خانواده

۶ دلیل اصلی قطع و وصل شدن کارواش خانگی

گاهی اوقات به دلیل استفاده غیر اصولی افراد به دستگاه آسیب می‌ زنند که این موضوع منجر به کاهش کیفیت و کارایی دستگاه می شود. یکی از همین مشکلات رایج قطع و وصل شدن کارواش خانگی است که در این مطلب قصد داریم دلایل عمده و راهکار های رفع آن را به طور دقیق مورد بررسی قرار بدهیم.

۱-پایین بودن فشار آب خروجی از دلایل قطع و وصل شدن کارواش خانگی است

اگر شاهد پایین بودن فشار آب خروجی از واترجت خانگی بودید بهتر است ابتدا به دقت گرفتگی ورودی آب را بررسی کرده و سپس آن را برطرف نمایید. احتمال دیگری که وجود دارد، به‌کارگیری نازل معیوب و یا نازلی با سایز نادرست می باشد که این مساله منجر به کاهش فشار آب می شود. به همین دلیل در قدم بعدی باید نازل کارواش خانگی را به سرعت تعویض کنید. علت دیگر بروز این مشکل، کم بودن حجم آب ورودی است. اضافه کردن مواد شویند به مخزن تقریبا خالی آخرین راه حل برای حل این مشکل است.

۲-مشکلات مربوط به نازل کارواش خانگی

یکی از دلایل قطع و وصل شدن کارواش خانگی، ایراد فنی نازل دستگاه است. در صورتی که آبی از دستگاه خارج نمی شود بهتر است ابتدا خودتان نازل را به دقت بررسی کنید. ذرات جامد داخل آب به ویژه مواد شیمایی حل نشده و سایر املاح ریز منجر به گرفتگی نازل می شوند.به همین دلیل نظافت نازل اولین اقدام جدی برای رفع این مشکل است.

در صورتی که هنوز آبی از نازل خارج نمی شود بهتر است گرفتگی ورودی آب را به دقت بررسی کنید. اگر هنوز هم با از بین بردن گرفتگی این دو قسمت، مشکل پابرچا بود به احتمال فراوان باید صدایی ناشی از مکش هوا را بشنوید. این صدا نشان دهنده آن است که مخزن مربوط به مواد شوینده خالی و اتصالات شلنگ شل شده است و پمپ در حال کشیدن هوا می‌باشد. شما با پر کردن مخزن، محکم کردن آن و یا تعویض اتصالات می‌توانید این مشکل را به سادگی برطرف کنید.

۳-قطع و وصل شدن کاروش خانگی به دلیل کم بودن فشار آب در پمپ

یکی از رایج ترین خرابی ها در دستگاه های کارواش خانگی، پایین بودن فشار آب درون پمپ است. در چنین شرایطی کاربران ممکن است با جریان آبی مواجه شوند که از مقداری که قبلا تنظیم کرده اند کمتر است. در این شرایط بهتر است عملکرد پمپ به دقت بررسی شود. در صورتی سلامت فنی پمپ باید آن را از نظر آلودگی و جرم نیز بررسی کنید.

ممکن است انسداد در پمپ باعث بروز این مشکل شده باشد. آلودگی و کثیفی می‌تواند باعث انسداد شیر و نازل شود در نتیجه لازم است برای برطرف کردن این مشکل نازل تعویض شود. قبل از آن که اقدام به تعویض نازل کنید از سایز مناسب آن مطمئن شوید. از دیگر دلایلی که می تواند باعث کاهش فشار آب در پمپ واترجت شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • فرسوده شدن نازل
  • وارد شدن هوای غیر طبیعی به لوله ورودی آب
  • وجود نشتی در شلنگ های خروجی آب
  • فرسوده شدن واشرها
  • انسداد در دهانه شیر خروجی
  • کافی نبودن آب در منبع
  • ایجاد گرفتگی و انسداد در فیلتر

علت قطع و وصل شدن کارواش خانگی

۴-ماده شوینده به مقدار بسیار کمی از کارواش خانگی خارج می شود

از دیگر دلایل قطع و وصل شدن کارواش خانگی می توانیم به خروج مقدار کمی از ماده شوینده اشاره کنیم. علت دیگر مرتبط با بروز این مشکل، بسته بودن شلنگ مواد شوینده است. به همین دلیل برای حل این مشکل ابتدا باید از پر بودن مخزن کارواش و عدم گرفتگی شلنگ آن مطمئن شوید. باز نبودن شیر مخصوص مواد شوینده هم می تواند در قطع و وصل شدن کارواش خانگی تاثیر داشته باشد.

۵-قطع و وصل شدن کارواش خانگی به علت داغ شدن بیش از حد موتور آن

یکی از خرابی‌های مرتبط با مشکل قطع و وصل شدن کارواش خانگی داغ شدن بیش از اندازه موتور است. در صورتی که متوجه بروز این مشکل شدید بهتر است مواردی را که در ادامه به شما می‌گوییم را به دقت زیر نظر داشته باشید.

از جمله دلایل داغ شدن بیش از اندازه موتور می توان به این موارد اشاره کرد:

  • به‌کارگیری نازلی با دهانه کوچک: منطبق نبودن کارواش خانگی با سایز نازل می تواند منجر به داغ شدن موتور شود. در شرایطی که این مشکل ایجاد شود نازل باید به سرعت تعویض و نازلی مناسب را جایگزین آن کرد
  • وجود گرفتگی در شیر تخلیه: در صورتی که شیر تخلیه مسدود شده باشد می تواند موتور را بیش از حد داغ کند برای آینکه این مشکل را برطرف کنید باید انسداد را رفع کرده و شیر را تعویض کنید

۶-شل بودن پیچ و مهره ها باعث قطع و وصل شدن واترجت خانگی می شوند

به طور کلی پیچ و مهره ها و اتصالات مختلفی در طراحی یک دستگاه واترجت خانگی وجود دارند. بررسی عملکرد صحیح این اتصالات اهمیت بسیار زیادی دارد. چرا که بروز نقص در هر کدام از این بخش ها منجر به چکه کردن آب از دستگاه کارواش خانگی می شوند این مساله تنها مرتبط با چکه کردن آب نیست بلکه در مواردی شاهد چکه کردن روغن نیز هستیم. به همین علت باید به منظور تعمیر واترجت خانگی حداقل ۲ بار در سال از سلامت تمامی پیچ و مهره ها اطمینان حاصل کنید و آن ها را در صورت نیاز تعویض کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا