برای افراد پر مشغله بهترین روش نگهداری از سبزیجات بصورت خرد کرده است که هنگام آشپزی و مصرف زمان کمتری می گیرد.اما شاید اینکار تازگی سبزیجات را از بین ببرد.در عین حال قصد داریم به شما چند ترفند معرفی کنیم که با آنها می توانید طراوت و تازگی سبزیجات خرد شده خود را حفظ کیند.
۱-خشک کردن
قبل از گذاشتن سبزیجات خرد شده در ظرف، حتما با دستمال تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. میتوانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف گذاشته تا رطوبت اضافی را بگیرد
۲-نشویید
این ترفند ممکن است عجیب به نظر برسد، اما شستن سبزیجاتی که میخواهید برای مدت طولانی نگهداری کنید به این دلیل که قرار گرفتن سبزیجات در معرض رطوبت میتواند منجر به فساد سریعتر و پوسیدگی آنها شود، کار درستی نیست. سبزیجات را تا پیش از مصرف باید در یک کیسه زیپ دار یا یک کیسه کاملا بسته دهید و درست قبل از پخت غذا آنها را بشوئید.
۳-ظرفهای دربسته
اگر ظروفی دارید که برای نگهداری سبزیجات خرد شده خوب بسته شده و هوای اضافی واردآنها نمیشود، میتوانید سبزیجات را داخل آنها بریزید. حتما به ظروف برچسب بزنید و تاریخ گذاشتن آنها در فریزر را بنویسید تا همیشه از تازه بودن سبزیجات مطمئن باشید.
۴-جدا نگه دارید
برخی سبزیجات گاز اتیلن آزاد میکنند که میتواند انتقال آلودگی سبزیجات دیگر را تسریع کند. سبزیجات اتیلنساز مانند گوجهفرنگی، آووکادو و موز را جدا از سبزیجات حساستر مانند سبزیجات برگدار، کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا از فساد زودرس آنها جلوگیری کنید.
۵-سبزیجات خاص
سبزیجات خاصی وجود دارد که میتوانید آنها در آب سرد بشوئید و بگذارید خشک شوند و در یک ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنید. قبل از پختن نیز فقط یخ آنها را آب کرده و داخل قابلمه بریزید و بعد پخت میل کنید.
نظرات