۷ روش عالی برای سرخ کردن بادمجان با جذب روغن کمتر

روش های زیادی وجود دارد که می توان جذب روغن در بادمجان را به حداقل رساند. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای خوشمزه با بادمجان سرخ شده هستید و نمی توانید قید کشک بادمجان و خورش قیمه بادمجان را بزنید، با این بخش با ما همراه باشید تا روش های کاربردی برای سرخ کردن بادمجان […]

روش های زیادی وجود دارد که می توان جذب روغن در بادمجان را به حداقل رساند. اگر شما هم جزو طرفداران غذاهای خوشمزه با بادمجان سرخ شده هستید و نمی توانید قید کشک بادمجان و خورش قیمه بادمجان را بزنید، با این بخش با ما همراه باشید تا روش های کاربردی برای سرخ کردن بادمجان با جذب کمترین روغن را یاد بگیرید.

سرخ کردن روغن با کمترین میزان روغن

۱-بالا نگه داشتن دمای روغن

یکی دیگر از مهم‌ترین عواملی که موجب جذب روغن کمتری در زمان سرخ‌کردن بادمجان می‌شود دمای روغن شماست. برای جذب کمتر روغن باید روغن را در دمای بالایی نگه‌دارید.شاید برای سرخ‌کردن سری اول بادمجان‌ها چنین باشد؛ اما با افزودن بادمجان‌های جدید حرارت تابه کمتر می‌شود.اگر بتوانید دمایی بالای تابه را مدیریت کنید بادمجان‌هایتان روغن کمتری در زمان سرخ‌شدن به خود جذب می‌کنند.

۲-استفاده از سفیده تخم مرغ

برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، آنها را پوست بکنید و برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید، سپس بادمجان ها را آب بکشید.

یک عدد سفیده تخم مرغ را داخل کاسه بزنید تا باز شود و قبل از اینکه بادمجان را داخل روغن قرار دهید، روی سطح بادمجان ها با قلمو یا دست سفیده تخم مرغ بکشید. نگران بوی تخم مرغ نباشید چون اصلاً بادمجان بوی سفیده تخم مرغ را نمی گیرد. دقت کنید در این روش یک عدد سفیده برای تعداد زیادی بادمجان کافی است.

۳-استفاده از نمک یا آب نمک

یکی از ساده‌ترین و رایج‌ترین روش‌ها برای جذب کمتر روغن توسط بادمجان در زمان سرخ‌کردن و گرفتن تلخی آن استفاده از نمک یا آب‌نمک است.
برای استفاده از این روش کافی است مقداری نمک روی هر دو سطح بادمجان‌ها زنید و ۱۵-۲۰ دقیقه به آن‌ها زمان دهید تا آب زرد رنگی از تمام سطح بادمجان خارج شود.

پس از مشاهده آن آب بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید و به سراغ سرخ‌کردنشان روید.می‌توانید ترکیبی از آب سرد و نمک نیز تهیه کنید و بادمجان‌ها را درون محلول فوق ۱۵-۲۰ دقیقه‌ای استراحت دهید سپس خشک کنید و به سراغ سرخ کردنشان روید.در زمان سرخ کردن میزان روغن مصرفی شما را شگفت‌زده می‌کند.

۴-آبپز و سرخ کردن بادمجان

برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، آنها را پوست بکنید و برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید، سپس بادمجان ها را آب بکشید. سپس مقداری آب و مقدار کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و اجازه دهید که آب جوش آید، سپس بادمجان ها را کف ماهیتابه بچینید و حرارت رو متوسط کنید و درب تابه را بگذارید. پس از کشیده شدن آب تابه بادمجان ها شروع به سرخ شدن می کنند. بعد از سرخ شدن یک طرف بادمجان با همان روغن طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

سرخ کردن روغن با کمترین میزان روغن

۵-استفاده از ماست

یکی دیگر از روش‌های که موجب مصرف کمتر روغن در زمان سرخ‌کردن بادمجان می‌شود استفاده از ماست است.برای این کار کافی است که پس از برش‌زدن بادمجان‌ها با کمک براش مقداری ماست به دو طرف ماست‌ها زنید و به خوبی بادمجان‌ها را به ماست آغشته کنید سپس آن‌ها را سرخ کنید.

استفاده از ماست در این روش علاوه بر جذب کمتر روغن موجب طلایی‌تر و خوش‌رنگ‌تر شدن بادمجان‌های شما در زمان سرخ‌کردن می‌شود.لازم به ذکر است که این نکته را یادآور شویم که استفاده از ماست هیچ تغییری در طعم نهایی بادمجان‌ها یا شکل ظاهری آن‌ها ایجاد نخواهد کرد.

۶-استفاده از گوجه

برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، آنها را پوست بکنید و برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید، سپس بادمجان ها را آب بکشید. حالا یک گوجه را دو نیم کنید یا آب آن را بگیرید و روی سطح بادمجان گوجه بمالید و بادمجان ها را سرخ کنید.

۷-جوشاندن بادمجان

برای اینکه بادمجان ها در زمان سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، بادمجان ها را پوست گرفته و برش دهید و با روغن کم، آب و نمک حدود دو الی سه دقیقه بجوشانید. سپس آنها را داخل آبکش بریزید تا آب بادمجان برود. بعد بادمجان ها را سرخ کنید. در این روش کمی بادمجانها نرم تر می شود.

روش های دیگر به حداقل رساندن جذب روغن در بادمجان

برای اینکه بادمجان ها در موقع سرخ شدن روغن کمتری جذب کنند، آنها را پوست بکنید و برش بزنید و داخل آب نمک فراوان حداقل نیم ساعت قرار دهید، سپس بادمجان ها را آب بکشید و روش های زیر را به کار ببرید:

  • هنگام سرخ کردن بادمجان آنها را در تابه بدون روغن کمی تفت داده و بعد داخل ماهیتابه روغن ریخته و بادمجان ها را با همان روغن سرخ کنید.
  • روغن را در ماهیتابه بریزید و صبر کنید تا خوب داغ شود. بادمجان ها در روغن داغ قرار دهید و اجازه دهید با حرارت تقریباً بالا سرخ شوند. حرارت بالا باعث می شود بادمجان کم تر روغن به خود بگیرد.
  • هنگام سرخ کردن بادمجان با فرچه به بادمجان ها روغن بمالید و سپس بادمجان ها را در ماهیتابه سرخ کنید.

نکته :

همیشه بادمجان تازه تهیه کنید زیرا بادمجان هرچه کهنه تر باشد، بیشتر روغن می گیرد.اگر به هر دلیلی بادمجان ها روغن زیادی جذب نمودند، برای حذف روغن از بادمجان های سرخ شده آنها را درون قابلمه که در آن حدود یک الی دو لیوان آب در حال جوشیدن است، قرار دهید و بعد از یک دقیقه جوشیدن آن ها، آب قابلمه را خالی کنید و سپس از بادمجانها در غذا استفاده کنید.

مطالب مرتبط

طرز تهیه بادمجان کباب گیلانی با گوشت چرخ کرده

طرزتهیه ترشی بادمجان خوشمزه و فوری با ساده ترین مواد لازم

راه حل سیاه شدن بادمجان بعد و قبل سرخ شدن

نظرات