مواد لازم
مواد | مقدار |
نودل رامن با طعم مرغ کرهای سامیانگ | ۲ بسته |
سینهی مرغ | یک عدد |
هویج | یک عدد |
کلم پیچ | یک چهارم پیمانه |
پیازچه | سه تا چهار شاخه |
مناسب: ۲ نفر
زمان پخت: ۱۵ دقیقه
فیلم طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات ساده، سریع و خوشمزه
طرز تهیه نودل مرغ و سبزیجات
۱.دو بسته نودل کرهای را باز کنید. هر بسته نودل حاوی یک بسته سس و ادویه مخصوص میباشد. یک عدد سینه مرغ را به نوارهای باریک برش بزنید. یک عدد هویج بزرگ را هم نواری و باریک برش بزنید. یکچهارم یک کلم پیچ را نیز باریک برش بزنید.
۲.در یک تابهی جادار مقداری روغن بریزید. مرغها را داخل آن بریزید و با حرارت بالا تفت دهید. حرارت باید بالا باشد تا آب میانبافتی مرغ خارج نشود و خشک نشود. سپس یکی از ادویهها و یکی از سسها را باز کرده و به مرغ اضافه کنید. بعد از چهار پنج دقیقه که مرغ تفت خورد از تابه خارج کرده و سبزیجات را اضافه کنید. اگر میخواهید هویج بیشتر بپزد ابتدا هویج را اضافه کنید و چهار پنج دقیقه تفت دهید بعد کلم پیچ را اضافه کنید. سبزیجات که هفت هشت دقیقه تفت داده شدند، چند شاخه پیازچه را خلالی برش بزنید و به سبزیجات اضافه کنید. سپس مرغها را به تابه برگردانید. حالا مایع نودل شما حاضر است.
۳.دو عدد نودل را داخل آب جوش قرار دهید و اجازه دهید دو الی سه دقیقه بپزد و نرم شود و سپس آبکش کنید. نودلها را به مایع نودل اضافه کرده و ادویه و سس بسته دوم را نیز به نودل اضافه کنید. همهی مواد را روی حرارت باهم مخلوط کنید تا طعمها به خورد هم بروند.
نودل مرغ و سبزیجات آمادهست. نوش جان.
نظرات