• 30 فروردین 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 140634

۳ اشتباه رایجی که در تهیه سس بشامل مرتکب می شوید

سس بشامل یکی از سس های بسیار خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از غذاها می توان از آن استفاده کرد.در این قسمت ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم. اشتباه ۱: استفاده نادرست از شیر استفاده از شیر در تهیه سس […]

سس بشامل یکی از سس های بسیار خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از غذاها می توان از آن استفاده کرد.در این قسمت ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم.

اشتباهات در تهیه سس بشامل

اشتباه ۱: استفاده نادرست از شیر

استفاده از شیر در تهیه سس بشامل دو اشتباه رایج دارد که باید از آن‌ها اجتناب کنید:

  • استفاده از شیر سرد: شیر سرد می‌تواند باعث پاشیدن سس شود. شیر را قبل از استفاده به دمای اتاق برسانید تا به راحتی با مخلوط آرد و چربی ترکیب شود.
  • اضافه کردن یکجای شیر: برای جلوگیری از گلوله شدن سس، شیر را به تدریج و در چندین مرحله اضافه کنید. این روش به ترکیب یکنواخت شیر با آرد کمک کرده و از تشکیل گلوله‌های آرد جلوگیری می‌کند.

اشتباه ۲:درجه حرارت نامناسب

زیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس می شود. بهتر است قبل از شروع پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.

اشتباه ۳: نادیده گرفتن نسبت‌های مواد اولیه

رعایت دقیق نسبت‌های مواد اولیه برای تهیه سس بشامل از اهمیت بالایی برخوردار است. ترکیب مناسب ۵۶ گرم چربی (کره یا روغن) با ۸۵ گرم آرد همه منظوره رمز ساخت سسی یکدست و خوش طعم است. در پایان، یک لیتر شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا سس غلیظ و خامه‌ای به دست آید.

مطالب مرتبط

نظرات