فیلم آموزش «سه سوته بستن طناب» برای بکسل کردن خودرو + ۱۰ نکته مهم

بکسل کردن خودرو در مواقعی که ماشین دچار نقص فنی شده و روشن نمی شود و یا خودرو دچار حادثه شده است، به کار می آید که برای این کار روش های مختلفی وجود دارد. به گزارش اول فارس ، در این مطلب قصد داریم تا نحوه صحیح بکسل کردن خودرو را آموزش دهیم تا […]

بکسل کردن خودرو در مواقعی که ماشین دچار نقص فنی شده و روشن نمی شود و یا خودرو دچار حادثه شده است، به کار می آید که برای این کار روش های مختلفی وجود دارد.

نحوه صحیح بکسل کردن خودرو

به گزارش اول فارس ، در این مطلب قصد داریم تا نحوه صحیح بکسل کردن خودرو را آموزش دهیم تا در این مواقع به خودروی شما آسیبی وارد نشود. برای این کار لازم است تا علاوه بر روش های صحیح بکسل کردن خودرو، با بهترین محل خودرو برای بکسل کردن نیز آشنایی داشته باشید.

اول فارس پیشنهاد می نماید اول این فیلم را ببنید.

چه زمانی باید خودرو را بکسل کرد؟
مواقعیکه با استارت زدن خودرو روشن نمی شود.
استارت خودرو عمل می کند ولی باز هم خودرو روشن نمی شود.
پلوس چرخ ها شکسته است.
تسمه تایمینگ پاره شده است.
موتور خراب شده است.
سیستم برقی خودرو خراب شده است.
و…
در این مواقع لازم است تا خودرو را با روش های استاندارد و صحیح بکسل کنید. برای این کار و اطلاعات از بهترین محل برای بکسل کردن ماشین، ادامه متن را مطالعه کنید. در مواقعیکه در جاده ها دچار حادثه شده اید و نیاز به خدمات یدک کش و حمل خودرو داشتید می توانید از طریق همین سایت به اطلاعات نزدیک ترین افراد فنی و متخصص دسترسی داشته باشید تا خودرو شما را با شرایط استاندارد و ایمن تا مقصد حمل کنند.

نکات لازم جهت بکسل کردن خودرو
زمانیکه خودرو خراب شده است و مجبور هستید خودرو را تا نزدیک ترین مکانیکی و یا محلی که عیب خودرو را برطرف کنند، حمل کنید، می توانید برای این کار از یک خودرویی که قابلیت حمل خودروی شما را داشته باشد، کمک بگیرید. توجه به این نکته بسیار مهم است، به گونه ای که اگر در این شرایط از خودرو ی مناسبی برای یدک و یا بکسل کردن خودروی خود استفاده نکنید ممکن است هم به خودروی شما و هم به خودروی حمل کننده ماشین شما آسیب وارد شود و هزینه های بیشتری را بر روی دوشتان بگذارد، لذا حتما در این مواقع با حفظ خونسردی و با آگاهی، بهترین خودرو را برای یدک کش کردن و بکسل کردن خودروی خود انتخاب کنید.

برای بکسل کردن خودروی خود بهتر است از ابزاز مناسب استفاده شود، مثلا برای از یک طناب، تسمه و یا سیم بکسل محکم استفاده کنید تا در حین یدک کشیدن و بکسل کردن خودرو طناب پاره نشود و حادثه ای بزرگ تر اتفاق بیافتد. همچین برای این کار می توانید از زنجیر نیز استفاده کنید چرا که زنجیر نیز مثل سیم بکسل عمل می کند و محکم می باشد.

نکات مهم در هنگام استفاده از زنجیر به جای سیم بکسل
چون زنجیر محکم است بعضی از افراد به جای استفاده از سیم بکسل از زنجیر استفاده می کنند که البته این استفاده از زنجیر برای مسافت های کوتاه به هیچ عنوان توصیه نمی شود چرا که زنجیر به دلیل عدم برخورداری از خاصیت کشسانی، توانایی لازم برای کشش مورد نیاز در حین جابجایی را ندارد، لذا سبب شکستگی اتصالات بکسل می گردد. بهترین و مناسب ترین ابزار برای بکسل کردن خودرو یک تسمه نواری می باشد که جنس آن از نایلون یا پلی استر است و در دو سر آن حلقه های ویژه بکسل تعبیه شده است.

بعد از اینکه بهترین محل برای نصب سیم بکسل را پیدا کردید، می توانید سیم بکسل را به آن متصل کنید. معمولا بهترین محل برای نصب سیم بکسل قلاب روی سپر می باشد، اما این محل تنها برای کشیدن بارهای سبک مناسب می باشد و برای کشیدن خودروهای سنگین به هیچ وجه قابل استفاده نمی باشد. اگر از این قسمت برای یدک کشیدن خودروهای سنگین استفاده شود، به دلیل اینکه سیستم تعلیق و سپر خودرو برای انجام این کار تعبیه نشده است، باعث می شود به این قسمت ها آسیب جدی وارد شود.

برای نصب سیم بکسل در قسمتی از خودرو یک فریم حلقه ای شکل یا یک قلاب روی سپر قرار داده شده است که این قسمت در خودروهای مختلف به اشکال متفاوت و در قسمت های متفاوتی تعبیه شده است که می توانید سیم بکسل را به آن متصل کنید و خودرو را یدک بکشید.

ده نکته مهم در بکسل کردن و یدک کش کردن خودرو
قبل از بکسل کردن حتما سیستم فرمان خودرو را بررسی کنید.
مهم ترین پارامتر یعنی سیستم ترمز هیدرولیک خودرو حتما بررسی شود تا سالم باشد.
ابزار مخصوص بکسل کردن را چک کنید تا سالم و محکم باشد.
محل اتصالات را چک کنید.
مسیری خلوت و ایمن را انتخاب کنید.
ترمز دستی خودرویی که قصد یدک کش کردن آن را دارید، کشیده و دنده را در حالت خلاص قرار دهید.
در هنگام نصب اتصالات می توانید ترمز خودرو را به آرامی بفشارید تا حرکت اضافی نداشته باشد.
دقیقا در یک مسیر و درست پشت ماشین یدک کش حرکت کنید و ترمز را رها کنید تا سیم بکسل کشیده نشود.
زمانیکه خودرو در سراشیبی قرار می گیرد و یا یدک کش از سرعت خود می کاهد، به آرامی ترمز را فشار دهید تا با یدک کش برخورد نداشته باشید.
در طول یدک کش کردن خودرو باید چراغ های خطر یا همان فلاشر خودرو روشن باشد.

مطالب مرتبط

از نظر هواشناسی استان فارس کی قراره بارون بیاد؟

داریوش اسماعیلی رئیس سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی شد

انفجار گاز ال‌پی‌جی یک ساختمان را در شیراز روی هوا برد

نظرات