۵ جایگزین کاغذ روغنی در پخت و پز
بسیاری از ما گاهی اوقات در خانه کاغذ روغنی نداریم و مجبوریم به دنبال جایگزین های مناسب باشیم.
در این مطلب به بررسی چند گزینه مناسب و در دسترس برای جایگزینی کاغذ روغنی در آشپزی می پردازد تا بتوانید بدون مشکل به کار خود ادامه دهید و غذاهای لذیذی را آماده کنید.
جایگزین کاغذ روغنی در فر، قابلمه و هواپز
وقتی که در آشپزی نیاز به استفاده از کاغذ روغنی دارید اما آن را در دسترس ندارید چندین جایگزین مناسب وجود دارد که میتوانید از آن ها استفاده کنید.
۱-اسپری پخت
استفاده از اسپری پخت یکی از روش های موثر است؛ کافیست قبل از پخت غذا یا شیرینی، سطح تابه یا قالب را با این اسپری چرب کنید و سپس مقداری آرد بپاشید تا از چسبیدن مواد جلوگیری شود. روش دیگر استفاده از فویل به جای کاغذ روغنی است که میتواند به عنوان یک سطح مقاوم در برابر حرارت و غیر چسبنده عمل کند، البته بهتر است فویل را کمی چرب کنید تا کارایی بیشتری داشته باشد.
۲-کاغذ پوستی
کاغذ پوستی یا پارچمنت بهدلیل مقاومت در برابر حرارت و روغن، میتوان آن را بهعنوان جایگزین مناسب کاغذ روغنی برای پختوپز استفاده کرد.
۳-حصیر پخت و پز سیلیکونی
این مورد هم یکی دیگر از گزینه های عالی برای پخت و پز در فر است؛ این حصیرها مقاوم و قابل شست و شو هستند و میتوانند چندین بار استفاده شوند.
۴-فویل آلومینیومی
یکی دیگر از گزینه های مناسب به عنوان پاسخ سوال بجای کاغذ روغنی چی بزارم، فویل آلومینیومی است. فویل آلومینیومی به خوبی می تواند جایگزین کاغذ روغنی باشد، تنها کافی است سطح فویل را با روغن یا کره چرب کنید تا خاصیت نچسبی پیدا کند. این روش به خصوص در پخت شیرینی و غذا هایی که نچسبیدن در مرحله پخت آنها اهمیت دارد، بسیار موثر است.
۵-کاغذ سولفات
کاغذ سولفات بهعلت مقاومت بالا در برابر حرارت و عدم چسبندگی مواد غذایی به آن، جایگزین خوبی برای کاغذ روغنی به شمار میرود.
چگونه کاغذ روغنی درست کنیم؟
یک روش ساده و سریع برای تهیه کاغذ روغنی بهصورت زیر است:
- کاغذ سفید را به اندازه قالب یا سینی برش بزنید.
- روغن را با فرچه یا پنبه تمیز روی کاغذ پخش کنید.
- با دستمال کاغذی روغن اضافه را بگیرید.