سلب امتیاز سیم کارت، همان لغو مالکیت یک خط تلفن همراه است که در شرایط مختلف گاه به آن نیاز پیدا میکنیم.
چگونه برای سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل اقدام کنیم؟
سلب امتیاز سیم کارت، همان لغو مالکیت یک خط تلفن همراه است که در شرایط مختلف گاه به آن نیاز پیدا میکنیم.
سلب امتیاز سیم کارت به چه معناست؟
سلب امتیاز به معنای این است که شما دیگر مالک سیم کارت مورد نظر نخواهید بود.
سال ۱۳۹۹ جوانی ۳۰ ساله برای انجام کاری اداری به بانک مراجعه کرده و متوجه مسدودسازی تمام حسابهایش میشود. علت آن نیز دستور قضایی با شکایت ۸ شاکی در خصوص پرونده کلاهبرداری بود، پروندهای که جوان ۳۰ ساله روحش هم از آن خبردار نبود. بررسیهای پلیس نشان داد که یکی از سیمکارتهای او ۶ ماه پیش مفقود شده و با همان سیمکارت گمشده، کلاهبرداری کلانی صورت گرفته است. هیچ یک از ما دوست نداریم درگیر چنین ماجراهای مشابهی شویم، از همین رو بهتر است سلب امتیاز سیمکارت را جدی بگیریم.
«سودجویان در کمین هستند» این موضوعی است که بارها در رسانهها مخابره شده، اما کمتر کسی آن را جدی میگیرد. یکی از سودجوییهای متداول در سالهای اخیر رجیستری گوشی با استفاده از گذرنامه مسافران حج و اربعین بود. بدون اطلاع مسافر، سیمکارتی به نام او خریداری شده و با شماره گذرنامه، گوشیهای قاچاق را رجیستر میکردند. خطرات سوء استفاده از سیمکارتهایی که به نام ما هستند، اما اطلاعی از آنها نداریم بسیار است. به همین خاطر با ما همراه شوید تا با نحوه سلب امتیاز همراه اول آشنا شوید.
در ادامه با نحوه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل آشنا میشویم.
آموزش سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل با اپلیکیشن ایرانسل من
کاربران این اپراتور با مراجعه به نسخه وب یا اپلیکیشن «ایرانسل من» میتوانند به راحتی درخواست خود را ثبت کنند. بدین منظور پس از دانلود این اپ از گوگل پلی، بازار یا مایکت، بایستی شماره تلفن همراهی که میخواهید آن را سلب امتیاز کنید، درج کرده و وارد شوید.
روی گزینه «حساب من» کلیک کنید و در صفحه جدید گزینه «شمارههای من» را انتخاب کنید. برای ورود به این صفحه کد تأییدیهای برایتان ارسال میشود که بایستی آن را درج کنید.
سپس تمامی شمارههایی که با کد ملی شما به ثبت رسیده نمایش داده میشوند. از فهرست نمایش داده شده، سیمکارتی که میخواهید لغو مالکیت کنید را انتخاب و روی گزینه «سلب امتیاز» بزنید. حال بایستی کد ملی صاحب سیمکارت، نام و نام خانوادگی و نام پدر را درج کنید. توجه داشته باشید این اطلاعات بایستی دقیق باشد.
در نهایت نوبت به انتخاب دلیل سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل میرسد که بایستی از میان گزینههای «عدم نیاز» یا «عدم اطلاع از صدور» یکی را انتخاب کنید. در نهایت با زدن روی گزینه «تأیید»، سیمکارت مورد نظر از مالکیت شما خارج خواهد شد.
آموزش سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل به صورت حضوری
نحوه سلب امتیاز سیم کارت ایرانسل به صورت حضوری میتوانید به دفتر اپراتور خود در نزدیکی محل زندگی و کارتان رفته و با به همراه داشتن مدارک هویتی، فرم مربوطه برای سلب امتیاز سایر سیم کارتهای خود را تکمیل و سپس به دفتر اسناد رسمی بروید تا امضا و اثر انگشت شما گواهی شود. حال با تحویل فرم مربوطه به دفتر اپراتور، فرایند سلب مالکیت سیمکارتهای شما صورت خواهد پذیرفت.
مراکز فروش و خدمات ایرانسل در وبسایت این اپراتور در دسترس هستند و میتوانید نزدیکترین دفتر به محل کار یا منزل خود را پیدا کنید. ساعت کاری این مراکز نیز مشخص شده تا بتوانید به راحتی جهت زمان مراجعه به آنها تصمیم بگیرید.
آموزش نحوه سلب مالکیت سیمکارت همراه اول در عرض چند ثانیه
سلب امتیاز سیم کارت، همان لغو مالکیت یک خط تلفن همراه است که در شرایط مختلف گاه به آن نیاز پیدا میکنیم.
سودجویان در کمین هستند» این موضوعی است که بارها در رسانهها مخابره شده، اما کمتر کسی آن را جدی میگیرد. یکی از سودجوییهای متداول در سالهای اخیر رجیستری گوشی با استفاده از گذرنامه مسافران حج و اربعین بود. بدون اطلاع مسافر، سیمکارتی به نام او خریداری شده و با شماره گذرنامه، گوشیهای قاچاق را رجیستر میکردند. خطرات سوء استفاده از سیمکارتهایی که به نام ما هستند، اما اطلاعی از آنها نداریم بسیار است. به همین خاطر با ما همراه شوید تا با نحوه سلب امتیاز همراه اول آشنا شوید.
علاوه بر خطرات یاد شده، محدودیت ۱۰ سیم کارت برای هر کد ملی نیز موجب میشود تا برای خرید سیمکارتی جدید، یکی از سیمکارتهای قدیمیمان را لغو مالکیت کنیم. از همین رو مشترکین اپراتور اول میتوانند به روش حضوری یا خیلی آسانتر از طریق همراه من و به صورت غیرحضوری، جهت سلب امتیاز همراه اول اقدام کنند. برای دریافت رمز شارژ اضطراری همراه اول مطلب دیگری را در دیجیاتو برای شما تدارک دادهایم.
آموزش سلب امتیاز سیم کارت همراه اول به صورت غیرحضوری
مشترکین اپراتور اول از طریق اپلیکیشن «همراه من» میتوانند سیمکارت خود را لغو مالکیت کنند. شما میتوانید این اپ را از گوگل پلی، بازار یا مایکت دانلود کنید. اگر کاربر iOS هستید نیز میتوانید از نسخه وباپلیکیشن آن استفاده کنید.
پس از درج شماره و ورود به این اپلیکیشن، روی منوی «خدمات» که در پایین صفحه اول قرار دارد کلیک کنید. سپس گزینه مدیریت سیمکارت را انتخاب کنید.
در صفحه جدید تمام سیمکارتهای همراه اولی که با کد ملی شما وجود دارند، نمایش داده میشود. حال برای لغو مالکیت میتوانید گزینه «سلب یا عدم سلب» را انتخاب کنید. بهتر است پیش از این کار قوانین مدیریت سیم کارت را مطالعه کنید. آنطور که توضیح داده شده، در لحظه و پس از تأیید سلب، شماره تلفن شما قطع خواهد شد.
پیش از اقدام به سلب امتیاز همراه اول نیز پیغام هشدار به شما نمایش داده خواهد شد که در صورت انجام این کار، شماره مورد نظر از مالکیت شما خارج خواهد شد. در صورت اینکه از خواست خود مطمئن هستید، تیک «با آگاهی از قوانین تجاری اقدام به سلب مالکیت میکنم» را انتخاب کنید تا گزینه «اقدام به سلب مالکیت» روشن شود. حال کافی است روی این گزینه بزنید تا شماره مورد نظر از مالکیت شما خارج شود.
نحوه سلب مالکیت سیم کارت همراه اول به صورت حضوری
اگر سیمکارتی که میخواهید آن را سلب امتیاز کنید در دسترس شما نباشد و روی همراه من نیز فعال نباشد بایستی جهت لغو امتیاز به دفاتر همراه اول در شهر خود مراجعه کنید. بدین منظور بایستی حتماً کارت ملی هوشمند خود را به همراه داشته باشید تا بتوانید سلب امتیاز سیم کارت همراه اول را انجام دهید.
در این مطلب سعی کردیم به سادگی، نحوه سلب امتیاز سیم کارت همراه اول و ایرانسل را به شما آموزش دهیم. شما به دو روش حضوری یا غیرحضوری میتوانید سیمکارت خود را سلب مالکیت کنید. توجه داشته باشید که در صورت مفقودی سیمکارتتان تنها میتوانید از روش حضوری استفاده کنید.
سید اسماعیل سبحانی
تاریخ : ۲۴ - آذر - ۱۴۰۲
در اپلیکیشن جدید ایرانسل حذف شماره به روش گفته شده مقدور نمیباشد