دو روش تهیه ” اروز تاپادو ” یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی

پختن غذای فوری در عرض ۲۰ دقیقه آن هم از نوع فرنگی نشانه هنر کدبانوی خانواده است. ما امروز شما را با پخت پلو اسپانیایی “اروز تاپادو” آشنا می‌کنیم. این غذا یک برنج اسپانیایی است. همان طور که از نامش پیداست مربوط به کشور اسپانیا است. این برنج به صورت دمی در پلوپز به همراه […]

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

پختن غذای فوری در عرض ۲۰ دقیقه آن هم از نوع فرنگی نشانه هنر کدبانوی خانواده است. ما امروز شما را با پخت پلو اسپانیایی “اروز تاپادو” آشنا می‌کنیم.

این غذا یک برنج اسپانیایی است. همان طور که از نامش پیداست مربوط به کشور اسپانیا است. این برنج به صورت دمی در پلوپز به همراه سبزیجات سرخ شده، طبخ می شود.

 این خوراک را اگر یک کنسرو سبزیجات مخلوط و کمی برنج پخته از قبل داشته باشید در ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می‌توانید آماده کنید.

مواد لازم برای پلو اسپانیایی اروز تاپادو

روغن مایع ۱/۴ فنجان
پیاز بنفش خردشده ۱ عدد
سیر خردشده ۲ پر
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
هویج ریز خردشده ۱/۲ فنجان
کشمش ۱/۳ فنجان
زیتون سیاه خردشده ۱/۳ فنجان
تخم مرغ آب پز خردشده ۱/۳ فنجان
جعفری خردشده ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برنج سفید به مقدار لازم
نخودسبز و ذرت پخته به مقدار لازم

طرز تهیه پلو اسپانیایی اروز تاپادو

پیاز را در روغن سرخ می‌کنیم. وقتی شفاف شد سیر را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. گوشت چرخ کرده را اضافه و سرخ می‌کنیم. رب را اضافه کرده، سپس کمی آب می ریزیم و هویج را اضافه می کنیم و ۵ دقیقه می‌پزیم.

کشمش و زیتون و تخم مرغ آب پز و جعفری را اضافه کرده و حرارت را خاموش می‌کنیم.

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

برنج را با سبزیجات مورد علاقه مثل نخود سبز و هویج و ذرت یا لوبیا سبز، فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده می‌پزیم.

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

ابتدا برنج‌ها و بعد هویج و نخود فرنگی را در ته ظرف گودی بریزید.

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

برنج و هویج و نخودفرنگی را با هم مخلوط کرده و بعد فشار دهید

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

برای سرو یک لایه از برنج و سبزیجات پخته را کف یک کاسه گود می‌ریزیم. با قاشق سطح آن را صاف می‌کنیم. بعد یک لایه مخلوط گوشت روی آن می‌ریزیم.

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

بعد از برنج یک لایه مخلوط گوشت و دوباره برنج و سبزیجات را ریخته و فشار می‌دهیم

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

کاسه را به آرامی از روی مواد بر می‌داریم.

طرز تهیه " اروز تاپادو " یک پلوی فرنگی با طعم بیادماندنی+پلو اسپانیایی

می‌توانیم همه غذا را یکجا یا پرس در کاسه‌های کوچک سرو کنیم.

پلو مرغ اسپانیایی | طرز تهیه “پلو مرغ اسپانیایی”

“پلو مرغ اسپانیایی” یک غذای ساده و خوشمزه ای است که می توانید آن را به آسانی برای همین امشب آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ اسپانیایی

تهیه پلو مرغ اسپانیایی

  • گوجه فرنگی پوست گرفته و پوره شده:۴۰۰ گرم
  • عصاره مرغ :۲ پیمانه
  • برنج :۴ پیمانه
  • مرغ :۸ تکه
  • چوب دارچین :۲ عدد
  • سیر :۲ حبه
  • پیاز:۱ عدد
  • فلفل دلمه ای :۱ عدد
  • سرکه سفید :۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:۲ قاشق غذاخوری
  • زیره:۲ قاشق چای خوری
  • پاپریکای ملایم :۲ قاشق چایخوری
  • زردچوبه:۱ قاشق چای خوری
  • پودر چیلی :¼ قاشق چای خوری
  • جعفری خرد شده :به مقدار لازم
  • زیتون سیاه بدون هسته:به مقدار لازم

تهیه پلو مرغ اسپانیایی

طرز تهیه پلو مرغ اسپانیایی

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید ، بعد از اینکه روغن داغ شد مرغ ها را داخل تابه بچینید و سرخ کنید.

در همین فاصله تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و یک قاشق روغن زیتون بریزید و پیاز خرد شده را تفت دهید تا سرخ شود.

در ادامه سیر را خرد کرده و اضافه نمایید، زمانی که عطر سیر بلند شد فلفل دلمه ای خرد شده را بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود.

حالا ادویه ها را افزوده و بعد از یک دقیقه گوجه خرد شده را بریزید. در ادامه سرکه و عصاره مرغ را بریزید و اجازه دهید مواد بجوشد.

در این مرحله مرغ و برنج را افزوده و مواد را خوب زیر و رو کنید و اجازه دهید آب آن جمع شود. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم بکشد.

بعد از اینکه برنج دم کشید آن را داخل دیس بکشید و روی آن زیتون و جعفری خرد شده بریزید و سرو نمایید

نکات تکمیلی در مورد پلو مرغ اسپانیایی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد .
پلو مرغ اسپانیایی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

مطالب مرتبط

طرز تهیه حلوای کدو حلوایی خوشمزه در فصل پاییز و زمستان

طرز تهیه تن ماهی خانگی خوشمزه و سالم با ماهی جنوب

دستور پخت کتلت بادمجان بدون گوشت به روش ایتالیایی

نظرات

  • سید اسماعیل سبحانی

    تاریخ : ۹ - اردیبهشت - ۱۴۰۲

    همون هواری خودمونه فقط اسمش خارجیه