مرغ شکم پر یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته میشود.
گوشتِ مرغ رایجترین گوشت ماکیان در جهان است.مرغ به روشهای کبابی، سوخاری، سرخ کردن، بخارپز، آبپز و خورشتی آماده میشود و در بسیاری از غذاها مورد استفاده است.مرغ به عنوان غذا از سال ۶۰۰ قبل از میلاد در دیوارههای قصر بابلیان به تصویر کشیده شده بود.
مرغ منبع مناسب پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز پروتئین بدن را برآورده میسازد. مرغ منبع بسیار مناسبی از ویتامین ب۳ (نیاسین) است که یک ویتامین ضد سرطان است. دیانای به ویتامین ب۳ نیاز دارد و کمبود نیاسین به اندازهٔ کمبود سایر ویتامینهای گروه ب در ارتباط مستقیم با بیماریهای ژنتیکی است.
“مرغ شکم پر” یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته میشود.
برترینها: “مرغ شکم پر” یکی از غذاهای مجلسی و بسیار خوشمزه ایرانی است که با استفاده از مواد متنوعی پخته میشود. این غذای خوشمزه تقریبا در تمام شهرهای کشور با یک روش مشابه تهیه میشود، البته مواد داخل شکم مرغ و طعم دهندههای آن ممکن است متفاوت باشند.
مرحله اول
برای درست کردن مرغ شکم پر خوشمزه در قابلمه ابتدا مرغ را بشورید و داخل شکم مرغ را خوب تمیز کنید و کنار بگذارید. حالا ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید در ادامه سیر و فلفل دلمه هم خورد کنید. سپس حالا پیاز، فلفل دلمهای و سیر را داخل ظرف بریزید و بهش روغن زیتون، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی زعفران اضافه کنید؛ و همهی مواد را با هم مخلوط کنید و سپس مرغ را باهاش مزه دار کنید.
مرحله دوم
کمی زردچوبه به مرغ بزنید و با دست خوب ماساژ دهید تا تمام قسمتهای مرغ رنگ بگیرد و مزه دار شود. حالا کمی از مواد را داخل شکم مرغ بریزید و بقیه هم اطراف مرغ قرار دهید. در ظرف را بگذارید و مرغ را داخل یخچال قرار دهید تا چند ساعت مزه دار شود. حالا مواد داخل شکم مرغ را آماده کنید ۲ عدد پیاز را خلالی خورد کنید. داخل کمی کره تفت دهید سبک که شد بهش زردچوبه اضافه کنید.
مرحله سوم
کمی که تفت خورد بهش کشمش، گردو، زرشک و جعفری ساتوری را اضافه و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند در آخر هم کمی رب انار اضافه کنید و هم بزنید تا طعمها به خورد هم بروند؛ و بعد چند دقیقه مواد داخل شکم مرغ آماده شده است را کنار بگذارید. حالا مواد مزه دار شده مرغ را از داخل شکم مرغ خالی کنید و هر دو طرف مرغ را داخل روغن سرخ کنید تا طلایی شود. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!
مرحله چهارم
حالا مخلوط کشمش و زرشک را داخل شکم مرغ بریزید و با سیب زمینی مهار کنید تا مواد از داخل شکم مرغ خارج نشود و با یک نخ دست و پای مرغ را ببندید. برای سس مرغ شکم پر هم ۱ عدد پیاز را خلالی خورد سبک که شد بهش زردچوبه، رب گوجه و رب انار اضافه کنید و تفت دهید؛ و بعد مرغ را در سس قرار دهید بعدش آب جوش اضافه کنید تا بجوش بیاد.
مرحله پنجم
در قابلمه را بگذارید تا مرغ با حرارت ملایم حدودا ۱ ساعت بپزد یک ربع آخر پخت مرغ هم بهش زعفران و آلو یا برگ قیصی اضافه کنید. بزارید سس حسابی غلیظ و خوب جا بیافتد. میتوانید قبل از سرخ کردن مرغ هم مواد را داخل شکم مرغ بریزید و با نخ بدوزید و بعد سرخ کنید بعد از یک ساعت مرغ شما آماده است. سپس در ظرف مورد نظر سرو کنید و با عشق نوش جان کنید. طرز تهیه مرغ شکم پر در قابلمه به روش رستورانی!
در پایان:
اگر میخواهید مهمانها یا خانواده خود را با یک غذای خوشمزه و متفاوت شگفتزده کنید، میتوانید مرغ شکم پر درست کنید. این غذا یکی از غذاهای به ویژه است که میتوانید آن را به راحتی هم با فر هم با قابلمه بپزید. با استفاده از دستور پخت بالا، این غذای خوشمزه را برای عزیزانتان درست کنید.
اگر شما در مورد مرغ شکم پر تجربه یا نکته ای دارید برای ما بنویسید
فرخ
تاریخ : ۱۲ - دی - ۱۴۰۲
اون عکسی که در بالای صفحه موجود هست، به غیر از زغال مرغ چیز دیگری نیست!! ????????????????????
فرخ
تاریخ : ۱۲ - دی - ۱۴۰۲
اون عکسی که در قسمت بالای صفحه هست، به غیر از زغال مرغ، چیز دیگری نیست!! ????????????????
گودرزی
تاریخ : ۱۰ - دی - ۱۴۰۲
ماداخل مرغ شکم پر دونه انار با پیاز وکشمش میریزیم