بلاتکلیفی ودردسرهای جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح

جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح برای ادامه روند درمان خود با مشکلات جدی مواجهند، مشکلاتی که موجب شده است زندگی روزمره خود و خانواده‌هایشان تحت تأثیر قرار گیرد. تسنیم: در ماه‌های اخیر تعدادی از جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح برای ادامه روند درمان خود یا وسایل پزشکی موردنیازشان با مشکلات جدی رو‌به‌رو شده‌اند، […]

جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح برای ادامه روند درمان خود با مشکلات جدی مواجهند، مشکلاتی که موجب شده است زندگی روزمره خود و خانواده‌هایشان تحت تأثیر قرار گیرد.
تسنیم: در ماه‌های اخیر تعدادی از جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح برای ادامه روند درمان خود یا وسایل پزشکی موردنیازشان با مشکلات جدی رو‌به‌رو شده‌اند، مشکلاتی که بعضاً موجب شده است زندگی روزمره خود و خانواده‌هایشان به‌شدت تحت تأثیر قرار بگیرد.

بلاتکلیفی ودردسرهای جانبازان تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح

از طرفی کسی پاسخگوی درخواست‌هایشان نیست و از طرف دیگر هزینه‌ها به‌قدری بالاست که امکان تهیه و تأمینشان برای یک خانواده با سطح درآمد معمولی جامعه ابداً ممکن نیست، جانبازی می‌گوید: «از یک طرف نبود جایی که بتوانم از طریق بیمه تکمیلی موارد درمانم را پیگیری کنم، مرا مستأصل کرده و از طرف دیگر خللی که در زندگی خانواده‌ام به‌خاطر مشکلات من ایجاد شده شرمنده‌ام کرده است.»

به همین منظور با رحمت‌الله حافظی مدیرعامل شرکت سلامت کوثر (متد) گفت‌وگو کردیم تا عدم قرارداد مجدد با بیمه نیروهای مسلح را جویا شویم، وی می‌گوید: شرکت متد یک شرکت خصوصی است که تا دو سال پیش علاوه بر شرکت بیمه دی با بیمه نیروهای مسلح نیز قرارداد داشت و جانبازان جسمی ـ حرکتی و اعصاب و روان و… نیز از خدمات ما استفاده می‌کردند اما از سال ۱۴۰۰ دیگر قرارداد ما با نیروهای مسلح به‌دلیل عدم‌تفاهم در مفاد قرارداد لغو شد.

حافظی می‌افزاید: البته تا سال ۱۴۰۱ اگر جانباز عزیزی به شرکت ما مراجعه می‌کرد سعی می‌کردیم تا حد توان درخواستش را اجابت کنیم اما از سال گذشه دیگر به‌خاطر کمبود در تأمین هزینه‌های متد چنین امکانی نداشتیم.

وی با بیان اینکه “۹۰ درصد مراجعین ما جانبازان تحت پوشش بیمه دی هستند”، ادامه می‌دهد: با تغییر مدیریتی در شرکت متد مجدداً تلاش کردیم با نیروهای مسلح مشکلات را حل کنیم و مجدداً قرارداد ببندیم تا حدود ۱۰درصدی که از جانبازان تحت پوشش این نهاد هستند هم از خدمات ما استفاده کنند که متأسفانه هنوز این اختلاف‌نظرها حل نشده است.

حافظی در پاسخ به این سؤال که اختلافات و عدم‌تفاهم برای عقد قرارداد بر سر چه موضوعی است، گفت: مبانی محاسبه و قیمت تمام‌شده هر خدمت پزشکی ما کاملاً مشخص است و هزینه‌ها معلوم است، اما بیمه نیروهای مسلح تعرفه‌های شرکت متد را نمی‌پذیرد و از طرفی برای مجموعه ما هم میسر نیست به‌خاطر تأمین مخارج شرکتمان با قیمتی که آنها می‌خواهند کنار بیاییم.

وی ابراز کرد: پس از انتشار گزارشی، مجدداً دوستانمان در بیمه نیروهای مسلح درخواست جلسه برای رفع مشکلات جانبازان تحت‌پوششان را کردند، که فکر می‌کنم اوایل هفته آینده این جلسه برگزار شود و امیدواریم نتیجه‌بخش باشد.

گفتنی است در سال ۱۴۰۰، مرکز تهران ۳۸۰ خدمت به جانبازان تحت پوشش بیمه خدمات درمانی نیروهای مسلح و ۲۹۷۷ خدمت به جانبازان تحت پوشش بیمه دی داشته است، همچنین در مرکز خراسان ۶۱۹ خدمت به جانبازان تحت پوشش نیروهای مسلح و ۶۵۶ خدمت به جانبازان تحت پوشش بیمه دی ارائه شده است.

۱۸حقیت جالب و باورنکردنی درمورد چپ دست ها که نمی دانستید

روشی آسان و ارزان برای کاشت و برداشت سیب زمینی ارگانیک در خانه

مطالب مرتبط

مصوبه سقف وام خرید و ساخت مسکن ایثارگران سال ۱۴۰۳

خبر جدید از استخدام رسمی فرزندان ایثارگران و تشکیل کمیسیون پزشکی برای جانبازان

معافیت خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان از پرداخت تعرفه خدمات الکترونیک قضایی

نظرات