شاید برایتان پیش آمده باشد که موقع سرو پنکیک بوی زهم تخم مرغ به مشامتان بخورد و حال شما را بد کند و لذت خوردن یک پنکیک خوشمزه را از شما گرفته باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا به شما علت بوی بد تخم مرغ در پنکیک را برای شما بیان کنیم.
۱-تخم مرغ ها را خوب هم نمیزنید
همانطور که در مطلب دلیل بوی تخم مرغ کیک هم توضیح دادیدم، خوب هم نزدن تخم مرغ می توانید به کیک و پنکیک شما بوی بدی بدهد. علاوه بر این دقت داشته باشید که حین هم زدن ذراتی از تخم مرغ که به بدنه ظرف چسبیده را مرتب جدا کرده و همراه مواد اصلی پنکیک ترکیب کنید.
۲-جدا نکردن رگه های سفید تخم مرغ
اگر می خواهید پنکیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه بشکنید، با شکستن تخم مرغ ها مشاهده می کنید که دو رشته سفید رنگ به دو طرف سفیده چسبیده که به این رشته ها چالازا یا نطفه می گویند، این قسمت را جدا و دور بریزید.
۳-از وانیل استفاده نمیکنید
اگر می خواهید پنکیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، در پخت کیک از ترکیب وانیل پودری شکری و وانیل مایع استفاده کنید. دقت کنید که استفاده بیش از حد وانیل باعث تلخی کیک می شود.وانیل مایع باید غیر روغنی باشد، یعنی رنگ آن باید قهوه ای تیره و نباید مثل روغن شفاف باشد. اگر از وانیل پودری استفاده می کنید، قبل از استفاده با کمی آب مخلوط کنید و بچشید، اگر طعم تلخی داشته باشد، وانیل سالم است
۴-از تخم مرغ تازه استفاده نمی کنید
یکی از نکات مهم در طرز تهیه پنکیک خانگی، استفاده از تخم مرغ تازه است؛ فراموش نکنید که تخم مرغ کهنه بو و طعم نامناسبی در پنکیک ایجاد می کند.
۵-استفاده از رنده پوست لیمو و پرتقال
اگر می خواهید کیک و شیرینی تان بو و مزه تخم مرغ ندهد، مقداری رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال (حدودا یک ق چ) به زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید اما در رنده نمودن دقت کنید که قسمت سبز لیمو و قسمت نارنجی پوست پرتقال باید رنده شود و نباید قسمت سفید رنده شود.
۶-از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده نمی کنید
در اغلب رسپی ها به این مورد اشاره داشتیم که بهتر است از تخم مرغ هم دمای محیط استفاده کنید؛ در طبخ پنکیک هم این مسئله صدق میکند. بهتر است تخم مرغ ها را چند دقیقه قبل از آماده کردن مایع پنکیک، از یخچال خارج کرده و به آن زمان بدهید تا به دمای محیط برسد.
نظرات