چاپ      کد خبر: 130575
13 دی 1402

۵ علت اصلی سفت شدن میگو هنگام پخت

میگو غذایی مقوی و سرشار از آهن و امگا ۳ است که با آن غذاهای متنوعی می توان تهیه کرد.اما سفت شدن میگو یکی از مشکلاتی است که ممکن است در پخت آن پیش بیاید.اما دلیل اینکه میگو سفت می شود چیست؟

علت سفت شدن میگو

سالم ترین روش طبخ میگو
میگو پروتئینی کم‌کالری است، به شرط اینکه آن را در ماهیتابه‌ای از روغن فراوان غوطه‌ور نکنید! جوشاندن میگو قبل از پخت به سالم بودن رژیم غذایی ما کمک خواهد کرد.

میگو را با روش‌های مختلفی درست می‌کنند که همه آنها گزینه خوبی برای رژیم غذایی سالم نیستند. به‌عنوان‌مثال، میگو سوخاری و دو پیازه میگو از روش‌های پر‌طرفدار طبخ میگو هستند. بااین‌حال هیچ‌کدام از این روش‌های پخت سالم نیستند. در هر دو روش شما باید مقدار زیادی روغن برای پختن و سرخ کردن میگو استفاده کنید. برخلاف آنها، میگو کبابی و میگو بخارپز کالری کمی دارند و سالم ترین روش پخت میگو محسوب می‌شوند. این میگو‌های کبابی خوشمزه با ظرفی پر از سالاد و سبزیجات تازه گزینه خوبی برای یک وعده غذایی سالم هستند.

برای جلوگیری از سفت شدن میگو چه کنیم ؟

۱-ادویه ها را زمان مناسب به میگو بیافزایید
بعد از تفت دادن میگوها با پیاز، ادویه ها را به آن افزوده و کمی دیگر تفت دهید، افزودن ادویه ها در همان ابتدای زمان تفت دادن میگو سبب سفت شدن آن می شود.

۲-میگوها را بیش از حد نپزید
میگوها گوشت نرمی داشته و برای پختن بهزمان طولانی نیاز ندارند، زمان طولانی پخت میگو سبب سفت شدن آنها می شود پس زمان پخت میگو را کوتاه کنید و بدانید که میگو با همین زمان کم هم می پزد، میگویی که به حالت دایره‌ی کامل درمی‌آید، زیاد پخته است؛ پس اجازه ندهید به این مرحله برسد زیرا اگر میگوها بیش از حد پخته شوند، حالت لاستیکی به خود می گیرند و علاوه بر از دست رفتن مواد مغذی آن، جویدنشان نیز به سختی خواهد بود.

۳-میگوها را با حرارت کم تفت ندهید
بسیاری از افراد در زمان تفت دادن میگو با پیاز و ادویه شعله را کم می کنند، یکی از دلایل سفت شدن میگو مربوط به این کار است، با کم کردن حرارت میگو آب انداخته و سفت می شود،بهتر است حرارت را زیاد کنید تا میگوها آب نیاندازند و چند دقیقه میگو را تفت دهید.

۴-میگوها را قبل از پخت بجوشانید
بهتراست برای جلوگیری از سفتشدن میگوها، آنها را قبل از سرخ کردن ابتدا در آب، نمک و ۲ قاشق سرکه بجوشانید و سپس اقدام به سرخ کردن آن کنید تا پفکی شود.

۵-به میگو زیاد آبلیمو نزنید
اگر می خواهید میگوها را مزه دار نمایید، میگوها را ساعات طولانیدر آبلیمو نخوابانید بلکه ده دقیقه قبل از طبخ، به آن آبلیمو اضافه نمایید. آبلیمو بوی بد میگو را از بین می برد. اگر زودتر آبلیمو را اضافه نمایید، باعث سفت شدن گوشت میگو می شود.

علت سفت شدن میگو

سوالات متداول

سالم‌ترین روش پخت میگو چیست؟

غذای سالم باید حاوی مواد مغذی برای بدن انسان باشد و چربی اضافه‌ای را وارد بدن او نکند. درست‌کردن میگو به روش‌های کباب کردن، آبپز کردن، بخارپز کردن سالم ترین روش پخت میگو هستند.

چرا میگو بعد از پخت سفت می شود؟

میگو با ازدست‌دادن آب میان بافتی خود سفت می‌شود. پختن بیش از حد میگو باعث می‌شود تا میگو خشک و بدون آب شود. در نتیجه در زمان خوردن آن احساس لاستیکی بودن زیر دندان می‌کنید.

چگونه میگو رژیمی بپزیم؟

در رژیم‌های غذایی بر میزان مواد مغذی غذا و کالری پایین آن تاکید دارند. کباب کردن میگو، آب‌پز کردن میگو، بخارپز کردن میگو و تفت دادن میگو در ماهیتابه‌های رژیمی از روش‌های راحت پخت میگو رژیمی هستند.

زمان پخت میگو به صورت میانگین چقدر است؟

مدت زمان پخت میگو به صورت سالم و بدون روغن، حداکثر ۱۰ دقیقه طول می‎‌کشد.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار