خبرگزاری فارس از شیراز نوشت: در پویشی که با عنوان «جلوی تبانی پزشکان با داروخانههای خاص در شیراز را بگیرید» در«سامانه فارس من» در این سامانه پویشی با موضوع تخلف و تبانی بین برخی پزشکان و داروخانه ها از سوی مردم ثبت شد. موضوعی که در فروردین ماه جاری نیز مطرح شد و مورد پیگیری فارس در شیراز قرار گرفت، این بار با تعداد امضای بیشتری(حدود ۷۰۰ امضاء) به ثبت رسید و مردم بار دیگر خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
در این پویش که با عنوان «جلوی تبانی پزشکان با داروخانههای خاص در شیراز را بگیرید» ثبت شده، آمده است: گویا در شهر شیراز توان جدی برای برخورد با برخی متخلفان حوزه زیبایی وجود ندارد و در حوزه کاشت موازین تخلفات به درجه اعلا رسیده است. متاسفانه برخی کلینیکهای کاشت مو و تکنسینهای کاشت مو بابت هر نسخه ارسالی به داروخانههای خاص و مدنظر خود درخواست دریافتهای خارج از عرف دارند که همین موضوع باعث تخلف و سودجویی کلینیکهای کاشت مو و برخی داروخانهها شده است و عمدهترین تخلفات در این حوزه را عنوان کرده بود.
هرگونه تبانی، تخلف است
مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز در این خصوص گفت: هرگونه تبانی بین پزشکان، مراکز درمانی و داروخانهها تخلف است و باید با آن برخورد قانونی شود اما در معاونت درمانی دانشگاه تاکید داریم خدمات درمان مردم باید از روش صحیح و سالم صورت پذیرد و این تبانی و موضوع از لحاظ ما تخلف است و اگر محرز گردد در کمیسیون مربوط برخورد میکنیم.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز ادامه داد: مواردی هم بوده که برای تمدید ادامه کار این مراکز، صلاحیت آنها تایید نشده و برخورد قانونی شده است.
تماس مردم با سامانه ۱۸۱۹ یا ۱۹۰
وی تخلف را با شگردهای خاص عنوان کرد و اظهار داشت: عمده تخلفات با شگردها و برنامه های خاص صورت می گیرد اما هر گونه تبانی که در حوزه سلامت مردم باشد تخلف است و اگر مردم مواردی را دیدند با سامانه ۱۸۱۹ یا ۱۹۰ تماس بگیرند، همچنین به مراکز درمانی اخطار میدهیم که اگر مطلع شویم تبانی صورت گرفته، در موضوع تمدید پروانه و مجوزهای قانونی و صلاحیت در ماده ۲۰ دچار اشکال خواهند شد.
شریفی افزود: عمده تخلف در حوزه درمان بین پزشک، برخی موسسات درمانی از جمله داروخانه، آزمایشگاه و رادیولوژی بوده که برخورد قانونی قضایی و نظام پزشکی انجام شده است.
بیش از ۸۰۰ بازدید نظارتی
وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ هزار مطب، مؤسسات درمانی و کلینیک در سطح استان فارس فعال است، افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۸۰۰ بازدید نظارتی از مطبها و دیگر موسسات درمانی انجام شده است و طی این بازدیدها، مراکز غیرمجاز سلامت شناسایی و ۲۵ مرکز تعطیل شده اند.
شریفی با اشاره به اینکه بسیاری از مراکز غیرمجاز حوزه سلامت به صورت مخفی و زیرزمینی فعالیت میکنند که با گزارشهای مردمی، شناسایی میشوند، تصریح کرد: دخالت افراد فاقد صلاحیت در امور سلامت، به لحاظ قانونی تخلف و جرم محسوب شده و با افراد خاطی، برابر قانون برخورد میشود
این مسئول افزود: همچنین استفاده از هرگونه تجهیزات و دستگاه های درمانی بدون دریافت مجوزهای قانونی، ممنوع بوده و هیچ شخصی نمی تواند بدون داشتن تخصص و مجوزهای لازم، از این دستگاه ها برای درمان بیماران استفاده کند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به اینکه ممکن است در یک مرکز قانونی، خدماتی ارائه شود که متناسب با صلاحیت آن مرکز نباشد، گفت: انجام هر گونه خدمات پزشکی بدون حضور پزشک، حتی در مراکز دارای مجوز نیز، یک اقدام غیرقانونی و مخاطره آمیز است و مردم در مراجعه به این مراکز، لازم است از حضور پزشک اطمینان پیدا کنند.گزارش از : رضا کوهی
شما هم نظرتان را بنویسید
ناشناس
تاریخ : ۲۶ - تیر - ۱۴۰۲
فقط داروخانه ها نیست که از آزمایشگاه گرفته تا پاس کاری برای دکترای دیگه ورا یولوژی وسونو و……یعنی چنان بی رحمی بعضی از دکترا در میارن که آدم باید بگه خدایا چجوری دلت اومد چنین موجودات بیرحمی رو بیافرینی که مردم مریض رو اینجوری بازیچه پول دوستی وپول سازی خودشون بکنند ???
بهرام
تاریخ : ۲۵ - تیر - ۱۴۰۲
معاون دانشگاه پزشکی مثل اینکه تو باغ نیست اکثر دکترا با آزمایشگاها و داروخانه ها دستشون تو دست همه ودرصدی که از درآمدشون باید باید به دکترا بدن از جیب ملت بیرون میارن