رونمایی آمازون رقیب جدی استارلینک از دیش‌های اینترنت ماهواره‌ای اش

آمازون انتظار دارد اولین مجموعه از ماهواره‌‌های خود را در نیمه اول ۲۰۲۴ پرتاب کند. آمازون مدت‌هاست می‌خواهد با راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای پروژه کویپر (Project Kuiper)، به رقیب جدی استارلینک تبدیل شود و حالا این شرکت از دیش‌های این پروژه رونمایی کرده است. این دیش‌ها در ابعاد مختلف و پشتیبانی از سرعت‌های متفاوت از راه […]

دیش‌های اینترنت ماهواره‌ای آمازون 1

آمازون انتظار دارد اولین مجموعه از ماهواره‌‌های خود را در نیمه اول ۲۰۲۴ پرتاب کند.

آمازون مدت‌هاست می‌خواهد با راه‌اندازی اینترنت ماهواره‌ای پروژه کویپر (Project Kuiper)، به رقیب جدی استارلینک تبدیل شود و حالا این شرکت از دیش‌های این پروژه رونمایی کرده است. این دیش‌ها در ابعاد مختلف و پشتیبانی از سرعت‌های متفاوت از راه می‌رسند و طبق ادعای آمازون، کوچک‌تر، مقرون‌به‌صرفه‌تر و همچنین توانمندتر از ترمینال‌های استارلینک هستند.
دیش‌ها یا ترمینال‌های پروژه کویپر ابعاد مختلفی دارند، بااین‌حال تمامی آن‌ها از طراحی چهارگوش بهره می‌برند.

دیش‌های اینترنت ماهواره‌ای آمازون

دیش استاندارد این شرکت ابعادی کمتر از نیم متر دارد و ضخامت آن ۲.۵ سانتی‌متر است. وزن این دیش هم بدون تجهیزات نصب به کمتر از ۲.۵ کیلوگرم می‌رسد. خریداران این ترمینال به حداکثر سرعت ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه دست پیدا می‌کنند و طبق گفته آمازون، هزینه ساخت آن کمتر از ۴۰۰ دلار است.

دیش‌های اینترنت ماهواره‌ای آمازون 2
دیش استاندارد آمازون

آمازون از یک دیش کامپکت با وزن کمتر از نیم کیلوگرم و ابعاد نزدیک به ۱۸ سانتی‌متر هم رونمایی کرده است که حداکثر سرعت ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه را ارائه می‌کند. با توجه به اندازه کوچک این دیش، می‌توان آن را مناسب افرادی دانست که به‌دنبال سرویسی ارزان‌قیمت هستند.

در این میان دیش سومی هم وجود دارد که ابعاد بسیار بزرگ‌تری نسبت به دو ترمینال دیگر دارد و قدرتمندترین آن‌ها هم به‌حساب می‌آید. ابعاد این دیش ۴۸ در ۷۶ سانتی‌متر است و حداکثر سرعت ۱ گیگابیت بر ثانیه را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

دیش‌های اینترنت ماهواره‌ای آمازون 1
قدرتمندترین دیش اینترنت ماهواره‌ای آمازون

تمام این دیش‌ها به تراشه ساخت آمازون با اسم Prometheus مجهز شده‌اند که به گفته آمازون، قدرت پردازشی مودم‌های 5G گوشی‌های هوشمند را با توانایی ایستگاه‌های زمینی سلولار ترکیب می‌کند تا قادر به مدیریت ترافیک هزاران مشتری به‌صورت هم‌زمان باشد.

آمازون انتظار دارد اولین مجموعه از ماهواره‌‌های خود را در نیمه اول ۲۰۲۴ پرتاب کند و در ادامه همان سال اینترنت ماهواره‌ای را در اختیار کاربران قرار دهد. بااین‌وجود هنوز نمی‌دانیم به‌طور دقیق چه زمانی اینترنت آمازون در اختیار مشتریان قرار می‌گیرد و همچنین هزینه آن برای مشتریان چقدر خواهد بود.

مطالب مرتبط

خرید دستگاه دریافت‌کننده اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در تهران چه قیمتی دارد؟

قیمت دیش ، خرید ، نصب و هزینه اشتراک اینترنت استارلینک در ایران چقدر است؟

مینی دیش اینترنت ماهواره ای استارلینک وارد بازار شد+قیمت و عملکرد

نظرات