مجله زندگی

۹ وسیله ای که باید فورا از آشپزخانه خود بیرون بیاندازید!

آشپزخانه یکی از مکان هایی در خانه است که زمان زیادی را در آنجا می گذرانیم و به همین علت بسیاری از اقلام در کشوها و کابینت‌ها انباشته شده و یا فراموش می‌شوند.

وسایلی که باید از آشپزخانه دور بیاندازید

این امر می‌تواند هنگام پختن غذا و نیاز به پیدا کردن یک وسیله خاص، منجر به ناامیدی شود.

گرچه نظافت بهاری اغلب به مرتب‌سازی و پاک‌سازی اشاره دارد، اما نیازی نیست تا بهار صبر کنید. ما در این مطلب یک فهرست از ۹ چیزی که می‌توانید همین حالا از آشپزخانه خود دور بیندازید تهیه کرده‌ایم.

۱-تخته‌های برش فرسوده

استفاده از تخته‌های جداگانه برای گوشت و سبزی‌ها، خطر آلودگی را کاهش می‌دهد. با این حال، ایجاد شیارها روی تخته نشانه فرسودگی است و می‌تواند محلی برای رشد باکتری باشد.

۲-اسفنج‌های کهنه

یک مطالعه در سال ۲۰۲۲ نشان داد که اسفنج‌های آشپزخانه مورد استفاده، میزبان انواع باکتری‌های مضر هستند. حتی اسفنج‌های آنتی‌باکتریال نیز بعد از چهار هفته از نظر میزان باکتری تفاوتی با اسفنج‌های معمولی ندارند. برس‌ها معمولاً بهداشتی‌تر از اسفنج‌ها هستند. هرچند می‌توان عمر اسفنج را با جوشاندن یا گرم کردن در مایکروویو افزایش داد، اما هیچ روش قطعی برای جلوگیری از آلودگی وجود ندارد. به همین دلیل، توصیه می‌شود اسفنج‌ها را به‌طور منظم تعویض کنید.

۳-بسته‌های سس، نی و قاشق و چنگال رستورانی

اگر از این اقلام استفاده نمی‌کنید، فقط فضا اشغال می‌کنند. بسته‌هایی که قدیمی شده‌اند یا تاریخ انقضا ندارند را دور بیندازید.

۴-ابزارهای آشپزی کهنه

ابزارهای شکسته یا ترک‌خورده ممکن است به غذا آسیب برسانند و قطعات ریزشان خطرناک باشند. به جای نگه داشتن ابزارهای قدیمی، ابزار جدید باکیفیت تهیه کنید.

برای مرتب‌سازی و کاهش به‌هم‌ریختگی وسایل برقی بلااستفاده و دفترچه‌های راهنما
اگر وسایلی دارید که استفاده نمی‌کنید، آنها را بفروشید یا اهدا کنید و دفترچه‌های راهنما را نیز دور بیندازید.

۵-آهن‌رباهای یخچال

اگر آهن‌رباهای زیادی روی یخچال دارید، برخی را نگه دارید و بقیه را دور بریزید تا فضای بیشتری آزاد شود.

۶-قهوه

قهوه پس از باز شدن، طراوت خود را از دست می‌دهد. بهتر است تاریخ باز شدن را روی بسته‌بندی بنویسید و از قهوه‌های کهنه در دستورهای پخت مثل کیک شکلاتی ویا اسکراپ بدن استفاده کنید.

۷-روغن‌های آشپزی

روغن‌ها نیز پس از باز شدن، کیفیت خود را از دست می‌دهند. اگر نمی‌دانید چه مدت از باز شدن یک بطری روغن می‌گذرد، آن را دور بیندازید.

۸-ادویه‌های قدیمی

ادویه‌ها پس از چند سال عطر و طعم خود را از دست می‌دهند. ادویه‌ها را به مقدار کم بخرید و تاریخ خرید آنها را یادداشت کنید.

۹-غذاهای یخ‌زده با سوختگی فریزری

غذاهای منجمد دچار سوختگی فریزری طعم و بافت خود را از دست می‌دهند. تاریخ قرار دادن غذاها در فریزر را روی آنها بنویسید و از مصرف آنها طی سه تا چهار ماه اطمینان حاصل کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا