۶ مورد که هرگز نباید به هنگام سرماخوردگی انجام دهید

پیشگیری از سرماخوردگی را میتوان یکی از مهمترین بخش های درمان سرماخوردگی دانست. با شروع فصل زمستان، نگرانی‌ها در مورد ابتلا به سرماخوردگی افراد افزایش می‌یابد و بسیاری از افراد تلاش می‌کنند با رعایت نکات پیشگیری از سرماخوردگی، از این بیماری جلوگیری کنند. با این حال، علیرغم تمام تلاش‌ها، گاهی اوقات افراد مبتلا به سرماخوردگی […]

پیشگیری از سرماخوردگی را میتوان یکی از مهمترین بخش های درمان سرماخوردگی دانست. با شروع فصل زمستان، نگرانی‌ها در مورد ابتلا به سرماخوردگی افراد افزایش می‌یابد و بسیاری از افراد تلاش می‌کنند با رعایت نکات پیشگیری از سرماخوردگی، از این بیماری جلوگیری کنند. با این حال، علیرغم تمام تلاش‌ها، گاهی اوقات افراد مبتلا به سرماخوردگی شده و باید به دنبال راه‌های درمانی برای آن باشند.

سرماخوردگی

سرماخوردگی چیست و چه علائمی دارد؟
سرماخوردگی، که به نام‌های نازوفارنژیت، رینوفارنژیت و زکام حاد نیز شناخته می‌شود، به عنوان یک بیماری واگیر مرتبط با دستگاه تنفسی فوقانی درنظر گرفته می‌شود و عمدتاً بینی را تحت تأثیر قرار می‌دهد. این بیماری معمولاً با علائمی مانند خستگی، حس سرما، عطسه و سردرد آغاز می‌شود و سپس با علائمی همچون سرفه، گلودرد، آبریزش بینی و تب ادامه می‌یابد و معمولاً در مدت هفت تا ده روز بهبود می‌یابد، اما برخی از علائم ممکن است تا سه هفته طول بکشد. بیش از دویست نوع ویروس به عنوان عامل‌های ایجاد کننده سرماخوردگی شناخته شده‌اند.

برای سریعتر شدن درمان سرماخوردگی ، این کارها ممنوع
در هنگام سرماخوردگی، انجام برخی کارها ممکن است وضعیت شما را تشدید کنند و به بهبود سریعتر و بهتر شدن احوال شما کمک نکنند. در ادامه این بخش از ادامه مطالب به توضیحاتی کامل در این مورد می‌پردازیم.

۱-عدم استراحت کافی
در زمان سرماخوردگی، بدن نیاز به استراحت دارد تا انرژی برای مقابله با عوارض بیماری داشته باشد. عدم استراحت ممکن است باعث ضعف بدن شود و بازیابی را کندتر کند. بنابراین، بهتر است در این دوران به بدن فرصتی برای استراحت داده شود.

۲-پرخوری
مصرف غذاهای سنگین و پرچرب در زمان سرماخوردگی می‌تواند مشکلات گوارشی را تشدید کند و بدن را با هضم و جذب مواد غذایی بیش از حد مشغول کند. بهتر است از غذاهای سبک و خوراکی‌هایی که سیستم گوارش را دچار مشکل نمیکند، استفاده کنید.

۳-طاق باز خوابیدن
در دوران ابتلا به سرماخوردگی، از طاق باز خوابیدن بهتر است پرهیز کنید، زیرا این عادت ممکن است احتمال بروز بیماری‌های ریوی پس از زکام را افزایش دهد. بهترین روش خوابیدن در این زمان این است که سرتان در راستای بدن قرار گیرد و بر روی یکی از پهلوها بخوابید تا سوراخ‌های بینی به سمت زمین باشند. این شیوه خوابیدن می‌تواند به بهبود علائم سرماخوردگی و تسریع در بهبودی کمک کند و از وارد شدن مخملات به راحتی به سیستم تنفسی جلوگیری کند.

۴-استرس داشتن
استرس می‌تواند سیستم ایمنی را ضعیف کند و علائم سرماخوردگی را تشدید کند. برای درمان فوری سرماخوردگی تلاش کنید استرس را کاهش دهید و به فعالیت‌های آرامش‌بخش مانند مدیتیشن یا تمرین‌های تنفسی بپردازید.

۵-کم مصرف کردن مایعات
آب و مایعات دیگر برای بهبود سرماخوردگی بسیار مهم هستند، چراکه از دست دادن مایعات از طریق تب و عرق‌های بیشتر در اثر سرماخوردگی معمول است. مایعات مثل آب، نوشیدنی‌های گرم مانند چای و حتی سوپ گرم می‌توانند به تسریع بهبودی سرماخوردگی کمک کنند.

۶-نوشیدن آب سرد
نوشیدن آب سرد ممکن است باعث تشدید سرفه و گلو درد شود. به جای آب سرد، از مایعات گرم و جوشیده مانند چای دم‌کرده استفاده کنید تا به تسکین علائم سرماخوردگی کمک کنند.

راهکارهای قدیمی بسیار جالب و موثر برای درمان سکسکه

۷ روش طبیعی برای درمان سوزش معده در خانه

مطالب مرتبط

علت سرد بودن مداوم پاها چیست؟ + راهکارهایی برای رفع این مشکل

با این ۵ روش از شر نفخ‌ و شکم‌درد ناشی از آن رها شوید

علت جوش کف سر چیست و چگونه می توان آن را درمان کرد؟

نظرات