همیشه یکی ار نشانه های کیک فوق العاده پف آن است.کیکی که پف داشته باشد بسیار حرفه ای و عالی به نظر می رسد.برخی از خانمها موقع پختن کیک با پف نکردن آن مواجه می شوند.در ادامه به شما مواردی را معرفی می کنیم که با رعایت کردن این موارد یک کیک پف کرده عالی خواهید داشت.
سفیده تخم مرغ
- برای پف دار شدن و اسفنجی شدن کیک ها شما باید سفیده و زرده ی تخم مرغ را از یکدیگر جدا کنید توجه کنید که ریختن یک قطره از زرده در داخل سفیده نباید اتفاق بیفتد زیرا پف سفیده را از بین می برد.
- بعد از جدا کردن زرده و سفیده ی تخم مرغ،سفیده را با همزن برقی آنقدر هم بزنید که کاملا پف کند و این کار را در ظرف پلاستیکی یا شیشه ای انجام دهید.
- تا جایی هم زدن سفیده را ادامه دهید که وقتی کاسه را کج می کنید سفیده نریزدو حالتش همانند خامه شده باشد.
- برای پف کردن بهتر سفیده مقدار شکری را که می خواهید اضافه کنید به کیک نصف آن را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید.
- دقت کنید که هم زدن سفیده را حتما در یک جهت انجام دهید و جهت هم زدن سفیده را تغییر ندهید.
- در مراحل آخر که مواد کیک را به خوبی با یکدیگر ترکیب کردید.
- سفیده ی تخم مرغ را باقاشقی که چوبی یا پلاستیکی باشد و دقت کنید که فلزی نباشد به مواد کیک خود اضافه کنید.
- سفیده تخم مرغ را وقتی به مواد اضافه کردید نباید دیگر زیاد هم بزنید فقط اینکه در مواد کیک قاطی شود کافی می باشد.
الک کردن آرد
یکی از مهم ترین نکات برای پف کردن کیک الک کردن صحیح آرد میباشد.برای این کار باید آرد را سه بار از الک رد کنید تا مناسب پخت کیک شود.سپس باید به میزان بیکینگ پودر در دستور کیک نیز دقت نمایید.سپس بیکینگ پودر را نیز اضافه کرده و سپس آرد را الک میکنید.
فر پخت کیک
مورد بعدی این است که در زمان پخت کیک به هیچ عنوان در فر کیک پزی را باز نکنید این امر باعث میشود دمای فر به یک باره کاهش یابد و از پف کردن کیک جلوگیری به عمل می آید .راز پف کردن کیک در انجام دادن تمامی این نکات میباشد.
فر های کیک و شیرینی پزی آریا استیل نوین بسیار عالی برای پخت انواع چیز کیک ژاپنی و چیز کیک نیویورکی میباشد.دارای فن کانوکشن برای گرداندن هوا در داخل فر میباشد.استفاده از سیستم ترموستات برای قطع و وصل جریان دما بصورت اتومات کار را بسیار راحت کرده است.
همچنین سیستم تایمر اتوماتیک برای زمان دادن به دستگاه را دارا میباشد.مناسب برای پخت انواع کیک و شیرینی میباشد.
به جهت هم زدن دقت کنید
جهت هم زدن برای پف کردن کیک بسیار مهم می باشد اما برای پف کیک هم زدن یک جهت سفیده مهم نمی باشد همه ی مواد دیگر کیک را هم می خواهید هم بزنید باید در یک جهت آن را هم بزنید.مثلا اگر هم زدن کیک را در جهت عقربه های ساعت شروع کردید تا آخرنیز به همان جهت باید هم بزنید تا پف کیک شما از بین نرود.
زرده تخم مرغ
- زرده تخم مرغ و شکر را با یکدیگر به خوبی هم بزنید تا زردی تخم مرغ از بین رود و به رنگ سفید دربیاید.
- حدودا ۲ تا ۳ دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا رنگش سفید شود.
بیکینگ پودر
یکی از اصلی ترین نکات پف نکردن کیک بیکینگ پودر میباشد.بیکینگ پودر تازه و عالی باعث میشود پف کیک شما دو برابر شود.بیکینگ پودر باید به اندازه باشد یعنی کم نباشد برای هر لیوان کیک حدود یک قاشق چای خوری سرخالی بیکینگ پور نیاز است.ادامه این نکات را میتوانید از سایت های مختلف شیرینی پزی و کیک پزی مطالعه نمایید.
مواد کیک
مواد کیک که شامل شیر و تخم مرغ و کره و ماست باید وقتی از یخچال بیرون می اورید مدتی بیرون بماند تا به دمای محیط برسد.
نکته های دیگر
برای اینکه کیک شما پف دار و حالت اسفنجی پیدا کند اگر در دستور پخت کیک شما ماست وجود دارد نباید بیکینگ پودر را به ارد اضافه کنید بلکه باید بیکینگ پودر را به ماست اضافه کنید و منتظر باشید تا ماست کف کند و بعد آن را به مواد کیک بیفزایید.
علت های پف نکردن کیک
- میزان هم زدن کیک و جهت هم زدن کیک درست نبوده
- دمای مواد کیک دمای یخچالی باشند و در دمای محیط قرار نگیرند
- استفاده از بیکیکنگ پودر مانده و فاسد
- دمای فر را به حد نصاب نرسانید و یا در فر را در وسط پخت باز و بسته نمایید
- استفاده بیش از حد از روغن و یا کره
- میزان مواد به نصبت هم کم یا زیاد باشند راز پف کردن کیک
دلایل خوابیدن پف کیک بعد از خارج کردن از فر
- یکی از مشکلاتی که بعد از خروج کیک از فر رخ می دهد این است که پف کیک می خوابد.
- پایین بودن دمای فر باعث خوابیدن پف کیک می شود.پس به دمای فر برای پخت کیک توجه کنید.
- توجه کنید که هرنوع کیکی دمای خاص خودش را برای پخت دارد.
- همچنین زمان لازم برای پخت کیک ها با یکدیگر متفاوت می باشند.
- استفاده کردن زیادی شکر در کیک مانع از پف کیک به اندازه ی کافی خواهد شد در نتیجه در استفاده کردن شکر در کیک خود دقت کنید.
- هنگامی که کیک در حال پختن می باشد تکان خوردن آن باعث ازبین رفتن پف کیک می گردد.
- استفاده زیادی از بیکینگ پودر نیز مانع از پف کردن کیک می شود و باعث می شود هنگامی که کیک را خارج می کنید پف آن از بین رود.
- زیاد رقیق بودن مواد کیک باعث می شود هنگامی که کیک درون فر درحال پخت می باشد پف کند اما به محض خارج کردن آن پفش بخوابد.
- اگر کیک شما که در فر قرار دارد هنوز کامل پخته نشده باشد شما بدون اینکه پختن آن را چک کنید فر را خاموش کنید باعث خوابیدن پف کیک خواهید شد
- باز کردن درب فر هنگامی که کیک پخته نشده باشد باعث خوابیدن پف کیک می گردد.
نظرات