• 15 اسفند 1402
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 136151

نکات طلایی بسیار مهم برای پخت سمنو که باعث بهتر و خوشمزه تر شدن آن می شوند

پختن و آماده کردن سمنو مانند هر غذای دیگری احتیاج به رعایت نکاتی دارد که باعث هرچه بهتر خوشمزه تر شدن آن می شود.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما این نکات را جهت داشتن یک سمنو بهتر بیاموزیم. نکات پخت سمنو برای تهیه سمنو، بهتر است گندم‌ها از نوع مرغوب […]

پختن و آماده کردن سمنو مانند هر غذای دیگری احتیاج به رعایت نکاتی دارد که باعث هرچه بهتر خوشمزه تر شدن آن می شود.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما این نکات را جهت داشتن یک سمنو بهتر بیاموزیم.

نکات پخت سمنو

نکات پخت سمنو

  • برای تهیه سمنو، بهتر است گندم‌ها از نوع مرغوب و تازه باشند.
  • استفاده از قابلمه مسی در پخت سمنو باعث قرمز شدن آن می‌شود.
  • مدت زمانی که گندم‌ها در آب می‌مانند، بستگی به گرمی و سردی هوا دارد. در فصل تابستان، ۲ روز در آب ماندن کافی است.
  • پارچه نخی به دلیل نگه‌داشتن نم، توصیه می‌شود به جای استفاده از نایلون.
  • بعد از قرار دادن گندم در پارچه، آن را در آبکش بگذارید.
  • از اسپری آب می‌توانید برای نگه‌داشتن نم روی پارچه استفاده کنید.
  • برای تهیه سمنو، توصیه می‌شود از گندم شمال استفاده کنید، زیرا نسبت به گندم جنوب شیرین‌تر است.
  • اگر سمنوی شما خیلی غلیظ شد، با اضافه کردن کمی آب و جوشاندن آن مشکل حل خواهد شد.
  • در صورتی که قصد نگه‌داری سمنو برای مدت ۳ یا ۴ ماه را دارید، باید سمنوی شما غلیظ باشد تا دیرتر خراب شود و کپک نزند.
  • توجه کنید که ساقه‌های سبز رشد نکنند، زیرا این باعث می‌شود سمنوی شما مزه سبزی و تلخی را بدهد.
  • تفاله‌های گندم را نگه‌دارید، زیرا این همان سبوس گندم است که فواید زیادی دارد.
  • برای ترکیب کامل شیره گندم و آب ولرم، باید آن‌ها را به‌خوبی با هم مخلوط و مخلوط کنید تا گلوله‌گلوله نشوند.

نکات پخت سمنو

سایر نکات مهم برای پخت سمنو

۱-یکی از نکات شاید بظاهر ساده ولی مهم در پخت سمنو، تعداد افرادی است که برای هم زدن آن به شما کمک می کنند. فراموش نکنید که بست به میزان سمنو تعداد افرادی که سمنو را هم می زنند باید زیادتر باشد. به این دلیل که این غذا مداوم باید هم زده شود و هم زدن سمنو یک نفر نیست، ممکن است سمنو ته بگیرد.

۲-به جای بادام، فندق و پسته با پوست می توان آن ها را بدون پوست و البته بو نداده و بدون نمک در سمنو ریخت.

۳-دم کردن سمنو به بهبود آن کمک می کند و مرحله مهمی می باشد به شرط آن که شعله سمنو در این مرحله خیلی کم باشد. برای انجام این کار می توانید اندکی آتش ذغال سیر به روی در سمنو گذاشت و یا با پارچه پاکیزه به عنوان دم کنی آن را دم کنید.

۴-در مورد انتخاب آرد سمنو گفته می شود یک دوم مقدار آرد سمنو را می توانید از آرد جوانه گندم نرم شد و الک شده استفاده کنید که به مقدار ویتامین های سمنو و شیرینی طبیعی مزه آن کمک میکند.

۵-راه حل سمنوی غلیظ شده استفاده از کمی آب است؛ چنانچه سمنو شما غلیظ شد با اضافه کردن کمی آب و جوشاندن آن مشکل حل میشود.

۶-چنانچه قصد دارید سمنو را بمدت ۳ و یا ۴ ماه نگه داریدف بهتر است سمنوی شما غلیظ باشد تا دیرتر خراب بشود و کپک نزند.

۷-پیشنهاد می شود، تفاله های گندم را نگه دارید. چرا که این همان سبوس گندم می باشد که فواید زیادی دارد

مطالب مرتبط

آموزش پخت سمنو خانگی برای هفت سین که با خیال راحت میل کنید

خواص و فواید سمنو

نظرات