۷ گیاه آپارتمانی مقاوم که می‌توانند در هر شرایطی سبز بمانند!

برای داشتن خانه زیبا نیازی به خرید وسایل گران‌قیمت نیست، طراوات و سرسبزی را با این گیاهان به خانه خود برگردانید. گیاهان مقاوم آپارتمانی یکی از بهترین گزینه ها و راهکارهای موجود برای ایجاد فضایی  دلپذیر در زندگی مدرن امروزی است که در فضاهای کوچک و غالبا بسته ای چون آپارتمان جریان دارند.حضور گیاهان آپارتمانی […]

برای داشتن خانه زیبا نیازی به خرید وسایل گران‌قیمت نیست، طراوات و سرسبزی را با این گیاهان به خانه خود برگردانید.

گیاهان مقاوم آپارتمانی یکی از بهترین گزینه ها و راهکارهای موجود برای ایجاد فضایی  دلپذیر در زندگی مدرن امروزی است که در فضاهای کوچک و غالبا بسته ای چون آپارتمان جریان دارند.حضور گیاهان آپارتمانی در فضای زندگی روزمره ما  علاوه بر ایجاد زیبایی، تاثیر بسیار مثبتی بر جسم و روح ما دارند.دلایلی مانند مشغولی های مربوط به کار و زندگی روزمره ،  کوچک بودن فضا ،  نبود نور کافی که می تواند منجر به عدم رسیدگی یا مراقبت ناکافی از این گیاهان شود، از جمله  دلایلی هستند که افراد را کمتر به سمت استفاده از گیاهان در فضای زندگی خود می کشاند. اما با آگاهی و شناخت گیاهان مقاوم آپارتمانی و شرایط آسان نگهداری آنها این مشکل حل خواهد شد..

گیاهان آپیرتمانی مقاوم

امروزه با افزایش مشغله‌های کاری، خانم‌ها کم‌تر وقت می‌کنند که برای گل وگیاهان خانه وقت بگذارند؛ از طرفی وجود گیاهان آپارتمانی در خانه باعث می‌شود روح تازه‌ای در خانه جریان داشته باشد؛ خصوصا اینکه بیشتر گیاهان آپارتمانی مقاوم خاصیت درمانی نیز دارند و فضای خانه را خالی از سموم می‌کنند. از مهم‌ترین مزایای نگهداری این گیاهان در خانه این است که نیازی به مراقبت ندارند و می‌تواند شرایط سخت محیط را تحمل کنند. برای آشنایی با این گیاهان، تا پایان این مطلب با اول فارس همراه باشید.

بهترین گیاهان آپارتمانی مقاوم کدامند؟

با توجه به اینکه فضای خانه‌های امروزی کوچک و آپارتمانی شدند، نگهداری از گیاهان سخت شده است؛ به همین دلیل بسیاری از افراد تمایل به نگهداری گیاهان در خانه خود را ندارند؛ برای حل این مشکل در ادامه گیاهان آپارتمانی مقاوم و ارزان را به شما معرفی می‌کنیم:

 

سانسوریا بهترین گیاه مقاوم اپارتمانی

سانسوریا از گیاهان آپارتمانی مقاوم به خشکی هوا است که به خوبی در نور کم، خشکی هوا و دمای معتدل رشد می‌کند.  این گیاه به صورت عمومی آب زیادی نمی‌خواهد؛ سانسوریا برگ‌های بزرگ و خزان‌مانندی دارد که باعث ظاهر زیبا و جذاب آن می‌شود که از آن به عنوان یک گیاه تصفیه‌کننده هوا، برای تصفیه هوای خانه استفاده می‌شود.

sansevieria 4 min

آنتوریوم

آنتوریوم جزو گیاهان آپارتمانی مقاوم به نور کم است که برگ‌های بزرگ، براق و قلبی شکل دارد و در رنگ‌های متنوعی مانند سبز تیره، صورتی، قرمز و سفید در بازار موجود است. این گل‌ها می‌توانند در فضاهای با نور محدود نیز رشد کنند. توجه داشته باشید که آنتوریوم نیاز کمی به آبیاری دارد و برای جلوگیری از ریشه‌زایی زیاد، بهتر است خاک آنتوریوم را قبل از آبیاری کاملاً خشک کنید.

نگهداری گل آنتوریوم

گندمی از گیاهان آپارتمانی مقاوم

گندمی  از گیاهان آپارتمانی مقاوم گرما است به همین دلیل برای نگهداری در آپارتمان گزینه مناسبی به شمار می‌آید. از دیگر مزایای این گیاه، خاصیت سایه دوست بودن آن است؛ این به معنا که می‌توانید آن را در فضاهایی که نور مستقیم آفتاب نمی‌تابد، مانند اتاق‌های شمالی یا محیط‌های داخلی با نور کمتر قرار دهید. این گیاه برای رشد نیاز کمی به آبیاری دارد و برای جلوگیری از رطوبت زیاد خاک و ریشه‌ها، بهتر است قبل از آبیاری بررسی کنید که خاک کاملاً خشک شده است.

گل گندمی 4 1

نخل شامادورا

نخل شامادورا یک نوع از گیاهان نخلی است که بیش از ۱۰۰ گونه مختلف دارد که برخی از آن‌ها به عنوان گیاهان آپارتمانی بسیار محبوب هستند. از این گیاه می‌توانید در مناطق با نور کم نیز استفاده کنید. زیبایی این گیاهان به قدری است که با قرار دادن آن در خانه می‌تواند آن قسمت را به نقطه کانونی تبدیل کند. بهترین زمان آبیاری نخل شامادورا در فصول سرد سال هر شش روز یکبار و در فصل گرم، هفته‌ای دو بار است.

Chamaedorea e1511938934777

کراسولا آواتا از گیاهان آپارتمانی مقاوم

در لیست گیاهان آپارتمانی مقاوم، نام گیاه زیبای کراسولا آواتا می‌درخشد. کراسولا قاشقی یا یشم، نام‌های دیگر این گیاه هستند. کراسولا در مقابل بی‌آبی مقاومت زیادی دارد؛ بهترین زمان آبیاری برای این گیاه سه هفته یکبار است؛ توجه داشته باشید که این نخل را باید در محیطی قرار دهید که نوردهی به آن مستقیم و در حد متوسط باشد.

jade plant11

برگ بیدی

برگ بیدی یکی دیگر از گیاهان آپارتمانی مقاوم است که برگ‌ها و گل‌های خوش‌رنگش زیبایی و طراوت را مهمان‌خانه شما می‌کند. نور متوسط و غیرمستقیم و آبیاری هر چهار روز یک‌مرتبه برای این گیاه لازم است. این گیاه نسبت به سرما مقاومت بالایی دارد و در دسته گیاهان سایه‌ دوست قرار می‌گیرد.

برگ بیدی

گیاه استنوکارپوس

این گیاه استرالیایی یکی دیگر از گیاهان مقاوم آپارتمانی برای منزل است که در مقابل تغییرات زیاد دمای محیط به خوبی مقاومت می‌کند و مانند سایر گیاهان آپارتمانی به آبیاری زیاد حساس است. نکته قابل توجه در مورد این گیاه این است که در ابتدای رشد لازم است که از یک چوب یا تکیه‌گاه مناسب برای آن استفاده کنید ولی با رشد و قوی‌تر شدن ساقه‌ها می‌تواند به تنهایی بایستد.

استنوکارپوس

طرز تهیه خوراک جگر مرغ با سیب زمینی و قارچ+ خواص و مضرات جگر مرغ

۱۰ تا از عوارض و مضرات زیره که باید بدانید و جدی بگیرید!

 سریعا از مطالب و اخبار اول فارس آگاه شوید

اشاره 1

 ورود به کانال تلگرام 

 ورود به کانال واتساپ 

 ورود به کانال ایتا

 ورود به کانال سروش 

ورود به کانال روبیکا

 ورود به کانال بله 

مطالب مرتبط

شرایط نگهداری میخک هندی یا دافنه زمستانی + نحوه کاشت در باغچه

آشنایی با گل شیشه شور و نحوه نگهداری آن

۷ اشتباهی که باعث پژمرده شدن گل های طبیعی می شود

نظرات