تماس آن در هنگام جداسازی با تخم مرغ ، استفاده از این روش را پیشنهاد نمیکنند .

تخم مرغ را خنک کنید ( اختیاری ) . تخم مرغ سرد را راحت تر میتوان سفیده و زرده آن را جدا کرد . از تخم مرغ های داخل یخچال برای اینکار استفاده کنید .

سعی کنید از قطور ترین قسمت تخم مرغ آن را بشکنید . اینکار باعث آسان تر کردن مرحله جداسازی میشود .

یک قسمت از پوسته را پایین تر بگیرید و آرام آرام تخم مرغ را کج کنید . تا وقتی زرده تخم مرغ داخل پوسته پایینی بی افتد تخم مرغ را کج کنید سپس زرده را داخل یک کاسه بریزید .

جدا کردن زرده تخم مرغ از سفیده

۳-استفاده از قیف 

تخم مرغ را داخل قیف کوچک بشکنید . سفیدی آن از ته قیف خارج میشود و زرده آن داخل قیف میماند . این مورد ممکن است در تخم مرغ های تازه خوب جواب ندهد

۴-استفاده از ظرف پلاستیکی 

یک ظرف پلاستیکی(ظرف نوشابه یا آب معدنی) انتخاب کنید و به خوبی شسته تا تمیز شود و سپس دو ظرف انتخاب کنید و درون یکی از ظرف ها تخم مرغ ها شکسته و سپس به مانند تصویر زیر هوای داخل ظرف پلاستیکی را خالی کنید و سپس دهانه ظرف پلاستیکی را به زرده تخم مرغ نزدیک کنید و سپس فشار دست خود را آرام آرام از روی ظرف پلاستیکی بردارید تا هوا و زرده تخم مرغ به داخل ظرف کشیده شود.

سپس زرده تخم مرغ را درون ظرف دیگر ریخته و برای تخم مرغ های دیگر نیز همین کار را تکرار کنید.

۵-استفاده از جداکننده تخم مرغ 

ساده ترین روش جدا سازی زرده از سفیده استفاده از این ابزار می باشد که بدین صورت که جداکننده تخم مرغ را روی ظرف دلخواه قرار دهید و سپس تخم مرغ را روی آن بشکنید ، این کار باعث می شود سفیده تخم مرغ از میان شکاف ها بلغزد و زرده در قسمت فنجانی دستگاه جداکننده باقی می ماند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا