جوجه کباب یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که برای تعطیلات یک غذای عالی محسوب می شود.در ادامه این مطلب به شما دو روش مزه دار کردن جوجه کباب را آموزش می دهیم که به اندازه جوجه کباب رستورانی خوشمزه می شود.پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
۱-مواد مرینیت جوجه کباب زعفرانی
برای هر ۱.۵ کیلوگرم فیله مرغ به مواد مرینیت جوجه کباب زعفرانی نیاز دارید :
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل : ۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز : ۲ قاشق غذاخوری
پیاز : ۳ عدد
فلفل دلمه : به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه : به مقدار لازم
آب لیموترش تازه : ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع : به مقدار لازم
روش مزه دار کردن جوجه کباب خوشمزه رستورانی
راز خوشمزگی جوجه کباب های رستورانی، مزه دار کردن درست به شیوه ای است که مراحلش را در ادامه میخوانید:
اولین مرحله مرینیت جوجه کباب رستورانی، مخلوط کردن مرغ خرد و شسته شده با زعفران دم کرده است؛ زعفران و مرغ را مخلوط کنید و روی ظرف سلفون کشیده و اجازه دهید یک ساعت داخل یخچال بماند.
بعد از ۱ ساعت، مرغ زعفرانی شده را با روغن مایع مخلوط کنید و خوب ماساژ دهید تا روغن روی تکه های مرغ جوجه کباب شما را کاور کند.
حالا نوبت اضافه کردن سس جوجه کباب است که باید سس خردل، مایونز و ماست را با آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه در ظرف دیگری ترکیب کرده و به مواد جوجه اضافه کنید.
حالا جوجه ها را با این سس خوب ترکیب کرده و با دست کمی مواد را به خورد جوجه ببرید و فلفل دلمه درشت خرد شده را اضافه کنید.
برخلاف روش بسیاری از خانم های خانه دار، پیاز جوجه کباب باید در مرحله آخر به مواد اضافه شود؛ پس حالا که تمام مواد سس جوجه کباب را اضافه کردید، پیازهای خلالی ریز شده را به آن اضافه کرده و مجدد آن را برای مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید.
۲-مواد لازم برای مزه دار کردن جوجه کباب با ماست
پیاز : ۱ عدد متوسط
آبلیمو یا لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده : ۲ قاشق غذاخوری
ماست ترش : ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر : به مقدار دلخواه
طرز تهیه جوجه کباب با ماست
برای داشتن ظاهر زیبا جوجه کباب در کنار طعم خوب، برش زدن جوجهها اهمیت بسیاری دارد؛ سعی کنید جوجهها را به صورت یکسان برش بزنید؛ به این صورت هنگام پخت، جوجهها به راحتی کباب شده و نمیسوزند.
مهمترین نکتهای که باید در این مرحله به آن توجه داشت، نحوه استفاده از زعفران است؛ چرا که در بیشتر مواقع زعفران به پیازها چسبیده و بیشتر عطر و طعم زعفران از دست میرود؛ در نتیجه برای حل این مشکل در ابتدا لازم است که تمام جوجهها را در ظرفی ریخته و بعد زعفران دمکرده را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید؛ سپس برای حفظ عطر و طعم زعفران، درب ظرف را بسته و به آن ۱۵ دقیقه استراحت دهید.
بعد از گذشت این مدت زمان، ادویهها را به جوجه اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید و ده دقیقه زمان دهید تا ادویهها جذب گوشت شوند. سپس پیاز خرد شده، آب لیمو و ماست را به مواد اضافه کنید و چند ساعتی در یخچال استراحت دهید تا جوجهها به خوبی طعم ماست را به خود جذب کنند. در نهایت جوجه ماستی شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.
نظرات