در این ویدئو شما یاد میگیرید چگونه یک پنیر خوشمزه آلمانی در خانه درست کنیم.
در این ویدئو یک آشپز مشهور اهل هامبورگ نحوه تهیه پنیر خوشمزه آلمانی با ۴۰۰ گرم شیر و ۴۰۰ گرم پنیر، نمک و ۲۰ گرم کره را آموزش می دهد.منبع:فرا دید
پنیر بوترکیزه یا پنیر بوتوکیزه از انواع پنیرهای چرب و نیمهسخت است و بهصورت قرصهای زرد با پوستهٔ قرمز میباشد. این پنیر اولین بار در سال ۱۹۲۸ در آلمان تولید شد که بهدلیل طعم کرهایِ آن، به پنیر بوترکیزه معروف شد. در حال حاضر این پنیر در سراسر آلمان تولید میشود. این پنیر، که از شیر گاو بهدست میآید، طعم خوبی به سبزیجات میدهد و برای تهیهٔ انواع سوفلهٔ سبزیجات مناسب است. از این پنیر میتوان در تهیهٔ صبحانه، انواع غذاهای گوشتی، املت، سوپ، سالادها و انواع ساندویچهای سرد و گرم استفاده کرد.
نظرات