فسیلهای کشفشده در آبگیر رودخانه زوجیانگ در منطقه گوانگشی اطلاعات بیشتری را در مورد نوع رژیم غذایی انسانهای ماقبل تاریخ در اختیار دانشمندان قرار میدهد؛ رژیمی که پیتونهای ۴ متری هم جزء آنها هستند!
عکس از موسسه حفاظت از آثار فرهنگی و باستان شناسی گوانگشی
به گزارش اول فارس به نقل از miamiherald محققان موسسه دیرینشناسی مهرهداران و دیرینانسانشناسی آکادمی علوم چین و موسسه حفاظت از آثار فرهنگی و باستانشناسی گوانگشی در یک بیانیهی مطبوعاتی گفتهاند کاوشهای اخیر در آبگیر رودخانه زوجیانگ، منجر به کشف مجموعهای از استخوانهای مار شده که قدمت آنها به دوره نوسنگی بازمیگردد.
محققان فسیلها را با استخوانهای گونههای موجود مقایسه کردند و سه نوع مار را شناسایی کردند: مار پیتون برمه، شاه کبرا و افعی اِلاف که همگی هنوز در چین رایج هستند.
عکس از موسسه حفاظت از آثار فرهنگی و باستان شناسی گوانگشی
به گفته این تیم تحقیقاتی، یکی از مهره های مار ۱۵ فوت طول داشت که نشان دهنده طولانی ترین مار کشف شده در چین تا به امروز است.
به گفته این موسسه، دیرینشناسان میان فسیلها، یک ستون فقرات میانی ۴ متری را شناسایی کردند که زمانی متعلق به یک مار پیتون برمهای بوده است. ستون فقرات این مار، رکورد درازترین مار کشفشده در تاریخ چین را شکسته است.
به گفته کارشناسان، فسیلها شواهدی از شکستن، بریدن و سوزاندن دارند که نشاندهندهی شکار شدن توسط انسان است. این باور وجود دارد که انسانهای ماقبل تاریخ مارها را قبل از کباب کردن گوشت برای غذا شکار کرده و میکشتند.
جانان
تاریخ : ۱۳ - خرداد - ۱۴۰۲
چین دیگه ما کاری نداریم باهاش… جانان…