وصیتنامه، یک سند حقوقی است که در آن فرد نویسنده، مشخصات شخصی، داراییها و دستورالعملهایی را که باید پس از فوت او اجرا شود، ثبت میکند. گاهی افراد در وصیت نامه ی خود درخواستهای عجیب و غریبی از بازماندگان خود دارند که آنها را مشهور می سازد؛ مثل افرادی که ماجرای وصیت نامه عجیب آنها را در این بخش از اول فارس میخوانید.
ارثیه ۱۲ میلیون دلاری برای سگ
هلمسلی، یکی از میلیاردرهای معروف آمریکایی، در سن ۸۷ سالگی قبل از فوت، ۱۲ میلیون دلار را به عنوان ارث برای سگ خود، ترابل، باقی گذاشت. این مقدار ارث برای اطمینان حاصل کردن از ادامه دادن زندگی اشرافی سگ تا انتهای عمر او بود. با این حال، جالب است که این میلیاردر درباره نوههای خود به این اندازه سختگیرانه عمل نکرده است. او دو نوه را از ارث محروم کرده و به جای آن، تنها ۵ میلیون دلار را به دو نوه دیگرش ارث برده است، اما با شرطی که حداقل یک بار در سال به قبر پدرشان (نوهها فرزند هلمسلی) سر بزنند. همچنین، وی وصیت کرده که پس از فوت ترابل، جسد او در کنار قبر خودش دفن شود.
حضور در مراسم تشییع جنازه خود
آنجل پانتوجا، یک جوان ۲۴ ساله آمریکایی، در وصیتنامهاش این درخواست را داشت که پس از فوتش در مراسم تشییع جنازه خود حاضر باشد. مادر آنجل به مسئولان غسالخانه این درخواست غیرمعمول را داشت که آخرین آرزوی پسرش را برآورده کنند. در نتیجه، آنها تصمیم گرفتند تا جسد آنجل را به شکل مومیایی به تشییع جنازه ببرند تا او بتواند در طول مراسم، ایستاده در کنار تابوت خود قرار بگیرد و مهمانان به وداع با او بپردازند. پس از پایان مراسم تشییع جنازه، جسد آنجل در تابوت قرار گرفته و به خاک سپرده شد.
ارثیه میلیاردی برای همسر به شرط کشیدن سیگار
همسر برات هرگز به شوهرش اجازه مصرف سیگار نمیداد. به عنوان تلافی، او در وصیتنامه خود مقرر کرد که به همسرش ۳۳۰ هزار پوند تعلق گیرد، با شرط آنکه او هر روز یک نخ سیگار مصرف کند.
ارثیه برای ساخت کتابخانه علیه زنان
ایوا زینک به قدری از زنان نفرت داشت که قبل از فوتش در سال ۱۹۳۰، در وصیتنامهاش تصمیم گرفت که تمام داراییهای خود را به ساخت کتابخانهای اختصاص دهد که در آن هیچ کتابی از نویسندگان، ناشران و مترجمان زن وجود نداشته باشد. او درخواست کرد که تمامی کارکنان مرد باشند و روی در آن عبارت “ورود زنان ممنوع” نوشته شود. با این حال، یکی از دختران زینک مانع از اجرای این وصیت پدرش شد.
ارسال خاکستر جنازه به فضا
رادنبری، خالق مجموعه تلویزیونی «استار ترک»، به اندازهای علاقهمند به داستانهای علمی تخیلی و ماجراجویی فضا نوردی بود که در وصیتنامه خود تصمیم گرفت پس از فوتش، جسدش سوخته شود و خاکسترش به فضا فرستاده شده و در آنجا پراکنده شود. در سال ۱۹۹۷، این آرزوی او به حقیقت پیوست و خاکسترش با استفاده از یک ماهواره اسپانیایی به فضا فرستاده شد و در آنجا پخش شد.
تمام ثروتم برای همسرم، به شرط ازدواجش
در سال ۱۸۴۱، هنریچ هاین، یک شاعر آلمانی، با اوژنی میرات ازدواج کرد. در وصیتنامهاش، او تصمیم گرفت تمام ثروت و دارایی خود را به همسرش واگذار کند، با شرط آنکه پس از مرگ هاین، او دوباره ازدواج کند. وقتی از هاین پرسیده شد که چرا چنین شرطی قرار داده است، او پاسخ داد:”در این صورت، حداقل یک مرد از مرگ من افسوس خواهد خورد.” هنریچ هاین در سال ۱۸۵۶ درگذشت.
دستگاه تنظیم ضربان قلب سگ
دوروتی ادوارد، پیش از درگذشت خود، در وصیتنامه خود اعلام کرد که دستگاه تنظیم کننده ضربان قلب خود را به یک سگ اهدا کنند. پس از درگذشت دوروتی، خانوادهاش وصیت او را رعایت کردند. دستگاه از بدن او خارج شد و به دانشکده دامپزشکی جورجیا منتقل شد تا به یک سگ اهدا شود. آنها همچنین این دستگاه را در بدن سانشاین، یک سگی که از مشکلات قلبی رنج میبرد، جایگزین کردند.
نظرات