کوکو سیب زمینی غذایی است که در هر خانه ممکن است یک جور درست شود و گاهی خانمها با ترفند هایی سعی در خوشمزه تر کردن آن دارند.ما نیز در این مقاله برای شما نکاتی را جمع آوری کردیم که علت وا رفتن و همچنین ترفندهایی برای خوشمزه تر شدن کوکو سیب زمینی را در آن بیان کردیم.
علت چسبندگی کوکو سیب زمینی
چسبنده بودن کوکو سیب زمینی دلایل زیادی دارد که از میان آن ها میتوان به آب دار بودن مایه کوکو، استفاده از تابه های نامناسب، داغ نبودن روغن درون تابه و … اشاره کرد. علاوه بر موارد ذکر شده استفاده از سیب زمینی آبپزی که هنوز سرد نشده باشد هم یکی از دلایل چسبیدن کوکو سیب زمینی ست.
جلوگیری از جذب روغن کوکو سیب زمینی
می توانید کف بشقابی را با دستمال کاغذی پوشش دهید سپس کوکو ها را پس از خارج کردن از روغن روی دستمال بچینید تا روغنش جذب دستمال شود و کوکو هایتان بیش از حد روغنی و چرب نشوند. استفاده از سیب زمینی آب پز شده که به خوبی هم سرد شده باشد یکی دیگر از راه های جلوگیری از جذب روغن است.
خوشرنگ شدن کوکو سیب زمینی
اگر دوست دارید کوکو سیب زمینی تان زرد و خوشرنگ شود، از زردچوبه استفاده کنید. همچنین سرخ کردن اصولی کوکوها موجب طلایی رنگ شدن و خوشرنگ تر شدن آن ها می شود.
راز خوشمزگی کوکو سیب زمینی در ۱۵ شماره
۱- برای پف کردن کوکو سیب زمینی و برای این که یک کوکوی سیب زمینی ترد و پوک داشته باشید باید حتما تخم مرغ ها را در یک ظرف جداگانه خوب بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. بعد از این که تخم مرغ ها را خوب هم زدید باید آن ها را به مایه کوکو اضافه کنید.
۲- کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا طعم جذاب تری برای بچه ها خواهد داشت، پس می توانید مقداری پنیر پیتزا نیز در هر کوکو بریزید تا کوکو پنیری داشته باشید.
۳- اضافه کردن اضافه کردن ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد کوکو سیب زمینی ترفندی است برای پخت کوکو سیب زمینی پف دار.
۴- اضافه کردن سیر یا پودر سیر اختیاری است.
۵- بهتر است برای تهیه کوکو سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را بپزید.
۶- می توانید در مایه کوکو سیب زمینی مقداری جعفری یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.
۷- می توانید برای خوش عطر شدن کوکو سیب زمینی از پودر آویشن نیز استفاده کنید.
۸- اگر کوکو سیب زمینی با سیب زمینی خام تهیه می کنید، می توانید به آن مرغ پخته ریش ریش شده یا سبزی های معطر اضافه کنید اما افزودن این مواد به مایه کوکو تهیه شده با سیب زمینی پخته توصیه نمی شود.
۹- در مورد وا رفتن کوکو سیب زمینی پرسیده بودید؛ خیلی وقت ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می شکند. علت این اتفاق مقدار کم تخم مرغ است اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.
۱۰- ضخامت مناسبی که برای این کوکو توصیه می شود، بین ۵/۰ تا ۲ سانتی متر است که برحسب ذائقه می توانید آن را تغییر دهید. فراموش نکنید ضخامت زیاد، باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد، باعث خشکی و حتی سوختن آن می شود.
۱۱- به غیر از نعناع یا گشنیزی که در دستور پخت این غذا وجود دارد، شما می توانید از نعناع تازه به تنهایی یا ریحان تازه و حتی آویشن خشک استفاده کنید. به این ترتیب کوکو سیب زمینی خوشمزه تر خواهد شد.
۱۲- اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.
۱۳- ادویه مناسبی که برای پخت این غذا نباید فراموش کرد، در کوکوی شیرین فقط زعفران و در کوکو نمک دار زعفران و زردچوبه است.
۱۴- خیلی ها به کوکو سیب زمینی، پیاز خام اضافه میکنند؛ پیشنهاد می کنیم در هنگام افزودن پیاز، آب آن را بگیرید زیرا باعث شل شدن کوکو و از بین رفتن بافت منسجم آن می شود. به علاوه، در مصرف پیاز نیز زیاده روی نکنید که این نکته خود یکی از چند راز وا نرفتن کوکو سیب زمینی می باشد.
۱۵- شما می توانید قارچ را نیز با کره تفت دهید و به مواد کوکو سیب زمینی اضافه کنید.
نظرات