• 12 دی 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 130498

۸ راه حل فوری رفع شیرینی غذا

برای درست کردن یک غذای لذیذ اصلی ترین نکته ای که باید رعایت شود برقرار کردن تعادل در میزان مواد آن است.برای برقراری این تعادل باید مواد را کم کم به غذا اضافه کرد.اما برخی اوقات ممکن است سهل انگاری پیش بیاد و مواد بیش از اندازه همیشگی به غذا اضافه شود. راه‌حل‌های رفع کردن […]

برای درست کردن یک غذای لذیذ اصلی ترین نکته ای که باید رعایت شود برقرار کردن تعادل در میزان مواد آن است.برای برقراری این تعادل باید مواد را کم کم به غذا اضافه کرد.اما برخی اوقات ممکن است سهل انگاری پیش بیاد و مواد بیش از اندازه همیشگی به غذا اضافه شود.

رفع شیرینی غذا

راه‌حل‌های رفع کردن شیرینی غذا
برای از بین بردن شیرینی بیش از اندازه‌ی غذا راه‌های زیادی در کتاب‌های مختلف آشپزی آمده است که ما در این مقاله بهترین‌های آن‌ها را بازگو خواهیم کرد.

۱- استفاده از اسید سیتریک
می‌توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.

۲- اضافه کردن عصاره لیمو
برای رفع شیرینی زیاد غذا، می‌توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

۳-استفاده از سیر
اضافه کردن سیر یکی دیگر از روش‌های از بین بردن شیرینی غذا است که کاربرد زیادی در بین آشپز‌ها دارد. سیر به دلیل طعم دلنشین و تندی که دارد می‌تواند به کاهش شیرینی غذا کمک کند.

یکی از ویژگی‌هایی که سیر دارد و آن را به یکی از بهترین مواد برای از بین بردن شیرینی غذا تبدیل می‌کند این است که می‌توان آن را به بسیاری از غذا‌ها مانند ماهی، گوشت، سس، سوپ، انواع خورشت و.. اضافه نمود.حبه سیر تازه چون دارای مزه تند و تیزی است دارای بهترین عملکرد است ولی پودر سیر هم می‌تواند مؤثر باشد.

نکته: پس از اضافه کردن سیر به غذا نگذارید زیاد پخته شود چون باعث شیرین‌تر شدن آن می‌شود.

۴- اضافه کردن نمک
اضافه کردن کمی نمک به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد.

۵-استفاده از ادویه
ادویه‌های زیادی وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توان از شیرینی غذا کاست. زنجبیل، پونه کوهی، ریحان و زیره از بهترین این ادویه‌ها هستند.همچنین ادویه‌هایی که به طعم تندی و دودی غذا کمک کنند برای کاهش شیرینی مؤثر هستند و تنوع آن‌ها هم زیاد است.

دقت کنید که اضافه کردن بیش از اندازه‌ی ادویه به غذا ممکن است طعم غذا را از بین ببرد پس هنگام اضافه کردن ادویه به غذا از مقدار بسیار کم شروع کرده و پس از چشیدن غذا در صورت نیاز باز هم ادویه اضافه نمایید.

۶-استفاده از نوشیدنی تلخ
یکی دیگر از طرفند‌های جالب برای از بین بردن شیرینی غذا، استفاده از نوشیدنی‌های گازدار و تلخ مانند دلستر است که می‌تواند در غذاهایی مانند خورشت یا سوپ مناسب باشد. البته که استفاده از این نوع نوشیدنی پیشنهاد نمی‌شود زیرا ممکن است طعم غذا را به کلی عوض کند.

۷- استفاده از ادویه‌های تند
اضافه کردن ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.

۸- اضافه کردن آب لیمو
اضافه کردن آب لیمو به غذا می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

مطالب مرتبط

نظرات