چاپ کد خبر: 146278
25 خرداد 1403

۹ اشتباهی که افراد قوی ذهن هرگز انجام نمی دهند

افراد قوی و باهوش دارای یک سری قوانین منحصر بفرد برای داشتن یک زندگی ایده آل هستند که با پیروی از آنها به موفقیت دلخواه خود می رسند.این افراد مراقب هستند که از انجام  برخی کارهای خطا خودداری کنند که در ادامه این مطلب به معرفی چند کاری که این افراد قوی ذهن انجام نمی دهند می پردازیم.

کارهایی که افراد با ذهن قوی انجام نمی دهند

۱-افسوس خوردن

همه ما در زندگی اشتباهاتی را مرتکب شده ایم که شاید جبران سختی داشته اند و شاید هیچ گاه جبران نشده اند. به خاطر پرداخت قبوض و هزینه های زندگی دچار سختی و مشکل می شویم اما تفاوت ما با افراد قوی ذهن، این است که آن ها هیچ گاه به خاطر مشکلاتی که دارند تاسف نمی خورند و افسوس لحظات دشوار زندگی را نمی خورند و خودشان را سرزنش نمی کنند. در واقع انجام این کار را یک نوع هدر دادن زمان می دانند و برای هر روز خود شکرگزار هستند و سعی می کنند افکار این چنینی را کنترل کنند.

۲-به شانس اعتقاد ندارند

خیلی از مردم به سادگی درگیر تله شانس می‌شوند. آن‌ها فکر می‌کنند هرکسی که شانس داشته باشد دیگر مشکلی ندارد؛ اما انسان های باهوش و با ذهنی قوی منتظر شانس نمی‌مانند تا مشکلاتشان حل شود. آن‌ها با مشکلاتشان روبه‌رو می‌شوند و سعی می‌کنند که مشکلاتشان را حل کنند.

۳- ترس و خجالت از تغییر

اگر از تغییر کردن می ترسید، مطمئن باشید راه به جایی نمی برید و در روز های قدیمی و سخت گذشته باقی می مانید. جهان مدام در حال تغییر است. موفقیت شما به توانایی تان برای پذیرش این تغییرات بستگی دارد.

هر چقدر که شرایط را بهتر تحمل کنید و صبر خود را در برابر تغییرات بالا ببرید و از آن ها نترسید، قطعاً ذهن قوی تری خواهید داشت و تغییرات مثبتی را در خودتان مشاهده خواهید کرد.

۴-فاصله گرفتن از قدرت

شما نمی توانید نقش یک قربانی را بازی کنید و همزمان ذهن قوی داشته باشید. پس اگر افکار شما حس قربانی بودن را ایجاد می کند، به عنوان مثال اگر مدام در حال تکرار جملاتی مثل اینکه “خواهرم من را دیوانه می کند یا رئیسم احساس بدی به من می دهد ” هستید، نباید انتظار ذهن قوی داشته باشید. هیچ کس جز خودتان روی احساس تفکر و رفتارتان تسلط و احاطه ندارد.

پس سعی کنید دایره لغات روزانه خود را تغییر دهید. کلماتی را به صورت انتخابی در دایره واژگان خود بگنجانید که به شما احساس قدرت می دهد. به عنوان مثال به جای این که بگویید:” امشب مجبورم تا دیر وقت کار کنم ” بگویید:”انتخاب من این است که امشب تا دیر وقت کار کنم “. این جمله به طور ناخودآگاه به ذهن شما سیگنال قوی تر شدن را ارسال می کند.

کارهایی که افراد با ذهن قوی انجام نمی دهند

۵-انتظار برای نتیجه فوری

آدم‌های باهوش می‌دانند که یکی از مهم‌ترین چیزها در زندگی صبر کردن است. آن‌ها می‌دانند برای رسیدن به هدف باید صبور بود. یکی از دلایل شکست بسیاری از مردم، انتظار نتیجه فوری داشتن است. آن‌ها می‌خواهند هرچه سریع‌تر به هدف برسند درحالی‌که رسیدن فوری به هدف غیرممکن است.

۶- نگرانی برای راضی نگه داشتن دیگران

شاید از این که پدر شوهرتان در مهمانی از شما یک انتقادی کرده است، به شدت ناراحت هستید و از این که نتوانسته اید رضایت او را جلب کنید، غصه می خورید اما جالب است بدانید افرادی که ذهن قوی دارند، هرگز انرژی ذهنی خود را صرف نگرانی برای راضی کردن دیگران نمی کنند.

آن ها کار درست و اقدام مناسب را انجام می دهند اما دیگر خودشان را برای راضی کردن دیگران به آب و آتش نمی زنند و انرژی خود را روی خودشان معطوف می کنند؛ حتی اگر انتخاب هایشان باب میل دیگران نباشد.

۷-هدر دادن انرژی روی چیزهایی که قابل کنترل نیست

شکایت کردن از یک مسئله، نگرانی در مورد یک موضوع، و افکار سرزنش کننده همگی جذب افکار منفی هستند. حال ممکن است شرایطی که در موردش فکر می کنید، اصلاً تحت کنترل شما نباشد. پس چه بهتر که زمان و وقت و انرژی خود را برای آ نها هدر ندهید.

به اوقاتی فکر کنید که ذهن شما تلاش می کرد به چیزهایی فکر کند که قابل کنترل نبود. به عنوان مثال شما نمی توانید روی رفتارهای دیگران یا حرف هایشان کنترلی داشته باشید پس برای این که ذهن خود را تقویت کنید، بهتر است که فکر تان را از روی آن مسائل بردارید.

۸-ترس از ریسک کردن

بعضی از شرایط ترسناک به نظر می رسند و هرگز نباید در مورد آن ها ریسک کنید اما نباید به طور کل ریسک کردن را در زندگی کنار بگذارید. باید شرایط را بسنجید و اگر احساس می کنید که زمانی برای ریسک هست، حتماً این کار را انجام دهید.

افرادی که ذهن قوی دارند، هیچ ترس و دلهره ای از ریسک کردن ندارند زیرا از قبل شرایط را می سنجند، مزایا و معایب ریسک کردن را در نظر می گیرند و با شجاعت کامل اقدام می کنند که همه این کار ها را بر پایه تعادل بین احساس و منطق انجام می رساند.

۹-متوقف شدن در گذشته

یاد گرفتن از گذشته به شما کمک می کند تا قدرت ذهنی خود را افزایش دهید و از اتفاقات ناگوار جلوگیری کنید اما این که مدام بخواهید در گذشته سیر کنید و حسرت لحظات خوب یا بد، پشیمانی بابت لحظات بد را در خودتان ایجاد کنید، قطعاً اثرات منفی روی شما خواهد گذاشت.

پس چنانچه بارها و بارها در نمناک گفته ایم سعی کنید با گذشته آشتی کنید و آن را در همان گذشته باقی بگذارید و به فکر حال و آینده خود باشید. حس پشیمانی و حسرت را از خودتان دور کنید و سعی کنید اتفاقات خوب را در لحظه رقم بزنید.

 

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار