۱۰ وسیله ای که باید در خانه تکانی از شر آنها خلاص شوید

این روزها همه مشغول خانه تکانی هستند.خانه تکانی تنها به معنی تمیز کردن و شست و شوی بخش های مختلف خانه نیست بلکه به معنی رها شدن از وسایل قدیمی بدرد نخور نیز هست.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما چند وسیله بدرد نخور معرفی کنیم که در همه خانه ها […]

این روزها همه مشغول خانه تکانی هستند.خانه تکانی تنها به معنی تمیز کردن و شست و شوی بخش های مختلف خانه نیست بلکه به معنی رها شدن از وسایل قدیمی بدرد نخور نیز هست.در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به شما چند وسیله بدرد نخور معرفی کنیم که در همه خانه ها پیدا می شوند و باید از شر آنها رها شوید.

وسایلی که باید در خانه تکانی دور ریخته شوند

۱-ظروف پلاستیکی

از برخی ‌ظروف پلاستیکی، تنها و تنها یک‌بار می‌توان استفاده کرد و نباید در آنها، آب داغ ریخت یا در فریزر قرار داد. حتی برخی از ظروف پلاستیکی، به‌خاطر حرارت، از شکل عادی خود خارج شده‌اند، یا در آنها گم شده. باید بدانید تاریخ انقضای این ظروف به پایان رسیده و باید آنها را تحویل غرفه‌های بازیافت بدهید.

۲-کتاب‌ها را اهدا کنید

پیشنهادم این است که خانه‌تکانی را از کتابخانه شروع کنید؛ البته تنها چیزی که تاریخ انقضا ندارد، کتاب است، اما گاهی در کتابخانه‌ شخصی خود، به کتاب‌هایی برمی‌خورید که چند جلد از آنها دارید، یا به موضوع آن کتاب علاقه‌ای ندارید و لااقل یک‌سال است سری به آن هم نزده‌اید. پیشنهاد ما این است که چنین کتاب‌هایی را جمع کنید و آنها را به کتابخانه‌های عمومی شهری و روستایی اهدا کنید.

۳-وسایل الکترونیکی

دنیای فناوری، به‌سرعت در حال پیشرفت است و تاریخ مصرف تلفن‌های همراه، شارژرها، سیم‌های شارژ و… در چشم برهم‌زدنی به پایان می‌رسد. برخی از این وسایل که قابل فروش است، اما اگر آنها خراب یا مستعمل شده‌اند، نباید آنها را دور انداخت. موادی مثل سرب، کادمیوم و مس در لوازم الکتریکی، برای انسان مضرند. غرفه‌های بازیافت شهرداری، زباله‌های الکتریکی شما را هم تحویل می‌گیرند.

۴-جعبه های مقوایی

اگر جعبه های مقوایی در اطراف خانه دارید، هر چه سریع تر از شر آن ها خلاص شوید زیرا جعبه های مقوایی و کارتون ها رطوبت و آفات مانند حشره و سوسک ها را جذب می کنند.

وسایلی که باید در خانه تکانی دور ریخته شوند

۵-جوراب های لنگه به لنگه

اگر نمی دانید لنگه جوراب خود را کجا گذاشته اید، لنگه دیگر را دور بریزید یا با آن کاردستی بسازید.

۶-تقویم سال گذشته

پس از سپری کردن یک سال دیگر نیاز نیست تقویم را نگهدارید.

۷-دارو

در روزهای خانه‌تکانی، حتما سراغ جعبه داروها بروید؛ چون اگر تاریخ مصرف دارویی گذشته باشد، برای بدن ما مثل سم است. اما لطفا داروهای تاریخ‌مصرف‌گذشته را دور نریزید. برخی از داروخانه‌ها، مراکز درمانی و هلال‌احمرها، آنها را تحویل می‌گیرند و در شرایط خاص و بدون آسیب به محیط‌زیست، از بین می‌برند.

۸-دکمه های اضافی:

آخرین باری که دکمه لباس خود را دوخته اید چه زمانی بوده است؟ اگر به خاطر ندارید پس چرا یک کشو پر از دکمه های اضافی دارید؟ دکمه ها را برای زمانی که شاید به آن نیاز داشته باشید نگه ندارید.

۹-لباس یا کفش‌های رنگارنگ

انقضای لباس‌ها یا کفش‌های شما، از یک قانون ساده پیروی می‌کند؛ اگر حدود یک سال است که لباسی را نپوشیده یا کفشی را پا نکرده‌اید، تاریخ انقضای آن فرا رسیده، به‌خصوص که می‌توانید آنها را اهدا کنید تا هم زندگی دوباره‌ای به لباس‌ و کفش‌هایتان بدهید و هم کمد لباس‌ها یا جاکفشی خانه را خلوت کنید.

۱۰-ابزارها

قوطی رنگ‌های قدیمی، ابزارهای شکسته یا بی‌استفاده نیز به ‌درد هیچ روز مبادایی نمی‌خورند و باید از جعبه‌ابزار شما خداحافظی کنند.

مطالب مرتبط

۱۱ کار اشتباه رایجی که هنگام خانه تکانی مرتکب می شوید

۹ فایده باورنکردنی خانه تکانی که از آن بی خبر بودید

نکات کاربردی تمیزکاری آشپزخانه در خانه تکانی که کارتان را راحت تر می کند

نظرات