چرا سازمان هواشناسی ایران از پیش‌بینی ۳ تا ۴ ماهه ناتوان است؟

کارشناس هواشناسی با ابراز “آبان امسال پیش‌بینی ورود هوای سرد به کشور طی بهمن را انجام داده بودم.”، گفت: چرا سازمان هواشناسی توان انجام پیش‌بینی بلندمدت را ندارد. تسنیم: حسین اردکانی  با یادآوری این‌که “حدود ۳ ماه قبل پیش‌بینی کردم بین ۲۰ تا ۳۰ بهمن هوای بسیار سرد برفی وارد ایران می‌شود”، اظهار کرد: این […]

کارشناس هواشناسی با ابراز “آبان امسال پیش‌بینی ورود هوای سرد به کشور طی بهمن را انجام داده بودم.”، گفت: چرا سازمان هواشناسی توان انجام پیش‌بینی بلندمدت را ندارد.

حسین اردکانی
تسنیم: حسین اردکانی  با یادآوری این‌که “حدود ۳ ماه قبل پیش‌بینی کردم بین ۲۰ تا ۳۰ بهمن هوای بسیار سرد برفی وارد ایران می‌شود”، اظهار کرد: این یک مدل دانشگاهی بود و این پیش‌بینی روی داد.

وی با بیان اینکه “هفته آینده سرما ادامه دارد و بارش برف مختصری خواهیم داشت”، افزود: در زمان حاضر در کشورهای مختلف جهان، سه تا چهار ماه جلوتر پیش‌بینی‌های درستی را انجام می‌دهند اما متأسفانه سازمان هواشناسی کشورمان از ارائه چنین پیش‌بینی‌هایی ناتوان است.

وی با طرح این پرسش که چرا سازمان هواشناسی کشور نمی‌تواند پیش‌بینی ۳ تا ۴ ماهه داشته باشد، متذکر شد: به‌نظر می‌رسد وزیر راه و شهرسازی باید به این مسئله توجه ویژه‌ای داشته باشد.

پدر علم هواشناسی ایران یادآور شد: آبان ماه امسال، بنده پیش‌بینی ورود هوای سرد به کشور و بارش‌ها طی اواخر بهمن و اوایل اسفند ماه را انجام داده بودم.

بر اساس این گزارش ، سحر تاجبخش مسلمان؛ رئیس سازمان هواشناسی ۲۶ بهمن امسال گفته بود: بعضی‌ها نگاهشان درباره پیش‌بینی‌های هواشناسی ایده‌آل‌گرایانه است اما طبیعتاً وقتی دانش این موضوع را داشته باشند، می‌دانند احتمال ایده‌آل پیش‌بینی کردن تقریباً صفر است و نمی‌توان نسبت به آینده یک حرف قطعی زد! بسیاری از بازخوردهایی که از وضعیت پیش‌بینی‌ها و عملکرد سازمان هواشناسی در مسئولان و مردم می‌بینیم، بازخوردهای مثبتی نسبت به گذشته هستند.

وی مدعی شده بود: بازخوردهای جامعه نسبت به پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی حداقل در سالهای اخیر خیلی بهتر شده است! هم نحوه پیش‌بینی‌ها و هم اطلاعاتی که به کاربران ارائه می‌شود خیلی بهتر شده است؛ امروز هشدارهای سازمان هواشناسی کشور مفهومی‌تر شده و مردم اطلاعات این هشدارها را درک کرده و از آنها بهره می‌برند.

مطالب مرتبط
برچسب‌ها:

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نظرات

  • باهر

    تاریخ : ۵ - اسفند - ۱۴۰۲

    وقتی نخبه های مملکت را فراری میدهند و اساتید حاذق را برکنار و بازنشسته و خانه نشین می کنند وقتی متخصصین رشته های مختلف علمی را فراری میدهند و وقتی نوحه خوانان را اساتید دانشگاه و‌در وزارتخانه ها مدیر و‌مدبر می گردند و وقتی خالص سازی و خاصه پروری و متملق پروری سنت حسنه می گردد ،مسلما بدنه کارشناسی و مدیریتی سازمانها ضعیف میشود و عملکرد انها ضعیف و مخرب می گردد و در نهایت مردم و کشور را نابود می کنند.این چیز عجیب و غریبی نیست و هر چوپانی هم می تواند نتیجه خودی پروری و پخمه پروری را پیش بینی کند.