آغاز کارزار ” اعتراض به احداث سد خرسان ۳ ” +امضاء کنید

سد خرسان ۳ یکی از ۲۵ سد در پرونده سرشاخه‌های کارون در زاگرس است که بدون اخذ مجوزهای قانونی ارزیابی اثرات محیط زیستی و اقتصادی-اجتماعی، عملیات اجرایی آن بر روی رودخانه خرسان در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری آغاز شده است. به گزارش اول فارس ، جمعی از مردم زاگرس نشین […]

سد خرسان ۳ یکی از ۲۵ سد در پرونده سرشاخه‌های کارون در زاگرس است که بدون اخذ مجوزهای قانونی ارزیابی اثرات محیط زیستی و اقتصادی-اجتماعی، عملیات اجرایی آن بر روی رودخانه خرسان در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری آغاز شده است.

آغاز کارزار " اعتراض به احداث سد خرسان سه " +امضاء کنید

به گزارش اول فارس ، جمعی از مردم زاگرس نشین چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان با راه اندازی کمپین اعتراضی در پلتفرم کارزار چنین نوشته اند:

اعتراض به احداث سد خرسان سه

جناب آقای ریئسی
ریاست محترم جمهور

جناب آقای سلاجقه
ریاست محترم سازمان محیط زیست

جناب آقای جعفرزاده
وزیر محترم نیرو

موضوع: عواقب احداث خرسان سه

سلام

احتراماً به استحضار می‌رساند سد خرسان ۳ یکی از ۲۵ سد در پرونده سرشاخه‌های کارون در زاگرس است که بدون اخذ مجوزهای قانونی ارزیابی اثرات محیط زیستی و اقتصادی-اجتماعی، عملیات اجرایی آن بر روی رودخانه خرسان در مرز استان کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری آغاز شده است. با ساخت این سد بیش از ۲۴۰۰ هکتار از جنگل‌ها و بوته‌زارهای منطقه زاگرس در این دو استان‌ زیرآب می‌رود و هزاران ذخیره نادر جنگلی از گونه‌های بلوط ایرانی، بنه و بادام وحشی را در خط مرزی منطقه حفاظت‌شده دنا نابود می‌کند.

بر اساس گفته‌های اهالی منطقه و همچنین کورش درخشان‌زاده، فرماندار شهرستان دنا، با احداث این سد تعداد ۲۴ روستا با بیش از ۸۰۰ خانوار در دو استان چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد به زیرآب خواهد رفت و میلیاردها تومان معیشت در حوزه زراعت و باغداری، دامداری، پرورش زنبورعسل و آبزی‌پروری از بین خواهد رفت. تعداد ۲۶ اثر تاریخی باستانی و طبیعی متأثر از احداث این سد خواهند شد که آبشار مُنج، آبشار آتشگاه به‌عنوان طولانی‌ترین آبشار کشور از این آثار ارزشمند و مزیت‌های منحصربه‌فرد طبیعی، اقتصادی و اشتغال‌زایی منطقه است.

خسارت‌های ناشی از این سد برای استان کهگیلویه و بویراحمد، زیر آب رفتن بیش از ۱۷ روستا به‌طور کامل و در بخش کشاورزی زراعت و باغات ۲۳ روستا خواهد بود و سد خرسان باعث نابودی کامل محیط زیست خواهد شد و بارش برف را دیگر در بلندهای دنا و کوه ریگ نخواهیم دید! و چشمه‌ها یکی پس از دیگری به‌خاطر پایین آمدن سطح آب‌های زیر زمینی خشک خواهند شد.

لذا خواهشمند است دستورات لازم برای متوقف کردن این پروژه زیان‌بار را مبذول فرمایید.

برای امضای این طومار کلیک کنید

اعتراض به احداث سد خرسان سه


عکس | بوی کباب اگر آدم بود این شکلی میشد/ بوها اگر آدم بودند !

عبارات سمی: ۸ جمله که به تدریج زندگی تان را نابود می‌کنند!

تصویر شناسنامه ایرانی سیاوش قمیشی وقتی شیراز بود

عضو  کانال های اول فارس شوید

 

 کانال تلگرام 

 کانال واتساپ 

 کانال ایتا

کانال سروش 

 کانال روبیکا

 کانال بله

 

مطالب مرتبط

کارزار مردمی برای انتصاب استاندار بومی برای فارس خطاب به دکتر عارف

کارزار اعتراض به اجرا نشدن پروژه جاده کاشمر، خلیل آباد، بردسکن : این جاده مرگ است

آغاز کارزار « کارمندان و بازنشستگان وزارت جهاد کشاورزی » برای افزایش حقوق پرسنل این وزارت خانه+ حمایت کنید

نظرات

  • مجید

    تاریخ : ۲۱ - بهمن - ۱۴۰۲

    ما مخالف جدی این سد هستیم…مرگ بر وطن فروش…مرگ بر کسی ک میخاد طبیعت بکر یاسوج و چهارمحال را ب بیابان تبدیل کنه


  • آرش

    تاریخ : ۲۱ - مرداد - ۱۴۰۲

    کشورهای پیشرفته دنیا به این نتیجه رسیده اند سدسازی عامل مهم تخریب طبیعت است. مسئولان دلسوز نگذارید کارون بزرگ و چشمه سارهای چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم بر اثر ندانم کاری به سرنوشت دریاچه ارومیه دچار شوند.


  • ناشناس

    تاریخ : ۲۱ - مرداد - ۱۴۰۲

    برای خودشرینی خاک واب این مملکت رابه بها ناچیزمیفروشند اعراب حوزه خلیج فارس انشاالله درنیاواخرت خون پاک شهیدان روسیاه بکندوطن فروشان را


  • ناشناس

    تاریخ : ۲۱ - مرداد - ۱۴۰۲

    ممگرمسولین علم واگاهی ندارندیاعمدن قدعلم کرده اندبرانابودی زاگرس وزاگرس نشینان انسسانخاودیگرجانداران درحوزه زاگرس


  • باهر

    تاریخ : ۲۱ - مرداد - ۱۴۰۲

    اکنون در اروپا سدها را دارند تخریب می کنند تا همان مسیر طبیعی رودخانه و محیط زیست حفظ گردد ولی در ایران یک عده ای که نان انها در تخریب محیط زیست است وسدسازی را پیشه خود کرده اند و دارند تیشه به ریشه حرث و نسل و محیط زیست این مملکت بصورت کمی و کیفی و برگشت ناپذیر می زنند و ظاهراً کسی هم زورش به آنها نمی رسد و به هیچکس هم پاسخگو نیستند.
    لذا پیشنهاد میشود که هر سال در بودجه کشور، اعتبارات لازم برای ساخت چند سد منظور گردد ولی بدون اینکه سدی ساخته شود این مبلغ کلان را به این گروه سدساز بدهند تا آرام بگیرند و این کشور و‌انچه در آن هست را به بهانه سدسازی و …نابود نکنند.