• 04 بهمن 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 132487

ساده ترین روش های گرفتن بوی سوختگی از خورشت و برنج

برخی اوقات مشغله های ذهنی و دغده ها ممکن است حواسمان را پرت کند و باعث شود غذایمان ته بگیرد و بسوزد.در این حین ممکن است برای درست کردن این مشکل کاری را انجام دهید که بوی سوختگی غذا را بدتر کند.برای رفع بوی سوختگی از خورشت روش هایی را در این بخش آورده ایم.پس […]

برخی اوقات مشغله های ذهنی و دغده ها ممکن است حواسمان را پرت کند و باعث شود غذایمان ته بگیرد و بسوزد.در این حین ممکن است برای درست کردن این مشکل کاری را انجام دهید که بوی سوختگی غذا را بدتر کند.برای رفع بوی سوختگی از خورشت روش هایی را در این بخش آورده ایم.پس تا انتها با ما همراه باشید.

بوی سوخته خورشت و برنج

ساده ترین روش های گرفتن بوی سوختگی از غذاها
دلایل مختلفی وجود دارد که ممکن است باعث سوختگی جزئی غذاها شود. در اکثر مواقع سوختگی هایی که ایجاد می شوند باعث خراب شدن غذا نمی شوند ولی بوی بدی را در آن ایجاد می کنند که این بوی بد ممکن است مشکل ساز شود. به همین علت نیز اکثر افراد همواره به دنبال راهکارهایی هستند تا بتوانند این بوی بدی که در اثر سوختگی به وجود می آید را از بین ببرند و مجددا بتوانند از غذاهای خود استفاده کنند.

روش های مختلفی برای گرفتن بوی سوختگی از غذاها وجود دارد که شما می توانید آن ها را مورد استفاده قرار دهید.

چگونه بوی سوختگی را از خورش بگیریم؟

۱-ظرف خورش را عوض کنید:
اگر بعد از گذاشتن غذا بر روی اجاق حواستان پرت شده و غذای شما ته گرفته است ، غذا را هم نزنید بلکه به آرامی محتویات درون قابلمه را بدون آنکه قسمت های سوخته اش وارد ظرف شود، درون ظرفی دیگر بریزید.

۲-روی خورشت سوخته آب نریزید:
زمانی که خورشت شما ته گرفت ، خونسرد باشید و روی آن آب نریزید زیرا اینگونه طعم سوختگی در آن میماند بلکه شعله زیر قابلمه را خاموش کنید.

۳-درون ظرف خورش پیاز بریزید:
پس از تعویض ظرف خورش، در ظرف یک تکه پیاز بندازید و روی خورش کمی آب جوش بریزید و ظرف را چند دقیقه روی شعله بگذارید تا طعم و بوی سوختگی کاملا ناپدید شود. در آخر پیاز را از ظرف در آورید و سپس خورش را میل نمایید.

۴-مقداری شکر به خورش بیافزایید:
بعد از جدا کردن مقدار سالم غذا و ریختن آن درون قابلمه دیگر، درون ظرف مقداری شکر بریزید زیرا شکر طعم سوختگی را از بین می برد اما مراقب باشید شکر را تا اندازه ای بریزید که غذا طعم شیرین به خود نگیرد.

۵-کمی آب و روغن و نمک به خورش بیافزایید:
پس از خالی کردن ظرف خورش درون ظرفی دیگر ، کمی آب و روغن و نمک را مخلوط کرده و به خورشت اضافه کنید و بگذارید نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد تا بو و طعم سوختگی از بین برود.

بوی سوخته خورشت و برنج

از بین بردن بوی سوختگی برنج
اگر برنجتان ته گرفت و مقداری از آن سوخت، برای گرفتن طعم سوختگی از قسمت سالم آن:

۱-از آبلیمو استفاده کنید:
برای از بین بردن بوی سوختگی برنج، روی یک برگ دستمال کاغذی مقداری آبلیمو بریزید و آن را بر روی برنج بگذارید و صبر کنید تا آبلیمو بخار کند و بوی سوختگی از بین برود.

۲-درون برنج پیاز بگذارید:
برای رفع بوی سوختگی برنج یک پیاز متوسط را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر تکه از پیاز را در یک قسمت از برنج فرو کنید تا پیاز بوی سوختگی برنج را بگیرد.

۳-یک تکه نان روی برنج قرار دهید:
برای اینکه بوی سوختگی را از برنج بگیرید، یک تکه نان کمی مرطوب را روی برنج قرار دهید تا نان بوی سوختگی را جذب کند.

۴-درون برنج قند بگذارید:
برای از بین رفتن بوی سوختگی از برنج، تعدادی قند را درون برنج قرار دهید و پس از چند دقیقه قندها را از لابلای برنج در آورید. قند بوی سوختگی برنج را جذب می کند.

مطالب مرتبط

راهکارهای طبیعی و گیاهی برای رفع بوی سوختگی از خانه

چند ترفند برای از بین بردن بوی سوختگی آشپزخانه

نظرات