به گزارش اول فارس ، علی بوستانی دوشنبه به ایرنا گفت: ۲ هزار و ۳۷۴ روستا بالای ۲۰ خانوار در فارس تحت پوشش خدمات این شرکت هستند و با استفاده از ۸۶ دستگاه آبشیرینکن به صورت شبانهروزی در مناطقی که آب شرب بهداشتی ندارند، آب تصفیه شده در حد کیفیت آب معدنی به روستاها رسانده می شود.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس با اشاره به خشک شدن چاههای آب به دلیل خشکسالی و تداوم شرایط جوی افزود: به طور میانگین قیمت تمامشده یک مترمکعب آب شرب یک هزار و ۴۶۸ تومان است در حالیکه آب در مناطق روستایی به بهای هر متر مکعب ۳۲۰ تومان عرضه می شود.
بوستانی با تاکید بر لزوم صرفه جویی در مصرف آب و پرداخت آب بها توسط روستاییان و همچنین مشترکان ادامه داد: شرکت آب و فاضلاب روستایی فارس حدود ۹ میلیارد تومان مطالبات و حدود ۳۰ میلیارد تومان بدهکاری به پیمانکاران دارد که پرداخت بخشی از این بدهی با دریافت مطالبات امکان پذیر است.
وی میزان هدر رفت آب در شبکه های روستایی را حدود ۳۵ درصد اعلام و اضافه کرد: تامین اعتبار لازم برای ساماندهی شبکه های توزیع و مصرف نیز رویکردی است که از هدر رفت بیشتر آب جلوگیری می کند .
بوستانی با بیان اینکه قبل از انقلاب ۴۵۰ روستا دراستان فارس از آب شرب سالم بهرهمند بودند، بیان کرد: بعد از انقلاب ۲هزار و۷۱۰ روستا با احداث شبکه از آب شرب بهداشتی بهرهمند شدند، روستاهایی که قبل از انقلاب دارای آب شرب بودند نیز بعد از انقلاب به دلیل فرسودگی شبکه مجدداً آبرسانی شدند و احداث شبکه تأسیسات آنها مجدداً انجام شده است.