خانه زادگاه هیتلر و زیارتگاه نئونازی‌ها تخریب می شود+ عکس پدر ، مادر و کودکی هیتلر

دولت اتریش اعلام کرد، اجرای پروژه تغییر کاربری خانه محل تولد آدولف هیتلر به یک پاسگاه پلیس در ماه اکتبر قطعی است.  مقام‌های اتریشی در بیانیه‌ای اعلام کردند پس از بازسازی و تغییر معماری این بنا خانه محل تولد آدولف هیتلر «یک پاسگاه پلیس و یک مرکز آموزشی برای نیروهای فعال در زمینه حقوق بشر» […]

دولت اتریش اعلام کرد، اجرای پروژه تغییر کاربری خانه محل تولد آدولف هیتلر به یک پاسگاه پلیس در ماه اکتبر قطعی است.

 مقام‌های اتریشی در بیانیه‌ای اعلام کردند پس از بازسازی و تغییر معماری این بنا خانه محل تولد آدولف هیتلر «یک پاسگاه پلیس و یک مرکز آموزشی برای نیروهای فعال در زمینه حقوق بشر» در این ساختمان مستقر خواهد شد.

خانه زادگاه هیتلر و زیارتگاه نئونازی‌ها تخریب می شود+ عکس پدر ، مادر و کودکی هیتلر

هزینه این تغییر کاربری ۲۰ میلیون یورو تخمین زده می‌شود که توسط دولت تامین اعتبار شده است.

بنا به گفته وزارت کشور اتریش علیرغم انتقادات «این پروژه انجام خواهد شد» و انتظار می‌رود تا سال ۲۰۲۶ ساکنان جدید به این ساختمان نقل مکان کنند.

گونتر شوایگر، مستندساز از مقامات خواسته است که از کار دست بکشند. او در کنفرانس مطبوعاتی روز دوشنبه در وین گفت که این به منزله «تحقق خواسته خود هیتلر» برای استفاده اداری از محل تولدش است، درست همان‌طور که در روزنامه‌ای محلی در ماه مه ۱۹۳۹ منتشر شده بود.

هیتلر در خردسالی (ح. ۱۸۸۹–۹۰)

هیتلر در خردسالی (ح. ۱۸۸۹–۹۰)

به گفته سخنگوی وزارت کشور اتریش شروع این پروژه برای ۲ اکتبر برنامه‌ریزی شده است.

مقامات اتریشی پیش از این اعلام کرده بود برای جلوگیری از تبدیل شدن این ساختمان به زیارتگاه نئونازی‌ها کاربری این بنا را تغییر می‌دهد.

دولت پس از دعوای حقوقی با خانواده پومر در سال ۲۰۱۶ در نهایت توانست این خانه نیمه ویران را تصاحب کند.

دیوان‌عالی این کشور در سال ۲۰۱۹ قبول کرد ۸۱۰ هزار یورو غرامت به مالکان این ساختمان ۸۰۰ متری بپردازد.

آدولف هیتلر، دیکتاتور و پیشوای رایش سوم آلمان در ۲۰ آوریل ۱۸۸۹ در این خانه متولد شد و سال‌های اولیه زندگی‌ خود را در آن سپری کرد. گرچه او زمان کمی را در این خانه زندگی کرد اما نئونازی‌ها هر سال هم‌زمان با روز تولد این دیکتاتور در این مکان جمع می‌شدند.

دولت برای تضمین مالکیت خود بر این خانه که در شهر «برانائو ام این» در شمال اتریش و ۶۰ کیلومتری مرز با آلمان قرار دارد، نبرد حقوقی طولانی‌ای را انجام داد.

1038849 757

اتریش که در سال ۱۹۳۸ به آلمان ملحق شد و در پایان جنگ جهانی دوم دوباره استقلال خود را به دست گرفت و به عنوان «اولین قربانی نازیسم» شناخته شد.

آدولف هیتلر به آلمانی: [ˈadɔlf ˈhɪtlɐ]؛  متولد ۲۰ آوریل ۱۸۸۹ – مرگ ۳۰ آوریل ۱۹۴۵ سیاستمدار آلمانی زادهٔ اتریش و رهبر حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان بود.

مادر هیتلر، کلارا

مادر هیتلر، کلارا

پدر هیتلر، آلویس

پدر هیتلر، آلویس

او در سال ۱۹۳۳ با انتخاب به عنوان صدر اعظم آلمان به قدرت رسید. در سال ۱۹۳۴ پیشوای آلمان شد و تا زمان مرگ خود در سال ۱۹۴۵ بر این کشور حکم راند. آلمان به رهبری هیتلر با تهاجم به لهستان در اول سپتامبر ۱۹۳۹ باعث آغاز جنگ جهانی دوم در اروپا شد.هیتلر در طول جنگ در عملیات‌های نظامی نقش پررنگی داشت و از طراحان اصلی جنگ جهانی دوم و  هولوکاست قلمداد می‌شود.

هیتلر در لغت احتمالاً به معنای «کسی که در کلبه زندگی می‌کند» است.

خانه‌ای در لئودینگ که هیتلر نوجوانی خود را در آن سپری کرد.

خانه‌ای در لئودینگ که هیتلر نوجوانی خود را در آن سپری کرد.

آدولف هیتلر در شهر برانائو ام این، اتریش که در آن زمان بخشی از اتریش-مجارستان بود، متولد شد و در شهر لینتس، اتریش پرورش یافت. در سال ۱۹۱۳ هنگامی که ۲۴ ساله بود، به امپراتوری آلمان نقل مکان کرد و در طول جنگ جهانی اول در ارتش این کشور خدمت نمود. در سال ۱۹۱۹ به حزب کارگران آلمان که بعداً به حزب ناسیونال سوسیالیست کارگران آلمان تغییر نام داد، پیوست. در سال ۱۹۲۱ به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد و دو سال بعد در ۱۹۲۳ تلاش کرد تا با کودتا در مونیخ قدرت را به دست بگیرد، اما ناموفق بود و به زندان افتاد.

هیتلر در زندان، جلد اول اتوبیوگرافی و مانیفست سیاسی خود، نبرد من را تکمیل کرد. پس از اینکه بعد از تنها چند ماه در سال ۱۹۲۴ از زندان آزاد شد، با انتقاد از پیمان ورسای و ترویج پان‌ژرمنیسم، یهودستیزی و مخالفت با کمونیسم به وسیله رهبری کاریزماتیک خود و پروپاگاندای حزب، به محبوبیت عظیمی در بین عامه مردم رسید. او سرمایه‌داری بین‌المللی و کمونیسم را بخشی از توطئه‌های یهودیان می‌دانست.

جنبش‌های نئونازی به آدولف هیتلر وفادار هستند، و نشان ملی آلمان نازی (صلیب شکسته) و هر چیزی که متعلق به آلمان دوره ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ باشد.

نئونازیسم به جمعیت‌ها، جنبش‌ها و ایدئولوژی‌های پسا جنگ جهانی دوم اشاره دارد که عقایدی مشابه نازیسم دارند. این پدیده یک مسئله جهانی است و در بسیاری از کشورها و شبکه‌های مجازی به چشم می‌خورد. این جنبش‌ها نشانه‌های دکترین نازی همچون جینگوئیسم، نژادپرستی، بیگانه‌هراسی، همجنس‌گراهراسی، یهودستیزی و کمونیسم ستیزی را دنبال می‌کنند. انکار هولوکاست، استفاده از نشان‌های نازی در بین این جنبش‌ها رایج است همچنین در بعضی از شاخه‌های اروپایی و آمریکای لاتین این جنبش‌ها آدولف هیتلر را به عنوان رهبر ستایش می‌کنند.

نئونازیسم در اروپا و آمریکای شمالی وجود دارد و نژاد گرایی را می‌آموزد. این آموزه‌ها وفاداری به اصول نخستین نازیسم، اعتقاد به برتری نژاد آریایی را پوشش می‌دهد. نئونازی‌ها در اروپای شرقی و پس از سقوط کمونیسم فعالیت بسیار گسترده‌ای را آغاز کرده‌اند و در مدّت زمان اندکی توانسته‌اند گروه‌های بزرگ و سازمان‌یافته‌ای را تشکیل بدهند. اصول اولیه این گروه‌ها متضاد اخلال در آرامش و امنیت ملی یک جامعه یا یک کشور است.

به جهت مبارزه با این جنبش‌ها بسیاری از نمادهای مربوط به نازی‌ها در کشورهای اروپایی (به ویژه آلمان) ممنوع هستند تا تلاش کنند نئونازی را مختل کنند.

مطالب مرتبط

مامور سابق سیا: هیتلر هرگز خود را نکشته است ، به جزایر قناری فرار کرده

لحظه تبریک عیدنوروز به رضاشاه توسط آدولف هیتلر (+عکس)

کشف گنج های گمشده و شگفت انگیز هیتلر

نظرات

  • باهر

    تاریخ : ۵ - شهریور - ۱۴۰۲

    فکر نمی کنم هیتلر این همه ظالم و خونریز بوده چون این داستانها ساخته و پرداخته صهیونیزم هست.هیتلر مخالف کمونیسم و سرمایه داری بوده که هر دو ساخته و پرداخته یهودیان بوده اند.و هر دو بحال جامعه انسانی مضر بوده و هستند و فکر هیتلر درست بوده است.
    منتها چون قلم در دست دشمنان اوست تا توانسته و می توانند او را ترور شخصیت ناعادلانه نموده اند و می نمایند