درباره پخت ماکارونی اشتباهات رایجی در بین خانم های ایرانی وجود دارد، که در ادامه این بخش اشتباه خانم ها در پخت ماکارونی را آورده ایم. این اشتباهات شاید به ظاهر کوچک باشند اما باید بدانید که تاثیر قابل توجهی در طعم غذای شما خواهند داشت.
۱-استفاده از قابلمه کوچک
برای پخت ماکارونی بهتر است از قابلمه های بزرگ استفاده کنید تا فضای کافی برای جابجایی ماکارونی وجود داشته باشد و در آب جوش به طور یکنواخت بپزد. اگر به نظر می رسد ماکارانی در آب جوش چسبیده است، در واقع قابلمه کوچک و آب کمی دارد، همچنین به یاد داشته باشید که آب باید شور باشد.
۲-استفاده از روغن در هنگام پخت
ممکن است که در نظر اول، بسیار عادی بیاید که بخواهید در زمان پخت ماکارونی از روغن استفاده کنید! با این حال باید بدانید که این کار یکی از بزرگترین اشتباهات پخت ماکارونی است، چراکه استفاده از روغن در حین به جوش آمدن آب باعث لیز شدن سطح ماکارونی میشود و در نتیجه، اجازه نخواهد داد که سس ماکارونی به خوبی با آن مخلوط شود. در نتیجه با اضافه کردن روغن، نمیتوان طعم لذیذ سس را به خوبی چشید
۳-ریختن سس روی ماکارانی و سرو بلافاصله آن
حتما تابحال دیده اید که برخی افراد سس را روی ماکارانی می ریزند این کار کاملا اشتباه است. اگر شما هم سس را روی ماکارانی دم نکشیده می ریزید و همان طور سرو می کنید از این کار دست بردارید و فرآیند دم کشی را انجام دهید زیرا چند دقیقه آخر بسیار مهم است و اینطور ماکارانی طعم بیشتری جذب می کند. کمی از آب پخت ماکارونی را به سس اضافه کنید و آن را دم بگذارید تا به غلیظ شدن سس و طعم دهی بهتر ماکارونی کمک کند.
۴-متناسب نبودن مقدار سس با ماکارونی
میتوان گفت سختترین مرحله پخت این غذا، میزان کردن سس با حجم ماکارونی است. به همین دلیل هم توصیه و یا بهتر است بگوییم پیشنهاد ما این است که سس را به اندازهای به ماکارونیتان اضافه کنید که در کنارههای ظرف، جمع نشود.
۵-استفاده از مقدار کمی آب جوش
اگر برای پخت ماکارانی از آب جوش کمی استفاده کنید، ممکن است ماکارانی ها به هم بچسبند. آب زیاد کمک می کند ماکارونی ها به هم نچسبند و فضای بیشتری برای حرکت داشته باشند. آب نشاسته ی آزادشده از ماکارونی ها را رقیق می کند و سبب می شود ماکارونی ها به هم نچسبند.
۶-شستن ماکارونی حین آبکشی آن
در رابطه با این مورد از اشتباهات پخت ماکارونی باید بگوییم که آبکشی ماکارونی باعث شسته شدن نشاسته روی آن میشود و این موضوع نیز از ترکیب مناسب سس با ماکارونی جلوگیری خواهد کرد. به همین دلیل هم سس جذابی که تهیه میکنید نمیتواند به خوبی بر روی ماکارونیتان بنشیند.
۷-طولانی شدن فاصله آبکشی و دم
پس از آبکشی ماکارانی را خیلی در آبکش نگه ندارید زیرا اگر به مدت طولانی در بخار داغ بماند، بهم می چسبد، بنابراین آن را سریع به قابلمه منتقل وبا سس ترکیب کنید و همیشه نیمی از آب فنجان را نگه دارید و قبل از ریختن ماکارانی داخل قابلمه به آن اضافه کنید.
۸-اضافه نکردن نمک حین جوش
در حقیقت اضافه کردن نمک عطر و طعم ماکارونی را بهبود می بخشد و این افسانه قدیمی است که اضافه کردن نمک آب را سریعتر به جوش می آورد پس تصور نکنید نمک را فقط بخاطر جوش بهتر آب به ماکارونی اضافه می کنند بلکه هدف اصلی بهتر شدن طعم ماکارونی است.
۹-اضافه کردن آب و نمک زیاد به ماکارونی
از آنجایی که نمک موجود در آب، یکی از طمع دهندههای اصلی ماکارونی به حساب میآید، لازم است که به میزان آب و نمکی که برای پخت ماکارونی استفاده میکنید توجه داشته باشید. قبل از هر چیز، نمک را پیش از اضافه کردن ماکارونی به آب اضافه کنید و دقت داشته باشید که مقدار نمک هم زیاد نباشد، چراکه استفاده از نمک زیاد در پخت ماکارونی میتواند باعث سفتتر شدن سطح آن شود. معمولاً برای هر ۵۰۰ میلیلیتر آب، ۲ قاشق غذاخوری نمک کفایت میکند.
۱۰-جوشیدن کامل آب
اگر بدانید که مجبور نیستید در انتظار جوش آمدن آب قابلمه بایستید ممکن است خوشحال شوید. ماکارانی را می توان در آبی که کاملا نجوشیده است و تا حد قابل قبولی گرم شده ریخت تا شروع به جوشیدن کند زیرا این امر کمک می کند تا ماکارونی در کل به طور یکنواخت بپزد و طعم بهتری داشته باشد.
۱۱-هم نزدن ماکارانی
به محض افزودن ماکارانی به آب، آن را با انبر بلند یا با قاشق چوبی هم بزنید. این کار را اغلب در حین پخت ماکارانی انجام دهید تا مانع از چسبیدن رشته ها شود.
۱۲-کم یا زیاد پختن بیش از حد ماکارانی
جوشاندن بیش از حد ماکارانی موجب خمیری شدن آن می شود و شکل خود را از دست می دهد. مهم نیست که روی بسته بندی آن چه مدت زمان برای پخت درج شده است، بهترین راه برای دانستن زمان آماده شدن ماکارانی، آزمایش آن حداقل یک یا دو دقیقه زودتر از آنچه که دستورالعمل ها بیان می کند، است
نظرات