سلامت

۹ علائم هشداردهنده بیماری قلبی که نباید به سادگی از آنها گذشت

در سال تعداد زیادی از زنان و مردان به دلیل بیماری های مربوط به قلب می میرند.این بیماری می تواند به علت های گوناگونی از جمله نداشتن تحرک و داشتن رزیم غذایی پر چرب و نادرست شکل بگیرد.در صورت دیدن نشانه هایی مربوط به بیماری های قلبی پیشنهاد می شود که هرچه سریع تر به پزشک مراجعه کرده و پشت گوش نیندازید.اما در ادامه این مطلب به شما علائم مهم و هشدار دهنده بیماری قلبی را معرفی می کنیم.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

علائم بیماری قلبی

۱-سرفه ای که تمام نمی شود و ادامه خواهد داشت:

سرفه ممکن است از مسائل مختلف ایجاد شود و همچنین می تواند نشانه ای از بیماری قلبی عروقی باشد ، سرفه مداوم که باعث ایجاد یک مایع صورتی ای که حاوی خون است ، با نارسایی قلبی بسیار رایج است ، با این حال، سرفه یک نشانه از زیرمجموعه ای از علائم بسیار جدی است که باعث گلو درد و تنگیِ ناگهانی نفس می شود.

۲- دردی که به سمت بازو گسترش می یابد:

بسیاری از مردان درد در بازوی چپ را تجربه می کنند، در حالی که زنان در یک یا هر دو دست درد مشابهی را تجربه می کنند، بعضی از زنان نیز گفته اند که قبل از حمله قلبی درد آرام ناگهانی را تجربه کرده اند ، این اتفاق به این دلیل می افتد که درد قلب شما به نخاع تان منتهی می شود که در آن بسیاری از اعصاب بدن تان متصل هستند و مغز شما اشتباه می کند و فکر می کند که درد واقعی در بازوی شما قرار دارد.

۳-عدم اشتها و احساس تهوع از علائم هشدار دهنده درباره قلب:

بسیاری از بیماران مبتلا به بیماری قلبی ، کمبود اشتها و یا حالت تهوع دارند ، حتی اگر مقدار کمی غذا خورده باشند ، دلیل این امر، ایجاد مایع در اطراف کبد و روده است که باعث هضم مناسب نمی شود، این علائم معمولا با درد شکم همراه هستند و اگر همه آن ها را با هم تجربه کردید ، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

۴-میزان شدید و غیرعادی اضطراب از نشانه های بیماری قلبی:

مطالعات متعدد نشان داده است افرادی که از شدت اضطراب در اوایل زندگی خود رنج می برند ، مستعد ابتلا به بیماری های قلبی هستند ، اضطراب می تواند به وسیله ی یک سبک زندگی پر تنش و یا اختلالات مختلف از جمله اختلال هراس و اضطراب فوبیا ایجاد شود ، برخی از اثرات اضطراب بر روی قلب شما شامل تپش قلب ، افزایش فشار خون و کاهش ضربان قلب است.

علائم بیماری قلبی

۵-درد یا ناراحتی قفسه سینه:

ناراحتی قلبی اغلب با درد قفسه سینه نشان داده می شود که به صورت سفتی، فشار یا سوزش گزارش می شود. بازوها، گردن، فک یا کمر نیز ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند. ارزیابی فوری برای هر درد قفسه سینه که غیرقابل توضیح باشد، لازم است.

۶- سوزش پوستی یا لکه های غیر معمول از علائم خطرناک برای قلب:

دوپروژه تحقیقاتی جداگانه که توسط مجله آلرژی و ایمونولوژی بالینی و مجله دانشکده قلب و عروق انجام شده است نشان می دهد که اگزما و زونا دو عامل مهم در خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند، افرادی که اگزما داشتند، ۴۸٪ احتمال ابتلا به فشار خون بالا و احتمال داشتن کلسترول بالا را داشتند، علاوه بر این، افرادی که دچار تنگی نفس شده بودند ۵۹٪ بیشتر از افراد مبتلا به این بیماری در معرض حمله قلبی بودند.

۷- پاها، مچ پا و پایینِ پای متورم:

هنگامی که قلب شما به خوبی پمپاژ نمی کند، مایع از رگ های خونی به بافت های اطراف می رود و رایج ترین قسمتی که به دلیل گرانش دچار درد می شود، پاهای شما است ، این حالت را ورم پیرامونی یا ورم اولیه می نامند و بسیاری از افرادی که این علائم را دارند، دچار بیماری قلبی نمی شوند ، اما هنوز هم، این علائم بسیار رایج در میان بیماران مبتلا به بیماری قلبی است و شما باید به آن توجه کامل داشته باشید.

۸-بی رنگ و کبود شدن پوست از نشانه های بیماری قلبی :

این یکی از شایع ترین علائم نیست ، اما زمانی که ظاهر می شود، دلیلش کاهش جریان خون و کاهش تعداد گلبول های قرمز است و می تواند نشانه ای از این باشد که قلب شما خون را آنطور که باید پمپاژ نمی کند. پیش از این هم در بخش سلامت نمناک و در بحث بررسی علل بیماری های قلبی گفتیم که شوک، دلیل اصلی این علامت است و رنگ پریدگی می تواند در کل بدن یا قسمت خاصی از بدن مانند یک اندام ظاهر شود، با این حال، اگر شما متوجه رنگ پریدگی شدید هراس نداشته باشید ، در ابتدا بررسی کنید که آیا شما از شوک رنج می برید یا موضوع دیگری مانند کم خونی وجود دارد.

به یاد داشته باشید که پیشگیری کلید حل هر موضوعی برای آینده است ، تلاش برای حفظ یک شیوه زندگی سالم که در آن ورزش نقش بزرگی ایفا می کند و دور ماندن از سیگار کشیدن و بیش از حد نخوردن ( پر خوری نکردن ) ، موجب داشتن یک قلب سالم می شود.

۹-سرگیجه یا غش کردن:

خون رسانی ناکافی به مغز که ممکن است با بیماری قلبی مرتبط باشد، می‌تواند باعث سبکی سر، سرگیجه یا غش کردن شود. این وضعیت باید هر چه زودتر بررسی شود.

علائم بیماری قلبی

علائم بیماری قلبی در کودکان

بیماری قلبی در کودکان به دو دسته بیماری مادرزادی قلبی و بیماری اکتسابی تقسیم می‌شود. بیماری‌های مادرزادی از بدو تولد وجود داشته و بیماری اکتسابی به مرور زمان ایجاد می‌شود. علائم بیماری باتوجه به شرایط و سن کودک خود را نشان می‌دهند.

علائم مشکلات قلبی در نوزادان و علائم درد قلبی عبارتند از:

  • مشکل در افزایش وزن
  • آبی شدن رنگ لب‌ها، زبان یا بستر ناخن
  • مشکل در تغذیه
  • تنفس سریع یا مشکل در تنفس
  • خسته شدن هنگام غذا خوردن
  • عرق کردن هنگام تغذیه

علائم مشکلات قلبی در کودکان خردسال یا علایم و نشانه های قلب درد عبارتند از:

  • غش کردن حین ورزش یا هر نوع فعالیت ورزشی
  • تپش قلب
  • تنگی نفس هنگام بازی
  • درد قفسه سینه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا