۷ روش تشخیص هندوانه خراب شده

حتما تاکنون با هندوانه‌ای مواجه شده‌اید که طعم یا بوی آن نامطلوب باشد.

دانستن چطور تشخیص دهیم هندوانه خراب شده است می‌تواند به شما کمک کند از مصرف میوه‌های خراب خودداری کنید.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما روش تشخیص هندوانه خراب را آموزش دهیم.

تشخیص هندوانه خراب

۱-آسیب پوستی و لکه‌های سفید و قهوه‌ای:

این لکه‌ها و الگوهای نامنظم روی پوست هندوانه در برخی مواقع نشانه آسیبی است که حشرات مختلف به پوست هندوانه وارد کرده‌اند.

۲-بررسی رنگ پوست هندوانه:

رنگ پوست هندوانه باید سبز تیره یا دارای نوارهایی به‌رنگ سبز روشن و سبز تیره باشد. هر گونه تغییر غیرطبیعی در رنگ پوست می‌تواند نشان‌دهنده خرابی باشد.

۳-بررسی کپک روی پوست هندوانه:

اگر بیرون هندوانه کپک زده باشد ممکن است نشان‌دهنده خراب بودن هندوانه باشد. کپک می‌تواند به رنگ‌های سیاه، سفید یا سبز و به صورت کرک‌دار ظاهر شود.

۴-بررسی بافت گوشت هندوانه:

گوشت هندوانه نباید اسفنجی و خشک باشد. وقتی هندوانه خراب می‌شود، گوشت آن شروع به خشک‌شدن می‌کند و ممکن است از دانه‌ها جدا شود. همچنین، گوشت هندوانه ممکن است لزج و خمیری‌شکل شود.

۵-بررسی رنگ داخل هندوانه:

داخل هندوانه باید صورتی پررنگ یا قرمز باشد. این رنگ‌ها نشان‌دهنده سالم بودن هندوانه هستند. اگر داخل هندوانه رنگ‌های غیرطبیعی مانند سیاه داشته باشد، نباید آن را مصرف کنید. البته باید توجه داشت که برخی انواع هندوانه دارای گوشت زرد یا نارنجی هستند.

۶-بوی هندوانه را بررسی کنید:

هندوانه سالم باید بوی شیرین و تازه‌ای داشته باشد. اگر بوی هندوانه تند یا ترش باشد، نشانه خرابی آن است و باید دور انداخته شود.

۷-بررسی تاریخ انقضاء:

اگر هندوانه را به‌صورت بریده‌شده خریداری کرده‌اید، به تاریخ انقضاء روی بسته‌بندی توجه کنید. این تاریخ به شما کمک می‌کند تا بدانید هندوانه تا چه زمانی قابل مصرف است.

مطالب مرتبط

تولید این محصول سالانه ۴۰۶ «هزار میلیارد تومان» به اقتصاد ایران ضرر می زند

چگونه بفهمیم که هندوانه رسیده و توسرخ است؟

اهدای یک کامیون هندوانه پر از شیشه به زندانیان در اصفهان

نظرات