سس بشامل یکی از سس های بسیار خوشمزه و محبوب است که در بسیاری از غذاها می توان از آن استفاده کرد.در این قسمت ما همراه باشید تا اشتباهاتی که در تهیه سس بشامل نباید مرتکب شوید را با شما در میان بگذاریم.
اشتباه ۱: استفاده نادرست از شیر
استفاده از شیر در تهیه سس بشامل دو اشتباه رایج دارد که باید از آنها اجتناب کنید:
اشتباه ۲:درجه حرارت نامناسب
زیاد کردن شعله هم باعث سوختن سس می شود. بهتر است قبل از شروع پختن سس، شعله را روی کم بگذارید و آن را به حال خودش رها کنید.
اشتباه ۳: نادیده گرفتن نسبتهای مواد اولیه
رعایت دقیق نسبتهای مواد اولیه برای تهیه سس بشامل از اهمیت بالایی برخوردار است. ترکیب مناسب ۵۶ گرم چربی (کره یا روغن) با ۸۵ گرم آرد همه منظوره رمز ساخت سسی یکدست و خوش طعم است. در پایان، یک لیتر شیر را به آرامی به مخلوط اضافه کنید تا سس غلیظ و خامهای به دست آید.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید