اخبار جهاناستان فارسخبر اول

واکنش پلیس به بنزین‌پاشی روی زنان ایرانی توسط ۲ جوان افغانی !

یک مقام انتظامی درباره وقوع یک فقره بنزین‌پاشی روی بانوان توسط ۲ موتورسوار در یکی از خیابان‌های شهرستان دامغان توضیحاتی را مطرح کرد.
واکنش پلیس به بنزین‌پاشی روی زنان ایرانی توسط ۲ جوان افغانی
خبر آنلاین :۲ جوان تبعه افغانستان که در شهرستان دامغان روی زنان بنزین می‌پاشیدند، دستگیر شدند.

سرهنگ غلامحسین عرب فرمانده انتظامی شهرستان دامغان گفت: در پی وقوع یک فقره بنزین‌پاشی روی بانوان توسط ۲ موتورسوار در یکی از خیابان‌های شهرستان دامغان، به دلیل حساسیت موضوع، مأموران یگان امداد و کلانتری ۱۱ آزادی شهرستان بلافاصله تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری عاملان آن آغاز کردند.

وی با اشاره به اشرافیت اطلاعاتی و سرعت عمل مأموران پلیس افزود: در کمتر از ۲ ساعت راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت شناسایی و طی عملیات غافلگیرانه‌ای دستگیر و برای بررسی بیشتر به کلانتری منتقل شدند.

 این مقام انتظامی انگیزه متهمان از انجام این کار را جهالت و ناآگاهی و هیجانات کاذب و تفریح عنوان کرد و با توصیه به جوانان مبنی بر اینکه مکان‌های عمومی جای تخلیه هیجان نیست، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه ایجاد مزاحمت و ناهنجاری از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

۸ روش درمان فوری برای خلاص شدن از دست سرگیجه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا