خانواده

7 کاربرد جالب و باورنکردنی پوست سیب که تاکنون نمی دانستید

سیب میوه بسیار خوشمزه و مقوی است که با عطر دلنشین خود طرفداران بسیاری دارد.سیب را می توان در تمام فصول پیدا و خریداری کرد و در شیرینی ها نیز مصرف کرد.اما شاید نمی دانستید که پوست این میوه نیز کاربردهای بسیار خوبی دارد که شاید تا کنون از آنها بی خبر بودید.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما 7 کاربردجالب پوست سیب را معرفی کنیم.

۷ کاربرد برای پوست سیب

روش‌های استفاده از پوست سیب

حالا که با خواص بی‌نهایت پوست میوه‌ی سیب آشنا شدیم، به سراغ راه‌های استفاده از آن می‌رویم تا دیگر این منبع تغذیه‌ای مفید را دور نریزیم.

1-سرکه سیب درست کنید
برای این کار شما نیاز دارید تا هسته سیب همراه با پوست سیب را حفظ کنید. آن ها را با شکر مخلوط کنید و در آب بگذارید. به روشی که سایر سرکه ها را تهیه می کنید، می توانید سرکه سیب را از پوست سیب درست کنید.

2-اسموتی

پوست سیب فیبر فراوانی دارد و می‌توانید آن را به یک اسموتی خوشمزه تبدیل کنید. همچنین برای اضافه کردن طعم شیرین به اسموتی‌های میوه‌ای، می‌توانید از پوست آن استفاده کنید. برای تهیه‌ی اسموتی باید پوست‌های سیب را در فریزر بگذارید و پس از اینکه کامل یخ زد، آن را در مخلوط‌کن بریزید.

3-چیپس دارچینی

پوست‌های سیب را به کمی کره‌ی ذوب شده آغشته کنید، سپس روی آن‌ها شکر و دارچین بپاشید و چند دقیقه‌ای در فر قرار دهید تا خشک شوند. از این چیپس می‌توانید به‌عنوان یک میان وعده‌ی ترد و سبک استفاده کنید.

4-دمنوش آرامش‌بخش

چند تکه پوست میوه‌ی سیب را همراه با چوب دارچین و عسل در فنجان ریخته و روی آن آب جوش بریزید. این دمنوش آرامش‌بخش، پس از ۱۰ دقیقه آماده‌ی مصرف است. اگر برای تهیه‌ی دمنوش از پوست قرمز استفاده کنید دمنوشی به رنگ صورتی خواهید داشت.

۷ کاربرد برای پوست سیب

5-سالاد را تزیین کنید

برای تزیینی سالاد می توانید از پوست سیب استفاده کنید. آن ها را مثل نوارهای باریک برش بزنید و آن ها را به شکل گل یا هر مدلی که دوست دارید روی سالاد استفاده کنید. البته فراموش نکنید که براش باید نازک و ظریف باشند.

6-پنکیک و کلوچه درست کنید

پوست‌ها را خرد کرده و به دسته بعدی پنکیک، وافل یا کلوچه اضافه کنید. پوست‌ها طعم ملایم سیبی را اضافه می‌کنند و محتوای فیبر هر یک از این غذاها را افزایش می‌دهند. آنها را با دارچین طعم دهید تا طعی مانند پای سیب را تجربه کنید.

7-تمیز کردن ظرف‌های آلومینیومی

اسید موجود در پوست میوه‌ی سیب باعث از بین رفتن لکه‌ها می‌شود. پوست‌ها را در آب جوش ریخته و اجازه دهید ۳۰ دقیقه بجوشد. سپس آن را صاف کرده و آب را در ظرف‌های آلومینیومی بریزید و آن‌ها را تمیز کنید.

سخن آخر
سیب میوه‌ای است سرشار از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی که برای سلامتی بسیار مفید است. بیشترین میزان خاصیت این میوه در پوست آن قرار دارد و با دور ریختن آن خود را از منبع عظیمی از ترکیبات مفید محروم می‌کنیم. با استفاده از پوست میوه‌ی سیب در خوراکی‌های مختلف علاوه بر ایجاد عطر و طعم خوش، بدن خود را تقویت کرده و از آن در برابر انواع سرطان محافظت خواهیم کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا