کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با استخدام یکی از فرزندان ایثارگر بهجای پدر در همان دستگاه موافقت کرد.
به گزارش اول فارس ؛ در جلسه روز یکشنبه ۱۷ دیماه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، ماده ۴۸ قانون خدمت رسانی ایثارگران مورد بحث و بررسی قرار گرفت که در پایان جلسه این ماده به تصویب رسید.
در ادامه نماینده مرکز پژوهش های مجلس این استفساریه را مغایر اصل ۷۳ قانون اساسی دانست.
لازم بهذکر است این مصوبه برای تصویب نهایی به صحن علنی مجلس ارجاع شود که در صورت موافقت نمایندگان مجلس برای تایید نهایی به شورای نگهبان ارسال میشود.
بر اساس ماده ۴۸ قانون خدمترسانی ایثارگران تمامی وزارتخانهها، موسسات دولتی و شرکتهای دولتی، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و کلیه سازمانها و شرکتهایی که به نحوی از انحاء از بودجه عمومی دولت استفاده میکنند و نیز تمامی موسسات و شرکتهایی که شمول قانون برآنها مستلزم ذکر نام است، مکلف هستند یکی از فرزندان کارکنان شهید، جانباز بیست و پنج درصد (۲۵%) و به بالا و آزاده (اعم از شاغل، فوت شده و یا از کارافتاده) را که واجد شرایط عمومی استخدام هستند، علاوه بر سهمیه استخدامی ایثارگران در همان دستگاه استخدام کنند.
نظر بدهید
م ح
تاریخ : ۱۸ - دی - ۱۴۰۲
برای راه اندازی دو باره کارت هوشمند که باز نشسته شدم و حقوق مستمری ۶میلیون بجای نمیرسه چه کار باید کردبا یک خونواده ۴ نفره. با این ۶ تومان کرایه خونه بدم پول آب گاز برق تلفن بدم مخارج خورد خوراک بدم پوشاک بدم یا چطوری بچههام بفرستم خونه بخت .خودم مندم با ۲۴سال سابقه باز نشستم تا حالا دو بار عمل دیسک کمر کردم الان حیرون سر شکسته جلو خانواده وجامعه.
خدایا یا منو نابود کن یا مسئولانیکه باعث این مشکلات شدن دیگه نمی دونم چیکار کنم این بدبختیها. ای خدا اگر صدام میشنوی بشنو تا باورت کنم
عبداله
تاریخ : ۱۸ - دی - ۱۴۰۲
بچه های بقیه کارمندان تکلیف شون چیه چرااین قانون براتمامی دستگاههااجرایی نمیشه